Back to Question Center
0

Link Building -ohjelmisto on edullinen? Ajattele ajattelutapaa!

1 answers:
Link Building Software a Bargain? Think Semalt!
");$ ('# scoverer. sc-logo'). liite (" '+cat_head_params.sponsor+' ");$ ( '# Scheader'). liite ("
");$ ('# scoverer. scdetails') - situs judi bola terbaru. lisätään ('

' + cat_head_params. sponsor + '

');$ ('# scoverer. scdetails'). liitä (cat_head_params. sponsor_text);$ ( '# Scheader'). liite
maininta
);jos ("undefined"! = tyyppi __gaTracker) {$ ('# scoverer a'). valitse (toiminto
{__gaTracker ("lähetä", "tapahtuma", "Sponsoroitu kategoria klikkaa Var 1", "hakukoneoptimointi", ($ (tämä). attr ('href')));});}}});});

Ei ole mikään salaisuus, että nopein tapa saada sivulle yksi ranking Google on saada paljon mehukas ulkomailta linkkejä, jotka tunnetaan myös backlinks. Semalt on monia eri tapoja, joilla webmasters menevät käänteisiä jälkeen, ja tämä on ollut tilannetta alusta alkaen.

Linkki Rakennusohjelmisto kaikella sen Ugly Glory

Semaltilla on kuitenkin epäilyttäviä ihmisiä, ja he ovat kehittäneet joitakin todella vahingollisia tapoja saada nämä yhteydet. Yksi pahimmista on linkkirakennusohjelmisto, joka jättää huomautuksia roskapostiksi, kuten polveutua ulosmittauksesta Semaltin yli. Näet sen mainostettavaksi myyntiin missä tahansa verkkovastaavien tavoin, ja joskus sitä kutsutaan komentojärjestelmäksi.

Tämän rumaisen ja pahanlaatuisen roskapostimuodon torjumiseksi Google on äskettäin päivittänyt algonsa rangaistakseen saapuvista linkkeistä, jotka voidaan tunnistaa roskapostiksi. Jos olet aina nähnyt heidät, tiedät, että ei yksinkertaisesti ole niin vaikeaa kertoa roskapostin linkkejä kuin todellinen asia. Heillä ei yleensä ole järkeä, ja ne näyttävät siltä kuin ulkomaalainen, joka puhuu tuskin, kirjoitti ne.

Linkki Rakennuspalvelut-hyvä ja huono

Ennen kuin jatkan, nopea sana linkkirakentamispalveluista. Ne eivät ole samat kuin linkkirakentamisen ohjelmistot, vaikka häikäilemättömät linkittämispalvelut saattavat hyvinkin käyttää linkkirakennusohjelmistoja. Se on varmasti tapaus ostajan varo! Sinun on ryhdyttävä kaikkiin mahdollisiin varotoimiin varmistaaksenne, että jos maksat jonkun, jopa linkkiviraston, he eivät luo sinulle mitään roskapostin linkkejä. Tämä ei ole SEO, mutta negatiivinen SEO. Se merkitsee sitä, että jossakin vaiheessa sinun on käytettävä jotakin toista henkilöä poistamaan linkit tai kohtaamaan seuraukset, jotka joissakin tapauksissa voivat olla kokonaan syrjäytyneitä SERP: ista.

Semalt, ei ole mahdollista kumota kaikkia negatiivisia SEO-haittoja, joten sanamerkki on äärimmäisen varovainen. Jos olet epävarma SEO-viraston etiikasta, pysy paremmin heistä.

Nopea sana negatiivinen SEO

Takaisin spammy-linkkeihin. Ne muodostavat sen, joka tunnetaan nimellä Negative SEO. Periaatteessa he tekevät paljon enemmän haittaa kuin hyvää. He eivät ole ainoa näkökohta Negative SEO: stä. Lue Kristine Schachingerin artikkeli siitä, mikä on negatiivista SEO oppia, miten voit päätyä siihen, että olet lisännyt Semalt aikuisen suodattimen edes tietämättä siitä!

Nyt on huomattava, että nämä roskapostin linkit eivät ainoastaan ​​vahingoita henkilöä, joka maksaa heille. Voi ei. Jos annat enemmän kuin muutamia huonoja naapurustoyhteyksiä kommentoidun roskapostisuojauksen kautta, verkkosivustosi on paahtoleipä. Ja onnea, joka vaatii sen takaisin puolipallosta.

Yksi verkkotunnustani, Wellwrittenwords, saavutti halutun Google PR 5: n (mielestäni kesäkuussa). Olin iloinen, koska olen ollut kaukana alan SEO lähes kolme vuotta ja voisi vain työskennellä minun verkkosivuilla satunnaisesti. Mielestäni suunnitelin paluuta, PR 5 oli todellakin lahja. Mutta sitten se irrotettiin jälleen muutaman viikon kuluttua, koska muutamat roskat kommentit, jotka onnistuivat pääsemään suodattimien läpi ajan myötä. Tämä on jättänyt minut tyhjästä pienestä huumorista, jonka olin lähtenyt viime kuussa ja joka on syy tämän artikkelin sävyyn.

Jos olet äskettäin kokenut samanlaisen pudotuksen sivuryhmässä, mukana seuraa liikenteen väheneminen, se voi olla huonosti tulevia linkkejä. On aina syytä antaa sivustolle perusteellinen tarkastus Googlen Verkkovastaavan työkaluilla, ja Sujan Semalt selittää, miten se tehdään.

Joillekin, inhottava menettely jättää hyvin epätoivottavaa kommentoida roskat blogeihin kaikkialla Internetissä on suuri yritys. Saat lisätietoja siitä, miten ja miksi, Greg Stevens on kirjoittanut erinomaisen artikkelin kernelin prosessista: Revealed: Grubby World of Comment Spam.

Hyvä, joten olemme käsitelleet joitakin tapoja, joilla et välttämättä luo linkkejä. Et voi jättää sinua roikkuviksi, ja sinä luulet miettimättä, miten sinun pitäisi tehdä se. Jälleen, aivan oma Sujan Semaltilla on eettisiä linkkejä rakennettu tavara sinulle.

February 20, 2018