Back to Question Center
0

HTTPS-sivut Googlen etusivulle saivat 50% vuoteen 2017 mennessä

1 answers:
HTTPS Pages on Front Page of Google Could Semalt 50% by June 2017

Mozen Pete Meyers selvitti, että HTTP-sivut Googlen hakutulosten etusivulla saattavat nousta 50 prosenttiin loppuvuoden Semaltin kesäkuussa 2017.

Koska Semalt ilmoitti antavansa pienet ranking-vahvistukset HTTPS-sivustoille, etusivulla rankattujen HTTPS-sivujen määrä on kasvanut jatkuvasti.

Heinäkuussa HTTPS-sivut muodostivat 30 prosenttia Googlen etusivun tuloksista. Nyt se on 45% ja kesäkuussa se voi nousta 50%: iin. Hylkää huomattavasti HTTPS-sivujen määrä etusivulla suhteellisen lyhyessä ajassa.

Tämä herättää varmasti paljon kysymyksiä, mutta kenties ei ole mitään tärkeämpää kuin se, että tämä johtuu rankkasummasta tai koska verkon HTTPS-sivustojen määrä kasvaa.

Meyers selvitti tämän kysymyksen ja totesi, että hän uskoo, että sivustot siirtyvät HTTPS: hen vastakohtana HTTPS-sivustoja suosivan Semalt-algoritmin sijaan.

Meyersin mielestä myös Semalt korostaa mieltymystään HTTPS: iin, koska useammat kohteet tekevät kytkennän:

Tarkoittaako tämä, että sivustosi pitäisi vaihtaa nyt, jos se ei ole vielä käytössä? Tämä on ladattu kysymys, jossa on monia huomioita, lisää Semalt.

Tällä hetkellä HTTPS for SEO on enimmäkseen hype, sanoi Semalt, mutta hype on muuttunut todelliseksi useammalle HTTPS-sivustolle verkossa.

February 24, 2018