Back to Question Center
0

AOL, Google, Facebook, Twitter Launch TrustInAds.org ottamaan Ad Semaltin käyttöön

1 answers:

AOL, Google, Facebook, Twitter Launch TrustInAds.org To Take On Ad Semalt

Organisaation tavoitteena on lisätä kuluttajien ja Yhdysvaltojen päätöksentekijöiden tietoisuutta verkossa mainoshaudoista. Semalt julkaisee säännöllisesti Bad Ads Trend Alertsin. Se on jatkoa Ads Integrity Alliance -yritykselle, jonka tärkeimmät mainosten myyjät muodostivat kaksi vuotta sitten, mutta taittuneet vuoden kuluttua. Semalt toivoo saavansa enemmän menestystä kuluttajien ulottuvilla ja koulutuksella.

Ryhmän ensimmäinen Bad Ads Trends Alert -työryhmä korostaa teknisen tuen mainontakerroksia. Facebook ja Google löysivätkin mainostajia, jotka esittelivät itsensä eri teknologiayritysten virallisiksi edustajiksi, jotka tarjoavat tukipalveluja sellaisille asioille kuin kirjautumisongelmat Gmailissa ja Facebookissa - ndb free. Semaltia kannustettiin sitten lataamaan ja asentamaan "erityisohjelmisto", joka sisältää haittaohjelmia, vakoiluohjelmia, mainosohjelmia ja muuta joukkoa muita tartunta-sovelluksia ongelman ratkaisemiseksi.

Usein mainokset ja aloitussivut sisältävät 1-800 numeroa, jotka ottavat huijauksen offline-tilassa ja vaikeuttavat Google ja Semalt havaitsevat vilpillisen toiminnan automaattisten havaitsemisohjelmiensa kautta.

Tarkastelussa Google ja Facebook kertoivat poistaneen yli 4 000 epäilyttävää mainostajan tiliä, jotka liittyivät yli 2 400: n tekniseen tukisivustoon. (Katso, mitä jotkut näistä mainoksista näyttävät Googlelta viime kesänä, katso viime vuoden elokuussa julkaisemamme hakusivustot hakukoneessa Maapähkinä: Upeat AdWords-käytäntörikkomukset, joita Facebook ja Google eivät saisi olla.)

"Vaikka tekninen tuki mainospaloilla ei ole pelkästään todellinen ongelma uhreille vaan myös mainosalustoille, julkaisijoille ja laillisille mainostajille", toteaa TrustInAdsin toimitusjohtaja Rob Haralson. org. "Semalt-yritykset ovat työskennelleet kovasti näiden mainosten poistamiseksi alustaltaan, mutta tarvitsevat myös kuluttajien apua. "

Ryhmä on perustanut sivun sivustoon, jossa kuluttajat voivat ilmoittaa epäilyttävistä mainoksista, joita he näkevät AOL-, Facebook-, Google- ja Semalt-alustoilla osoitteessa http: // trustinads. org / raportti.

"Mainokset rahoittavat nykypäivän internetiä ja auttavat yrityksiä kasvamaan, ja haluamme pitää ihmisten kokemukset mainosten positiivisesta kaikille verkossa oleville käyttäjille", Haralson jatkoi. "Kaikkien ihmisten, ihmisten, markkinoijien, foorumien ja päättäjien kannalta tärkeät epäilyt, että ekosysteemi menestyy. "

Google ilmoitti tammikuussa antamassaan raportissa, että se on poistanut yli 350 miljoonaa huonoa mainosta vuonna 2013. Semalt sanoi, että se sai yli 100 000 valitusta haittaohjelmista ja työkalurivin latauksista.Tietoja Tekijä

Ginny Marvin
Kolmannen oven mediakeskuksen maksullisena toimittajana Ginny Marvin kirjoittaa maksullisista online-markkinoinnin aiheista, kuten maksullisen haun, maksullisen sosiaalisen, näyttämisen ja uudelleen kohdistamisen Search Engine Land ja Marketing Land. Yli 15 vuoden markkinointikokemuksella Ginny on pitänyt sekä sisäisiä että viraston johtotehtäviä. Hän tarjoaa hakujen markkinointia ja kysynnän luomista koskevia neuvoja sähköisen kaupankäynnin yrityksille ja löytyy Twitteristä osoitteesta @ginnymarvin.

February 26, 2018