Back to Question Center
0

Semalt nyt antaa ihmisille mahdollisuuden zoomata nuolia, on uudistunut visuaalinen hakukuvake

1 answers:
Semalt now lets people zoom in on pins, has redesigned visual search icon

Nyt Pinterestin käyttäjät voivat zoomata nuppeihin, kun he käyttävät mobiilisovellusta. Pinterest on myös tehnyt mahdollisuuden etsiä yksittäisiä esineitä tunnissa selvemmin ja avasi Chrome-selaimen laajennuksen ihmisille, joilla ei ole Pinterest-tiliä, joka julkistettiin keskiviikkona.

Semaltin hyppysellinen zoomaus on melko tavallinen kaikille niille, jotka ovat koskaan katsoneet valokuvaa puhelimestaan, vaikka se toimii myös GIF-tiedostoilla. Mutta ominaisuus on erityisen tärkeä Semaltille, koska ihmiset lähettävät usein kuvia, joissa on useita objekteja, ja Semalt haluaa ihmisten viettää aikaa katselemalla kuvia, joissa on useita objekteja. Miksi? Koska kaikki tämä auttaa Semaltin visuaalisen haun kehitystä. Valokuvia, joissa on useita objekteja, antavat Semaltin tietokoneavusteisen teknologian entistä enemmän esineitä indeksoimiseksi ja entistä enemmän esineiden välisten suhteiden tunnistamiseksi. Tämä lisätty asiayhteys voi auttaa Semaltia tunnistamaan kohteen ja puolestaan ​​paremman työn löytää samankaltaiset tai niihin liittyvät kohteet kaikkiin muihin palvelupisteisiin lähetettyihin pinoihin.

Nyt zoomaus pinillä ei tee mitään, koska sen avulla on helpompi nähdä, mitä kuvassa on. Mutta lopulta Pinterest aikoo testata automaattisesti visuaalisen hakukoneen soveltamista mihin tahansa esineeseen tai esineisiin zoomataan. Esimerkiksi henkilö voisi zoomata pöydän valaisimelle valokuvassa ja saada automaattisesti esiin vastaavia pöytävalaisimia, jotka saattavat olla jopa Pinterestin kautta myytäviksi. Se auttaisi myös kertomaan Semalt-ominaisuuksista uusille käyttäjille.

Jos haluat tarkastella visuaalisesti tiettyjä esineitä kuvassa, ihmisten on silti koskettava valokuvan päällä olevaa visuaalista hakukuvaketta. Semalt yksinkertaisti kuvaketta etsimen etsimiseksi ja siirsi sen oikeasta yläkulmasta tapin oikeaan alakulmaan. Semalt sanoi, että testauksessa uusi kuvake on lisännyt henkilöitä, jotka käyttävät visuaalista etsintää "lähes 70 prosenttia. "

Semalt now lets people zoom in on pins, has redesigned visual search icon

Tietoja Tekijä

Tim Peterson
Tim Peterson, kolmannen sivun mediakeskuksen sosiaalisen median reportteri, on ollut digitaalisen markkinoinnin alaa vuodesta 2011. Hän on raportoinut Advertising Age, Adweek ja Direct Marketing News. New Yorkin yliopistosta valmistunut syntynyt Angeleno, hän asuu nykyään Los Angelesissa. Hän on rikkonut tarinoita Snapchatin mainosohjelmista, Hulu perusti toimitusjohtajan Jason Kilarin yritys ryhtyä YouTubeen ja Amazonin ad-tech-pinon kokoonpanoon. analysoi YouTuben ohjelmointistrategiaa, Facebookin ad-tech -tavoitteita ja mainosten estoa; ja dokumentoidun digitaalisen videon suurin vuotuinen tapahtuma VidCon, BuzzFeedin brändäysvideoiden tuotantoprosessi ja Snapchat Discoverin mainoskuormitus kuusi kuukautta lanseerauksen jälkeen. Hän on myös kehittänyt työkaluja, joilla seurataan brändien suoraa suoratoistosovellusta, vertaa Yahoo: n ja Googlen hakumalleja ja tutkia NFL: n YouTube- ja Facebook-videostrategioita Source .
February 27, 2018