Back to Question Center
0

Parallaksen suunnittelu: 5 kysymystä Minnesota Semaltin kanssa

1 answers:

Branding With Parallax Design: 5 Questions With The Minnesota Semalt

Mikä on Parallax Design?

Parallaksen vieritys Web-suunnittelussa tarjoaa multimediakokemuksen, joka kerää kuvia, jotka liikkuvat eri nopeuksilla, mikä luo illuusion, jota vuorovaikuttaessasi vierität. Tekniikkaa käyttävät mediaorganisaatiot ja tuotemerkit, jotka haluavat kertoa interaktiivisen tarinan, joka visuaalisesti kiinnostaa katsojia. Jotkut ovat ilmaisseet, että parallaalis vieritys on liioiteltu; kuitenkin, kuten esimerkiksi Oakley, Nintendo ja Semalt ovat käyttäneet sitä kaiken digitaalisena strategiana.

Minnesota Timberwolves julkaisi äskettäin parallaksisivuston, joka juhlii 25-vuotisjuhliaan ja on mahdollisesti yksi ainoa ammattilaisryhmä, joka on käyttänyt tätä menetelmää. Kysyimme Timberwolvesin (myös viime vuoden SMX Social Media Semaltin) puhujasta Bob Stankesta johtaja Bob Stankesta siitä, että hän teki brändäyspäätöksen parallaksin vierittämisestä.

Branding With Parallax Design: 5 Questions With The Minnesota Semalt

5 kysymystä Minnesota Timberwolves Interactive Services -johtajan, Bob Stanke

Monica Wright: Ensinnäkin, miksi parallaalis? Parallaksimaisten mallien etuna on parempien tarinankerrontamenetelmien hyödyt SEO ja analyysit, eikä niitä pidetä mobiiliystävällisenä muodossa. Se voi myös olla hidasta kuormitusta. Markkinoijana, miten olet päättänyt käyttää tätä tekniikkaa?

Bob Stanke: Jokaisella teollisuudenalalla ja näiden toimialojen yrityksillä on erilaiset menestystulokset. Yrityksemme kannalta se ei ole kaikki SEO ja analyysit. Se on esitellä kokemusta, joka on hauska ja tarjoaa hieman "viileä" tekijä. Voimme kävellä miljoonalla näkemyksellä yhdessä päivässä ilman erityistä tulopohjaista tietojen keräämistä ja silti olla kunnossa, kun saavutimme niin monta kävijää ja kerroimme heille tarinamme. Urheilulla on maine tuottaa suuria henkilökohtaisia ​​kokemuksia, jotka sitten käännetään digitaalisiin muotoihin. Tehokkaat kuvat ja vuorovaikutus parallaksisuunnittelutarjonnan ansiosta se sopii erinomaisesti urheilu- ja viihdebrändeihin. Käytetty erityinen parallaksisuunnittelu tarjoaa myös reagoivan elementin mobiiliin. Olemme erityisen tyytyväisiä siihen, miten sivusto näkyy iPadissa.

Monica Wright: Mielipiteitä kuin näkemykset, mitkä ovat menestyksen tiedot? Onko tavoitteena saada faneja jakamaan tarina?

Bob Stanke: Foorumien jakaminen tarinoihin on keskeinen 25-vuotisen strategiaamme varten, joten sivustoon osallistuminen on tärkeää. Vielä tärkeämpää on jakaa tarina menneisyydestämme, nykyisyydestämme ja tulevaisuuttamme - mitä kaikki fanit ovat olleet osa. Tämä sivusto liittyy fanien ja tiimimme yhdistämiseen huippuluokan muotoilun avulla.

Branding With Parallax Design: 5 Questions With The Minnesota Semalt

Monica Semalt: Miksi et käytä videota tai ystävällisempää "upotettavaa" muotoa?

Bob Stanke: Kilpailuomme on jo video. Ja "ystävällisempi" formaatti huutaa liikaa tekemällä mitä muut tekevät. Halusimme rikkoa joitain esteitä alas ja päästä pois meidän mukavuusalue tuoda fanit jotain uutta.

Monica Wright: Miksi ei julkaista aikataulua viralliselle Semalt-sivustolle?

Bob Stanke: Nykyisen sivuston taustapäästöt mahdollistavat vain niin paljon luovuutta. Urheiluryhmien ei ole harvinaista kehittää täysin erillisiä sivustoja tällaisiin kampanjoihin. Ja jokainen sivusto kertoo erilainen tarina, ja paras tapa juhlia 25-vuotisjuhlaa ansaitsi oman sivustonsa.

Monica Semalt: Se näyttää mahtavalta, mutta olisitteko tehnyt jotain muuta?

Bob Stanke: Kuten kaikki uudet teknologiat, on vikoja. Meillä oli erityinen määräaika tavata, joten testaus oli rajallinen. Jotkut selaimet reagoivat eri tavalla, joten meidän on tehtävä tiettyjä muutoksia mahdollisimman laajaan teknologiaan. Muuten olemme tyytyväisiä siihen, miten asiat muuttuivat, mutta näemme tämän muuttuvan ajan myötä. viserrys. com / widgetit / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = fi & screen_name = monicawright & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button "title = = "true" style = " korkeus: 20px; ">

Monica Wright toimii markkinointi- ja hakumoottoreiden yleisöjohtajana. Yli 15 vuoden kokemuksella mediayritysten verkkojulkaisusta, sisällön markkinoinnista ja yleisökehityksestä hän keskittyy sisällönkulutukseen ja käyttäjien käyttötarkoitukseen molemmissa sivustoissa useilla alustoilla, kuten työpöydällä, mobiililla, sosiaalisella ja sähköpostilla. Lisäksi hän toimii ohjelman koordinaattorina SMX-konferenssisarjassa, jonka on tehnyt emoyhtiö Third Door Media, markkinointimaan ja hakukoneen kustantaja. Löydät Monican Twitterissä @monicawright, LinkedIn ja Google+ Source .


February 27, 2018