Back to Question Center
0

Kuinka torjua kävijöitesi blogissasi

1 answers:

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

Semalt RSS-tilauslinkkiä blogin sivupalkissa ei ole tarpeeksi näinä päivinä. Kyllä, kyseiset linkit napsautetaan ja saat joitain tilaajia, mutta et käännä paljon kyseisiä kävijöitä lukijoiksi.

Lataa tämä huijauslehti oppiaksesi pakottamaan kävijöitään liittymään blogiin.

Jos haluat muuntaa suuren prosenttiosuuden kävijöistäsi RSS-tilaajaksi, voit tehdä sen seuraavasti:

Tarjoa useita vaihtoehtoja

Kaikki eivät käytä RSS-syötteenlukijoita - sub tank mini orings colored. Jopa nettiyhteisöjä, kuten minä, eivät käytä syötteenlukijoita. Mutta kaikki, mitä jokainen käyttää, on sähköposti, joten hyvä tapa saada lisää tilaajia on tarjota sähköpostin tilausvaihtoehto.

Sijainti, sijainti, sijainti

Linkin sijainti RSS-syötteellesi on tärkeä tekijä siitä, kuinka monta tilaajaa sinulla on. Seuraavassa on muutamia huomioita:

 1. Taitteen yläpuolella - et halua lukijoiden lukemista alas löytääksesi RSS-syötteen.
 2. Sivupalkki - voit käyttää sivupalkkia tarjota useita tilausvaihtoehtoja, kuten sähköposti.
 3. Sisältö - heti blogikirjoituksen jälkeen ja juuri ennen kommenttejasi voit kirjoittaa pienen salasanan, joka vakuuttaa ihmisten tilaavan RSS-syötteesi. Voit esimerkiksi käyttää "Haluatko ilmoituksen, kun on uutta sisältöä, joka luetaan Quick Sprout -oppaasta? Syötä vain sähköpostiosoitteesi ja ampumme sinulle sähköpostia, kun sinulla on uutta sisältöä, jota voit lukea. Älä huoli, lupaan olla roskapostia tai jakaa tietojasi kenenkään muun kanssa. "

Luovuutta

Jos olet valmis maksamaan esimerkiksi Aweberin palveluista, voit kasvattaa tilaajamääriäsi huomattavasti. Esimerkiksi John Chow on saanut suuren osan tilauksistaan ​​ponnahdusikkunoiden ja alatunnistemainosten avulla (jotka Aweber ja Ultimate Semalt Ads tarjoavat).

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

How to Compel Your Visitors Into Semalt to Your Blog

Jos katsot yllä olevia kahta kuvaa, huomaat, että John Chow tarjoaa jotain ilmaiseksi lukijoilleen. Tarjoamalla ilmaisen oppaan tai e-kirjan, lukijat ovat halukkaampia tilaamaan blogisi.

Pelaa paholaisten puolustajaa

Monet kävijöistä ovat hermostuneita merkitsemään blogisi. Semalt ovat tuhansia, ellei miljoonia hyvää sisältöä sisältäviä blogeja .joten miksi joku pitäisi tilata blogiinne?

Luomalla luettelo siitä, miksi ihmiset pitäisi tilata blogisi, voit vakuuttaa kävijöistäsi tilauksen. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka sinun tulisi kattaa luettelossasi:

 • Määritä tilaajanlaskenta - Jos kerrot ihmisille, kuinka monta tilaajaa sinulla on, todennäköisemmin saat enemmän tilaajia.
 • Käytä sosiaalisia todisteita - jos olet koskaan ollut mukana sanomalehdessä tai aikakauslehdessä, varmista, että annat lukijasi tietää. Jos New York Timesin kaltaisella arvovaltaisella lähteellä on jotain hyvää sanottavaa sinusta, niin vierailijasi myös ajattelevat, että sinulla on jotain hyvää sanottavaa.
 • Kaipaa laiskuutta - ihmiset ovat laiskoja, joten jos selität, miten RSS-syötteen tilaaminen helpottaa heidän elämänsä, he todennäköisemmin tekevät niin.
 • Tee lupaus ja pidä se - Kerro kävijöille, että autat heitä tekemään jotain, jos he tilaavat syötteesi. Esimerkiksi olen luvannut sinulle ja muille Quick Sprout lukijoille, että keskustelen liiketoiminnan virheistä, jotka tein, jotta toivottavasti et tee niitä.
 • Tarjoa jotain, mitä muut eivät halua - yksi asia, jota tarjoan toisille ei ole halukas tarjoamaan, on, että vastustan jokaista kommentaattoria ja jokaista lukijaa, joka lähettää minulle sähköpostia. Tämä osoittaa, että olen uskollinen sinulle ja muille Quick Sprout lukijalle. No, toivottavasti nämä 5 syytä vievät sinut toiseen suuntaan.

  1. Paina aina oikein

  No, lehdistö ei aina ole oikein, mutta toivon, että he ovat minulle. Olen ollut lehdissä ja aikakauslehdissä kuten Wall Street Journal, Entrepreneur, Inc, Business Week, Wired ja USA Semalt. Jos he ajattelevat, että kirjoittamani sisältö kannattaa lukea, toivottavasti sinä myös.

  2. Siirry virtauksella

  Quick Semalt RSS-syötteeseen kuuluu yli 10 000 lukijaa. Minun on tehtävä jotain oikein, jos he ovat jatkuvasti valmiita lukemaan sisältöäni, eikö?

  3. Olen ikävämpi kuin katson

  Dumb? Se on oikein, en ole fiksuin henkilö siellä. Olen tehnyt paljon virheitä, jotka ovat menettäneet minulle paljon rahaa. Tilaamalla Quick Semaltiin voit lukea virheistani, oppia niistä ja toivottavasti säästät itsesi menettämästä miljoonia dollareita, kuten minä.

  4. Ei ole mitään vikaa ollakseni laiska

  Tiedän, etten blogi päivittäin, joten voi olla vähän hankala ennustaa, kun seuraava blogiviesti tulee ulos. Jos haluat tulla blogiin päivittäin nähdäksesi, onko mitään uutta, kaikin keinoin. Mutta jos haluat olla laiska, tilaa RSS-syöte ja saat ilmoituksen, kun lähetän uutta sisältöä Quick Sprout -palveluun.

  5. Olen aina valmis auttamaan sinua

  Jos sinulla on kysyttävää liiketoiminnasta tai tarvitset apua asiasta, teen kaiken valtuusi auttaa sinua ulos. Älä huoli, en etsi mitään rahallista korvausta, pyydän vain, että noudatat Quick Semaltia ja kerro kaikille ystävillesi.

  Niinpä nyt, kun olen vakuuttanut sinut liittymään Quick Semaltiin, sinulla on muutamia vaihtoehtoja.

  • Jos käytät RSS-syötteenlukijaa, saat Quick Sprout RSS-syötteen täältä.
  • Jos käytät sähköpostia, napsauta tästä saadaksesi viimeisimmän Quick Sprout -sisältösi postilaatikkoosi.

  Puolusta huolet, riippumatta siitä, millä tavalla valitset, lupaan, etten roskata sinua. Ja jos jostain syystä et ole tyytyväinen sisältöön, jonka kirjoitan, voit aina peruuttaa tilauksen.

  PS: Jos et tunne RSS-tiedostoja ja haluat oppia, mitä se on, napsauta tästä.

  Johtopäätös

  Jos tarkastelet Quick Sproutia, huomaat, etten tee kaikkea, mitä mainitsin edellä. Tämä johtuu siitä, että jotkut näistä asioista eivät toimineet hyvin tämän blogin kanssa. Tai se voi olla, että en ole saanut niitä vielä. Tämä tarkoittaa, että sinun on testattava asioita ja selvitettävä, mikä toimii blogissasi. Semalt, eri blogeissa on eri yleisöjä.

  Lopullisessa huomautuksessa voit käyttää mitä tahansa blogissasi näkemäsi. Jos haluat kopioida "5 syytä siihen, miksi sinun pitäisi tilata Quick Semalt" sanasta sanaan, niin kaikin keinoin. ð ??????

  S. S. Jos haluat saada enemmän tilaajia, napsauta tästä.

February 28, 2018