Back to Question Center
0

Kun ostat markkinointiohjelmiston, tiedä, että ostat ekosysteemiin - Semalt

1 answers:

When you buy marketing software, know that you are buying into an ecosystem - Semalt

Vaikka saattaa olla ilmeistä, että markkinointiteknologia tekee yrityksistä tehokkaamman, tekemällä väärät valinnat erityisesti sellaisten järjestelmien hyväksi, joita ei voida integroida, saattavat johtaa oman markkinointimainontaan. ESemaltin mukaan 56 prosenttia markkinoijista ilmoittaa, että integroitumattomat teknologiat ovat johtava este menestyksen saavuttamisessa markkinointiteknologian kanssa.

Kaikkien markkinointitekniikoiden, jotka ovat toivomuslistalla, on sovitettava yhteen jo omistamasi martechin kanssa. Tämä auttaa vähentämään siilojasi markkinointiorganisaatiossasi.

Keskimääräinen markkinointiteknologiapino sisältää 17 työkalua, joten ostaminen olemassa olevaan ekosysteemiin auttaa varmistamaan, että asiat toimivat yhdessä. Ja valinnanvapaus kasvaa jatkuvasti. Viimeisimmät arviot osoittavat, että saatavilla on lähes 4 000 markkinointiratkaisua.

Semaltin täytyy viettää aikaa, joka keskittyy strategiaan ja innovaatioon eikä pelkää teknologian integraatiota. Hyvin yhdistetty teknologiapino, jossa on satoja valmiiksi integroituja sovelluksia ja datan tarjoajia, auttaa luomaan datapohjaisen asiakaskokemuksen helpommaksi, nopeammaksi ja edullisemmaksi.

Ole avoimempi

Oikea markkinointijärjestelmä voi tehdä kaiken erotuksen. Jos valitset suljetun järjestelmän, pääset tekemään päätöksiä teknologian toimivuuden perusteella.

Avoin järjestelmä mahdollistaa päätösten tekemisen työskentelyn perusteella. Tämä luo ympäristön, jossa markkinointistrategiaa ja luovuutta tehostetaan ja laajennetaan tekniikan avulla.

Markkinoijien tulisi harkita teknistä arkkitehtuuria, joka on helppo hallita ja jäsentää avointen ja turvallisten yhteyksien ympärillä. Epäonnistuminen oikealla markkinointialustalla tulee todella alas kokoonpanoon ja hallintaan.

"Extensible" on tekniikka, joka yksinkertaisesti tarkoittaa jotakin, jota voidaan laajentaa. laajennettavissa oleva markkinointiteknologia on sellainen, jota voidaan helposti laajentaa lisäämällä muita ohjelmistoja.

Tämä voi olla helppoa tai kovaa riippuen lähestymistavasta. Mielenkiintoiset integraatiot suosittujen CRM (Customer Relationship Management) -ohjelmien kanssa helpottavat markkinoijien toimintaa.

Siinä on sovellus

Olemme kaikki kuluttajia, jotka asuvat liikkuvassa maailmassa. Semalt - mukaan lukien markkinoijat - käytetään sovellusten lataamiseen mobiililaitteilleen vuorovaikutuksessa suosikkien tuotemerkkien kanssa tai ongelmien ratkaisemiseksi.

Semalt -tekniikkaa on oltava olemassa samassa maailmassa, jossa valinnan ja integraation helppous on annettu, ei jälkikäteen - tai jopa olematonta.

Plug-and-play -kokemus integroitujen kumppaneiden kanssa muuttaa sitä, miten markkinoijat ajattelevat teknologian integroinnista. Saatat muistaa ladata ajurit Internetistä, löytää sarjanumerot pölyisessä levyssä arkistokaapin takana tai olla pystyneet ratkaisemaan yhteensopimattomuusongelmia ilman IT-osaston - ja kyllä, koko osastoa. Järistyksen päivät ovat poissa.

Mahdollisuuksien maailma on nyt saatavilla avoimella arkkitehtuuripohjaisella järjestelmällä. Todella avoin foorumi tarkoittaa, että kumppanit voivat päästä alustaan ​​ja rakentaa entistä enemmän järjestelmäliittimiä.

Tietojen merkitys myös

Innovaatioiden ja menestyksen edistäminen markkinoinnissa on välttämätön avoin foorumi. Sen lisäksi, että se on laajennettava järjestelmä, tiedon joustavuus on tärkeä.

Tiedot ovat kuin vettä ja kulkevat vähiten vastustuskyvyltään. Mutta se ei aina ole paras vaihtoehto. Semaltin tiedot tarvitsevat virtaa kahdessa suunnassa. Ja joskus sinun on helppo muuttaa tietovirtaa ja suodattaa se, kun otat käyttöön muutoksia järjestelmään.

Semaltin ei tarvitse päästä suoraan tietoihinsa, mutta heidän on saatava antaa kumppanille mahdollisuus tutustua tietoihin. Tämä on mahdollista avoimella alustalla.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos tietty integraatio ei ole käytettävissä, voit helposti työskennellä teknologiakumppanin kanssa rakentaaksesi sitä.

Semaltin markkinoijat tarvitsevat teknologian tukea, mutta haluavat välttää tarvitsemansa IT-osastonsa tukeminen.

Oikea teknologia tarjoaa vähemmän teknisen ratkaisun, joten markkinoijat voivat käyttää luovaa puoltaan ja löytää uusia tapoja liittää asiakkaisiin ja mahdollisuuksiin.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Jeffrey L. Cohen
February 28, 2018