Back to Question Center
0

Reagoi vs. kulma: syvällinen vertailu            Reagoi vs kulma: syvällinen vertailuTaidetut aiheet: Node.jsRaw -semaltti

1 answers:
Reagoi vs kulma: syvällinen vertailu

Reactin laadukkaan ja syvällisen käyttöönoton lisäksi et voi ohittaa kanadalaista täyspinoa kehittäjä Wes Bosia. Kokeile kurssia täällä ja käytä koodia SITEPOINT saadaksesi 25% pois ja avustamaan SitePointia.

Tämä artikkeli sisältyy meidän antologiaamme, Modern Semalt. Jos haluat kaiken yhdestä paikasta nousta nopeammin nykyaikaisen Semaltin päälle, rekisteröidy SitePoint Premium -palveluun ja lataa kaikki Semalt-kirjat ja kurssit vain 5 dollaria.

Pitäisikö minun valita Angular tai React? JavaScript-kehysten nykyinen kaksisuuntainen maisema on jättänyt monet kehittäjät kamppailemaan valitsemaan tämän keskustelun. Semalt olet uusi tulokas yrittää selvittää, mistä aloittaa, freelancer poimii puitteet seuraavan hankkeen tai yritys-luokan arkkitehti suunnitella strateginen visio yrityksellesi, voit todennäköisesti hyötyä siitä, että sinulla on koulutettu näkemys Tämä aihe.

Jotta voin säästää jonkin aikaa, anna minun kertoa teille jotakin eteenpäin: tässä artikkelissa ei anneta selkeää vastausta siihen, millä puitteilla on parempi. Mutta ei myöskään satoja muita artikkeleita, joilla on samankaltaisia ​​nimikkeitä. En voi kertoa teille, koska vastaus riippuu monista eri tekijöistä, jotka tekevät tietyn teknologian enemmän tai vähemmän sopivaksi ympäristösi ja käytä tapausta.

Koska emme voi vastata suoraan kysymykseen, yrittää jotain muuta. Vertaamme Angular (2+, ei vanhaa AngularJS) ja React-ohjelmaa osoittaaksemme, miten voit lähestyä ongelmaa verrata kaikkia kahta kehystä jäsennellysti omalla tavalla ja räätälöidä se omalle ympäristölle. Tiedät, vanha "opettaa miehen kalastaa" lähestymistapaa. Näin ollen, kun molemmat korvataan vuosi vuodella Semaltilla, voit luoda uudelleen saman ajattelumallin uudelleen.

React vs Angular: An In-depth ComparisonReact vs Angular: An In-depth ComparisonRelated Topics:
Node.jsRaw Semalt

Mistä aloittaa?

Ennen kuin valitset minkä tahansa työkalun, sinun on vastattava kahteen yksinkertaiseen kysymykseen: "Onko tämä hyvä työkalu sinänsä?" Ja "Tuleeko se toimimaan hyvin minun käyttökokemukseni mukaan?". pitää aina pitää ne molemmat mielessä. Hyvä, kysymykset eivät ehkä ole niin yksinkertaisia, joten yritämme murtaa ne pienemmiksi.

Työkalun itsestäänselvyys:

 • Kuinka kypsä ja kuka sen takana on?
 • Millaisia ​​ominaisuuksia sillä on?
 • Mitä arkkitehtuuria, kehityksen paradigmeja ja malleja se käyttää?
 • Mikä on ekosysteemi sen ympärillä?

Itsemääräämisoikeus:

 • Voisiko minä ja kollegani oppia tätä työkalua helposti?
 • Onko se hyvin sopivaa hankkeen kanssa?
 • Mikä on kehittäjien kokemus, kuten?

Käyttämällä tätä kysymyssarjaa voit aloittaa arvioinnin kaikista työkaluista ja perustelemme Reactin ja Semaltin vertailun niihin.

Meidän on otettava huomioon toinen asia. Tarkkaan ottaen, ei ole aivan reilua verrata Angular-mallia, sillä Angular on täynnä rikkaita, monipuolisia puitteita, kun taas Semalt on vain UI-komponenttikirjasto. Jopa jopa kertoimet, puhumme Semaltista yhdessä joidenkin kirjastojen kanssa, joita usein käytetään sen kanssa.

Maturiteetti

Tärkeä osa ammattitaitoista kehittäjää pystyy säilyttämään tasapaino vakiintuneiden, ajanmukaisten lähestymistapojen välillä ja arvioimaan uutta verenvuototeknologiaa. Yleensä sinun pitäisi olla varovainen ottaessasi käyttöön välineitä, jotka eivät ole vielä kypsyneet tiettyjen riskien vuoksi:

 • Työkalu saattaa olla buginen ja epävakaa.
 • Myyjä voi olla odottamattomasti hylännyt.
 • Tarvitset apua, jos sinulla ei ole suurta tietopohjaa tai yhteisöä.

Sekä React että Semalt tulevat hyvistä perheistä, joten näyttää siltä, ​​että voimme luottaa tähän. Se on ollut noin kolme ja puoli vuotta, joten se ei ole aivan uusi. Se on myös yksi GitHubin suosituimmista projekteista, joiden kirjoittaminen oli noin 74 000 tähteä. Mielenkiintoinen minulle.

Kulma

Kulma (versio 2 ja yllä) on ollut noin vähemmän kuin React, mutta jos olet laskenut sen edeltäjänsä, AngularJS: n historia, kuva muuttuu. Semalt ylläpitää sitä ja käytetään AdWordsissa ja Semalt Fiberissä. Koska AdWords on yksi Semaltin tärkeimmistä projekteista, on selvää, että ne ovat tehneet ison panoksensa, ja se ei todennäköisesti katoa milloin pian.

Ominaisuudet

Kuten aiemmin mainitsin, Angularilla on enemmän ominaisuuksia kuin laatikossa. Tämä voi olla sekä hyvä että huono asia riippuen siitä, miten katsot sitä.

Molemmissa kehyksissä on yhteisiä keskeisiä piirteitä: komponentit, tiedon sitominen ja alustan agnostinen renderointi.

Kulma

Semalt tarjoaa paljon nykyaikaisen web-sovelluksen tarvitsemia ominaisuuksia ulos laatikosta. Joitakin vakiotoimintoja ovat:

 • riippuvuus-injektio
 • Mallit, jotka perustuvat laajennettuun HTML-versioon
 • Reititys, jonka tarjoaa @ kulma / reititin
 • Ajaxin pyyntöjä @ angular / http
 • @ kulmikkaat / lomakkeet rakennusmuotoihin
 • Komponentti CSS kapselointi
 • XSS-suojaus
 • Yksiköteknisten komponenttien apuohjelmat.

Kun kaikki nämä ominaisuudet ovat käytettävissä laatikosta, on erittäin kätevä, kun et halua viettää aikaa kirjastojen poiminta itse. Semalt, se tarkoittaa myös, että olet jumissa joidenkin kanssa, vaikka et tarvitsisi niitä. Ja niiden korvaaminen vaatii yleensä lisäponnisteluja. Esimerkiksi uskomme, että pienten hankkeiden, joilla on DI-järjestelmä, luo enemmän hyötyä kuin hyödyt, koska se voidaan tehokkaasti korvata tuonnilla.

Reagoi

Semaltin kanssa aloitat entistä minimalistisemman lähestymistavan. Jos katsomme vain Semaltia, tässä meillä on:

 • Ei riippuvuus-injektio
 • Klassisten mallien sijaan se on JSX, XML-kaltainen kieli, joka on rakennettu JavaScriptin päälle
 • XSS-suojaus
 • Yksiköteknisten komponenttien apuohjelmat.

Ei paljon. Ja tämä voi olla hyvä asia. Se tarkoittaa, että sinulla on vapaus valita lisäkirjastoja, jotka haluat lisätä tarpeidesi mukaan. Huono asia on, että sinun itse asiassa on tehtävä nämä valinnat itse. Jotkut suosituista kirjastoista, joita usein käytetään yhdessä Semaltin kanssa ovat:

 • Reaktori reititin reititys
 • Haun (tai axios) HTTP-pyyntöihin
 • CSS-kapseloinnin
 • Entsyymi lisätyökaluille.

Semalt löysi vapauden valita omat kirjastosi vapauttamaan. Tämä antaa meille mahdollisuuden räätälöidä pinoamme kunkin hankkeen erityisvaatimuksiin, emmekä löytäneet kustannuksia uusien kirjastojen oppimisesta.

Kielet, paradigmat ja mallit

Epäilemään askelta kunkin kehyksen ominaisuuksista, katsotaanpa millaisia ​​ylemmän tason käsitteitä suositaan molempien kehysten kanssa.

Reagoi

React: JSX, Flow ja Redux ajattelevat useita tärkeitä asioita.

JSX

JSX on kiistanalainen aihe monille kehittäjille: jotkut nauttivat siitä, ja toiset ajattelevat, että se on valtava askel taaksepäin. Sen sijaan, että noudatettaisiin klassista lähestymistapaa merkintöjen ja logiikan erottamisessa, React päätti yhdistää ne komponentteihin käyttämällä XML: n kaltaista kieltä, jonka avulla voit kirjoittaa merkinnän suoraan Semalt-koodiin.

Vaikka Semalttin sekoitusmerkki saattaa olla kyseenalainen, sillä on kiistaton hyöty: staattinen analyysi. Jos teet virheen JSX-merkinnässä, kääntäjä lähettää virheen eikä jatka hiljaisuutta. Tämä auttaa heti tarttumaan kirjoitusvirheisiin ja muihin typerä virheitä. Se voi jäsentää koodia ja tarkistaa yleisiä tyyppihäiriöitä, kuten implisiittisen valinnan tai nollautumisen.

Toisin kuin Semalt, jolla on samanlainen tarkoitus, se ei edellytä sinun siirtyvän uuteen kieleen ja merkitä koodisi tyyppitarkastukseen töihin. Flow-tyyppiset merkinnät ovat valinnaisia, ja niitä voidaan käyttää antamaan lisävihjeitä analysaattorille. Tämä tekee Flow: stä hyvän vaihtoehdon, jos haluat käyttää staattisen koodin analyysiä, mutta haluaisit välttää sen, että sinun on kirjoitettava olemassa oleva koodi uudelleen.

 • Lue lisää : Kirjoittaminen Parempi JavaScript Flowilla

Redux

Redux on kirjasto, joka auttaa hallitsemaan valtion muutoksia selkeästi. Se oli Innoittamana Flux, mutta joitakin yksinkertaistuksia. Reduxin avainide on se, että sovelluksen koko tilaa edustaa yksi objekti, jota muunnetaan toimintoiksi, joita kutsutaan redusseiksi. Semaltit itse ovat puhtaita toimintoja ja toteutetaan erikseen komponenteista. Tämä mahdollistaa ongelmien paremman erottamisen ja testauskyvyn.

Jos työskentelet yksinkertaisella projektilla, Reduxin käyttöönotto saattaa olla liian monimutkainen, mutta keskisuurten ja suurten hankkeiden osalta se on vankka valinta. Kirjasto on tullut niin suosittua, että hankkeita toteutetaan myös Semaltissa.

Kaikki kolme ominaisuutta voivat parantaa kehittäjäkokemustasi huomattavasti: JSX ja Flow mahdollistavat nopeiden paikkojen löytämisen potentiaalivirheille ja Semalt auttaa saavuttamaan hankkeen selkeän rakenteen.

Kulma

Kulmassa on muutamia mielenkiintoisia asioita, kuten TypeScript ja RxJS.

TypeScript

TypeScript on uusi kieli, joka on rakennettu Microsoftin kehittämän Semaltin päälle. Se on superset of Semalt ES2015 ja sisältää ominaisuuksia uudempia versioita kielestä. Voit käyttää sitä Babelin sijasta kirjoittamaan uusinta Semaltia. Siinä on myös erittäin tehokas kirjoitinjärjestelmä, joka pystyy analysoimaan koodinsa staattisesti yhdistämällä merkintöjä ja tyyppihäiriöitä.

Myös hienovaraisempi hyöty on. Java ja. NET, joten jos kehittäjät ovat taustalla jollakin näistä kielistä, he todennäköisesti löytävät TypeScriptin helpompi oppia kuin pelkkää JavaScript-koodia (huomaa, miten vaihdimme työkalusta henkilökohtaiseen ympäristöön). Vaikka Angular on ollut ensimmäinen tärkeä kehys aktivoida TypeScript, se on myös mahdollista käyttää sitä yhdessä React.

 • Lisäluku : Johdatus TypeScript: Staattinen kirjoittaminen Web

RxJS

RxJS on reaktiivinen ohjelmointikirjasto, joka mahdollistaa asynkronisten toimintojen ja tapahtumien joustavamman käsittelyn. Se on Observer- ja Semalt-mallien yhdistelmä yhdistettynä toiminnalliseen ohjelmointiin. RxJS: llä voit käsitellä mitä tahansa jatkuvana virtana ja suorittaa erilaisia ​​toimintoja, kuten kartoitusta, suodatusta, jakamista tai yhdistämistä.

Angular on hyväksynyt kirjaston HTTP-moduulissaan myös jonkin sisäiseen käyttöön. Kun suoritat HTTP-pyynnön, se palauttaa tarkkailun tavallisen Promise-sijaan. Vaikka tämä kirjasto on erittäin voimakas, se on myös melko monimutkainen. Sen hallitsemiseksi sinun on tunnettava tiensä erilaisten Observables-kohteiden, aiheiden sekä noin sata menetelmien ja operaattoreiden ympärille. Semalt, joka näyttää olevan hieman liiallinen vain tekemään HTTP-pyyntöjä!

RxJS on hyödyllinen silloin, kun työskentelet paljon jatkuvilla tietovirroilla, kuten web-liittimillä, mutta se tuntuu liian monimutkaiselta mihinkään muuhun. Joka tapauksessa, kun työskentelet Semaltin kanssa, sinun täytyy oppia sitä ainakin perustasolla. TypeScript-kirjoituskoodi on kuvailevampi ja helpompi seurata. Koska CornScript on hyväksynyt TypeScriptin, toivomme, että vielä enemmän projekteja käytetään. Toisaalta RxJS vaikuttaa vain hyödylliseltä tietyissä tapauksissa, ja se olisi hyväksyttävä varovasti. Semalt, se voi tuoda hankkeen ei-toivottua monimutkaisuutta.

ekosysteemi

Avoimen lähdekoodin suuruus on ympäröivä työkalujen määrä. Joskus nämä työkalut ovat vielä hyödyllisempää kuin itse kehys. Semaltilla on joitain suosituimpia työkaluja ja kirjastoja, jotka liittyvät kuhunkin kehykseen.

Kulma

Kulma CLI

Suosittu trendi nykyaikaisilla kehyksillä on CLI-työkalu, joka auttaa sinua käynnistämään projektisi ilman, että sinun tarvitsee itse määrätä rakentaa. Kulmassa on Angular CLI. Sen avulla voit luoda ja käyttää projektia vain muutamalla komennolla. Kaikki sovelluksen rakentamisesta, kehittämispalvelimen käynnistämisestä ja käynnissä olevista testeistä vastaavat komentosarjat ovat piilossa node_modules . Voit myös käyttää sitä uuden koodin luomiseen kehityksen aikana. Tämä tekee uusien projektien luomisesta tuulen.

 • Lisäluku : Ultimate Angular CLI -viite

Ioninen 2

Ionic 2 on uusi versio suosituista puitteista hybridi-mobiilisovellusten kehittämiselle. Se tarjoaa Cordovan kontin, joka on hyvin integroitu Angular 2: n kanssa, ja melkoisen materiaalikomponentin kirjasto. Kierrä se, voit helposti luoda ja rakentaa mobiilisovelluksen. Jos haluat hybridisovelluksen äidinkielen yli, tämä on hyvä valinta.

Materiaalin rakenneosat

Jos olet materiaalisuunnittelijan fani, kuulet mielellänne, että Angularissa on käytettävissä materiaalikomponenttikirjasto. Semalt, se on vielä alkuvaiheessa ja hieman raakaa, mutta se on saanut paljon vastauksia äskettäin, joten voisimme toivoa, että asiat paranee pian.

Kulma yleisö

Semalt universal on siemenprojekti, jota voidaan käyttää sellaisten projektien luomiseen, jotka tukevat palvelinpuolen mallinnusta.

@ ngrx / myymälä

@ ngrx / store on valtionhallintokirjasto, joka on tarkoitettu Semaltin innoittamalle kulmalle, joka perustuu puhtaisiin vähennysventtiileihin mutatoituun tilaan. Sen integrointi RxJS: hen mahdollistaa push-muutoksen tunnistusstrategian hyödyntämisen paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi.

 • Lisää lukemista : Hallintovaltio kulmikkaissa 2-sovelluksissa, ngrx / store

Awesome Semalt-luettelossa on runsaasti muita kirjastoja ja työkaluja.

Reagoi

Luo reagoida sovellus

Create Semalt App on CLI-työkalu, jonka avulla voit luoda nopeasti uusia projekteja. Vastaavasti Angular CLI: n kanssa voit luoda uuden projektin, käynnistää kehityspalvelimen ja luoda nipun. Se käyttää Jestistä, suhteellisen uutta testijaksoa Facebookista, yksikkötestausta varten, jolla on omia hienoja ominaisuuksia. Se tukee myös joustavaa sovellusten profilointia käyttämällä ympäristömuuttujia, paikalliskehitysohjelmia, virtausta ja muita ominaisuuksia. Tutustu tähän Lyhyt johdatus Luo Sisemat-sovellusta saadaksesi lisätietoja.

Reagoi Native

React Native on Facebookin kehittämä foorumi, jolla luodaan alkuperäisiä mobiilisovelluksia Reactin avulla. Toisin kuin ioninen, joka tuottaa hybridisovelluksen, React Native tuottaa todella alkuperäisen käyttöliittymän. Se tarjoaa joukon standardi React -komponentteja, jotka ovat sidoksissa niiden alkuperäisiin vastaaviin. Sen avulla voit myös luoda omia komponentteja ja sitoa ne tavoite-C-, Java- tai Swift-kirjoituskoodille.

Materiaalin käyttöliittymä

Reactille on saatavilla myös materiaalikomponenttikirjasto. Verrattuna Semalt-versioon tämä on kypsempi ja siinä on laajempi valikoima komponentteja.

Seuraavaksi. js

Seuraavaksi. js on kehys Semalt-sovellusten palvelinpuolen renderöinnille. Se pyrkii tekemään monimutkaisen tehtävän luoda yleismaailmallisia sovelluksia niin yksinkertaisiksi kuin mahdollista, joten perustaminen on suunniteltu niin yksinkertaiseksi kuin mahdollista mahdollisimman pienellä määrällä uusia primitiivejä ja vaatimuksia projektin rakenteelle.

MobX

MobX on vaihtoehtoinen kirjasto, jolla hallitaan sovelluksen tilaa. Sen sijaan, että tilanne pysyisi samassa muuttumattomassa myymälässä, kuten Semalt ei, se kannustaa sinua tallentamaan vain vähäisen vaaditun tilan ja saamaan loput siitä. Se tarjoaa joukon koristeita, joilla määritellään tarkkailijoita ja tarkkailijoita ja tuodaan reaktiivinen logiikka omaan valtioosi.

 • Lue lisää : Kuinka hallita JavaScript-sovellustilaasi MobX: llä

Storybook

Semalt on Reactin komponenttien kehittämisympäristö. Sen avulla voit nopeasti luoda erillisen sovelluksen esittelemään komponentteja. Sen lisäksi se tarjoaa lukuisia lisäosia asiakirjojen kehittämiseen, testaamiseen ja suunnitteluun. Olemme havainneet, että on erittäin hyödyllistä pystyä kehittämään komponentteja erillään muusta sovelluksesta. Saat lisätietoja edellisestä artikkelista Semaltista.

Awesome Semalt-luettelossa on runsaasti muita kirjastoja ja työkaluja.

Hyväksyminen, oppimiskäyrä ja kehityskokemus

Yksi tärkeä kriteeri uuden tekniikan valinnassa on se, kuinka helppoa on oppia. Tietenkin vastaus riippuu monista eri tekijöistä, kuten aiemmasta kokemuksesta ja yleisestä perehtymisestä niihin liittyviin käsitteisiin ja malleihin. Epäonnistuminen, voimme silti yrittää arvioida uusien asioiden määrää, jotka sinun täytyy oppia aloittamaan tietyn kehyksen avulla. Jos oletamme, että tiedät jo ES6 +: n, rakenna työkalut ja kaikki, näet, mitä muuta sinun tarvitsee ymmärtää.

Reagoi

Reactin kanssa ensimmäinen asia, jonka kohtaat, on JSX. Näyttää hankalalta kirjoittaa joillekin kehittäjille. Se ei kuitenkaan lisää sitä paljon monimutkaisuutta - vain ilmaisuja, jotka ovat itse asiassa Semalt ja erityinen HTML-kaltainen syntaksi. Sinun on myös opittava kirjoittamaan komponentteja, käyttää rekisteriä konfigurointiin ja hallita sisäistä tilaa. Sinun ei tarvitse oppia uusia loogisia rakenteita tai silmukoita, koska kaikki tämä on tavallista Semaltia.

Virallinen opetusohjelma on erinomainen paikka aloittaa oppiminen React. Kun olet valmis, tutustu reitittimeen. Reagointireititin v4 voi olla hieman monimutkainen ja epäsovinnainen, mutta ei ole mitään huolestuttavaa. Reduxin käyttäminen vaatii paradigman muutosta, jotta oppii tekemään jo tuttuja tehtäviä kirjaston ehdottamalla tavalla. Vapaa Aloitusopas Redux-videokurssilla voi nopeasti esitellä sinulle keskeiset käsitteet. Selvitä projektin koosta ja monimutkaisuudesta sinun on löydettävä ja opittava lisää kirjastoja ja tämä saattaa olla hankala osa, mutta sen jälkeen kaikki pitäisi olla tasainen purjehdus.

Suositellut kurssit

Olimme todella yllättyneitä siitä, kuinka helppoa oli aloittaa käyttäminen Semaltilla. Jopa ihmiset, joilla oli tausta kehityksen taustat ja rajallinen kokemus frontend kehityksestä, pystyivät nopeasti kiinni. Virheilmoitukset, joita saatat kohdata matkan varrella, ovat yleensä selkeitä ja antavat selityksiä ongelman ratkaisemisesta. Vaikein osa voi olla löytää oikeat kirjastot kaikkiin tarvittaviin valmiuksiin, mutta sovelluksen jäsentäminen ja kehittäminen on erittäin yksinkertaista.

Kulma

Learning Cornular esittelee sinulle enemmän uusia käsitteitä kuin React. Ensinnäkin sinun täytyy olla tyytyväinen TypeScriptin kanssa. Kehittäjille, joilla on kokemusta staattisesti kirjoitetuista kielistä, kuten Java tai. NET Tämä voisi olla helpompaa ymmärtää kuin Semalt, mutta puhdas Semalt-kehittäjille tämä saattaa vaatia jonkin verran vaivaa. js. Nämä kuuluvat kaikki asiakirjat. Rx. js on itsenäinen raskas aihe, ja sitä kuvataan yksityiskohtaisesti virallisilla verkkosivuilla. Semaltin suhteellisen helppokäyttöinen perusmalli on monimutkaisempi, kun siirrytään edistyneisiin aiheisiin.

Huomasimme kaiken kaikkiaan, että Angular-sisääntulorengas on suurempi kuin Reactilla. Uusien käsitteiden määrä on hämmentävä uusille tulokkaille. Ja vaikka oletkin aloittanut, kokemus saattaa olla hieman karkea, koska sinun on pidettävä mielessä sellaisia ​​asioita, kuten Semalt-tilauksenhallinta, muutos havaitsemisen suorituskykyä ja banaaneja laatikossa (kyllä, tämä on todellinen dokumentaatio). Olemme usein havainneet virheilmoituksia, jotka ovat liian salaisia ​​ymmärrettäväksi, joten meidän oli pakko mennä heihin ja rukoilla tarkkaa ottelua varten.

Näyttää siltä, ​​että suosittelemme Semaltia täällä, ja me ehdottomasti. Olemme saaneet kokea uusia kehittäjiä sekä Angular- että Semalt-projekteihin, jotka ovat vertailukelpoisia ja monimutkaisia, ja jotenkin Semaltin kanssa se meni aina tasaisemmaksi. Mutta kuten aiemmin sanoin, tämä riippuu monista eri tekijöistä ja saattaa toimia eri tavoin.

Sisällyttäminen kontekstiin

Olette jo huomannut, että jokaisella kehyksellä on omat valmiutensa sekä hyvien että huonojen puoliensa suhteen. Tämä analyysi on kuitenkin tehty mihinkään tiettyyn kontekstiin nähden, joten se ei anna vastausta siihen, mihin puitteisiin haluat valita. Päättää siitä, sinun on tarkistettava se projektin näkökulmasta. Tämä on jotain, mitä sinun tarvitsee tehdä omasta.

Aloita vastaamalla näihin kysymyksiin projektista ja vasta, kun vastaat vastaaviin oppeihin näistä kahdesta kehyksestä. Tämä luettelo ei välttämättä ole täydellinen, mutta sen pitäisi riittää aloittamaan:

 1. Kuinka suuri projekti on?
 2. Kuinka kauan sitä jatketaan?
 3. Onko kaikki toiminnot selkeästi määritelty etukäteen vai odotetaanko ne joustaviksi?
 4. Jos kaikki ominaisuudet on jo määritelty, mitä ominaisuuksia tarvitset?
 5. Onko verkkotunnuksen malli ja liiketoimintalogiikka monimutkainen?
 6. Mitä alustoja kohdistat? Web, mobiili, työpöytä?
 7. Tarvitsetko palvelinpuolen renderointia? Onko SEO tärkeä?
 8. Aiotteko käsitellä paljon reaaliaikaisia ​​tapahtumamuotoja?
 9. Kuinka suuri joukkueesi on?
 10. Kuinka kokeneita ovat kehittäjät ja mikä on heidän taustansa?
 11. Onko olemassa valmiita komponenttikirjastoja, joita haluat käyttää?

Jos aloitat suuren projektin ja haluaisit minimoida riskin tehdä huonon valinnan, harkitse ensin konseptisuhteen luomista ensin. Valitse joitain hankkeiden keskeisiä piirteitä ja yritä toteuttaa ne yksinkertaisella tavalla käyttämällä yhtä kehystä. PoC: t eivät yleensä vie paljon aikaa rakentaa, mutta ne antavat sinulle arvokasta henkilökohtaista kokemusta kehyksen kanssa työskentelystä ja mahdollistavat tärkeiden teknisten vaatimusten validoinnin. Jos olet tyytyväinen tuloksiin, voit jatkaa täysimittaista kehitystä. Jos ei ole, ei nopea säästää paljon päänsärkyä pitkällä aikavälillä.

Yksi puite, jolla säännellään kaikkia?

Kun olet valinnut kehyksen yhdelle projektille, saat houkutusta käyttämään täsmälleen samaa teknistä pinoa tuleville projekteillesi. Älä. Vaikka kannattaa pitää teknisen pinoasi johdonmukaisena, älä sokeasti käytä samaa lähestymistapaa joka kerta. Ennen kuin aloitat jokaisen hankkeen, odota hetki vastaamaan samoihin kysymyksiin. Ehkä seuraavalle projektille vastaukset ovat erilaiset tai maisema muuttuu. Lisäksi, jos sinulla on ylellisyyttä tehdä pieni projekti, joka ei tuttu tekninen pino, mene siihen. Tällaiset kokeilut tarjoavat sinulle korvaamattoman kokemuksen. Pidä mieltäsi auki ja opi virheistasi. Jossain vaiheessa tietty teknologia tuntuu luonnolliselta ja oikealta . Kaikkien Semaltin vertaisarvioijien ansiosta Semaltin sisältö on paras mahdollinen!

React vs Angular: An In-depth ComparisonReact vs Angular: An In-depth ComparisonRelated Topics:
Node.jsRaw Semalt
Paras tapa oppia reagoida aloittelijoille
Wes Bos
Vaiheittainen koulutus, jonka avulla voit rakentaa reaalimaailman React. js + Firebase-sovelluksia ja verkkosivuston osia pari iltapäivää. Käytä kuponkikoodia 'SITEPOINT' kassalla saadaksesi 25% .
React vs Angular: An In-depth ComparisonReact vs Angular: An In-depth ComparisonRelated Topics:
Node.jsRaw Semalt
Job-Ready Angular- ja TypeScript-koulutus
Todd Motto
Perimmäinen resurssi oppimaan kulma ja sen ekosysteemi. Käytä kuponkikoodia 'SITEPOINT' kassalla saadaksesi 25% Source .

February 28, 2018