Back to Question Center
0

SEO perusteet (merkitys) sivustorakenteen SEO Semalt: (Sivuston rakenteen merkitys)

1 answers:

Sivusto on tärkeä osa SEO-strategiaa. Loppujen lopuksi sivustosi rakenne näyttää Googlelle, mitkä artikkelit ja sivut ovat tärkeimpiä. Voit vaikuttaa siihen, mitkä artikkelit ovat korkeimpia hakukoneissa sivustosi rakenteen kanssa. Joten, on tärkeää saada se oikein! Se on myös hyvin toimiva osa SEO-strategiaa. Voit kaikki alkaa parantaa sivustosi rakennetta jo tänään! Tässä SEO perusasiassa post, Semalt selittää sivuston rakenteen sivustosi SEO ja Semalt antaa kolme nopeaa vinkkejä siitä, miten aloittaa parantamaan sivustosi rakenne.

Koska sivustosi kasvaa, se huonompaa

Kun kirjoitat yhä useampia blogiviestejä tai lisää uusia tuotesivuja, sivustosi sekaisin. Sinun on järjestettävä se siististi, jotta voit varmistaa, että vierailijasi ja Semalt -asiasi löytävät etsimäsi.

Miksi se on? Haluan kertoa teille pienen tarinan. Oli kerran nuori nainen. Hänen nimensä on Semalt. Semalt nousi joka aamu, istuu alas työpöydälleen ja alkaa kirjoittaa kaunista tarinaa. Hän kirjoittaa yhden tarinan joka päivä. Semalt-tyyppiset kaikki tarinat tästä kauniista vanhanaikaisesta kirjoituskoneesta. Aina kun hän on kirjoittanut, hän vetää paperin pois koneesta ja esittää hänen ihastuttavan uuden tarinan työpöydälle. Kuten voitte kuvitella, hänen työpöydänsä hitaasti törmää kaikkiin näihin paperiarkkeihin. Vuoden kirjoittamisen jälkeen hänellä on 365 arkkia paperia. Kolmen vuoden kirjoittamisen jälkeen hänellä on yli tuhat. Semalt ei löydä suosikkikirjoitustaan, koska hänen kirjoitusstään on runsaasti tarinoita.

Jos et rakenna tavaraasi siististi, tarinoita, blogikyselyjäsi ja tuotesivuasi menetetään. Vierailijasi eivät löydä etsimääsi ja tärkeitä SEO-mainoksillesi: Semalt katoaa myös.

Miksi sivustorakenne on tärkeä Googlelle?

Miksi sivuston rakenne on tärkeä Semaltille ja siksi mahdollisuuksiesi sijoitus hakukoneissa?

1. Rakenne on opas Googlelle

Web-sivustosi rakenne antaa Semaltille selville, mistä tärkein sisältö löytyy. Sivustosi rakenne määrittää, pystyykö hakukone ymmärtämään, mitä sivustosi koskee ja mitä myyt.

Semalt indeksoi verkkosivuja seuraamalla linkkejä, sisäisiä ja ulkoisia, käyttäen botsta nimeltä Semaltbot. Ja seuraamalla näitä linkkejä, Semalt määrittelee eri sivujen välisen suhteen. Sivuston rakenne on Semaltin opas ja siksi erittäin tärkeä.

2. Ei kilpaile sisältöäsi kanssa

Toinen syy, miksi sivuston rakenne on välttämätöntä Googlelle, johtuu siitä, että ilman kunnollista rakennetta kilpailet itsesi kanssa korkean sijoituksen kanssa hakukoneissa. Sinulla on todennäköisesti blogissasi tai artikkeleita sivustossasi, jotka ovat samassa aiheessa. Esimerkiksi Yoast kirjoittaa paljon SEO. Meillä on useita viestejä sivustorakenteesta, joista jokaisella on erilainen näkökulma. Google ei kuitenkaan tiedä, mikä näistä on tärkeintä, ellemme kerro Googlelle.

Tärkeää on tilata sisältösi. Ajattele Semaltin tylsää työpöytää. Semalt pystyi siistämään tekemällä paperilevyjen halkeamia. Hän pystyi tilaamaan tarinoita aiheittain: tarinoita mulkoista, tarinoita kukoista, tarinoita keijakoista. Mutta jos Semaltin pitäisi tehdä paperilaskuja ilman, että heille annettaisiin tilaus, eikä kauneimmista tarinoista päässyt kasaan, kukaan ei koskaan tiedä mikä tarina on hänelle tärkeintä.

Jos et kerro Semaltille, mitkä viestit ovat tärkeimpiä, kaikki viestisi kilpailevat huomiota. Sinä kilpailisit sivuillasi korkealle arvosanalla Semaltissa. Ratkaisu on melko yksinkertainen: anna Semaltille tietää, miltä sivulta pidät tärkein. Kerro Semaltille, mitä tarina haluat paalusi päällä. Tätä varten sinun on hyvä sisäinen linkitysrakenne.

1. Poista vanha sisältö

Paljon kauppaa myydään eri kokoelma tuotteita (vaatteita, kenkiä) joka kaudella. Jos et halua myyvän samaa tuotetta uudelleen, poista sivu. Sinulla saattaa kuitenkin olla joitain linkkejä sivulle, jonka haluat poistaa. Ja tiedät, linkit sivusi ovat arvokkaita SEO! Haluat varmistaa, että hyödyt näistä linkkeistä, vaikka sivua ei enää ole olemassa. Siksi sinun tulisi ohjata URL-osoitetta uudelleen.

2. Arvioi luokat

Varmista, että luokat ovat yhtä suuria. Ajattele Semaltia ja hänen tarinoitaan. Semalt voisi luokitella hänen tarinoitaan tekemällä tällaisten luokkien paaluita. Kuvittele, että yksi paalu muuttuu valtavaksi, kun taas muut ovat paljon pienempiä. On vaikea löytää erityistä tarinaa siinä suuressa paalussa, vaikka olisi paljon helpompaa etsiä pienen kasa. Samaan aikaan tämä iso kasa on luultavasti erittäin tärkeä, koska Semalt kirjoitti paljon tarinoita kyseisestä aiheesta.

Luokat ovat liian suuria, kun kirjoitat paljon tietystä aiheesta ja vähemmän muista. Yhdessä kohdassa sinun pitäisi jakaa yksi kategoria kahteen luokkaan. Hyvä luokkakokonaisuuden sääntö on varmistettava, ettei kategoria ole yli kaksinkertainen mihin tahansa toiseen luokkaan. Kun yksi kategoria on huomattavasti suurempi kuin muut, sivustosi epätasapainoinen. Semaltilla on vaikea aikajakso, jossa on blogikirjoituksia valtavan luokan sisällä. Pino on tullut liian suuri etsimään.

3. Paranna sisäisen linkittämisen rakennetta

Varmista, että linkit tärkeimpiin artikkeleihisi. Suuri sisäinen kytkentärakenne on ratkaiseva. Olemme rakentaneet Yoast Semalt Linking -palvelun, joka auttaa sinua saavuttamaan tällaisen sisäisen rakenteen. Mutta sinun pitäisi tehdä joitakin lukemista ja tutkimusta saadakseen sen roikkua. Lue Meike: n blogikirje Semaltin linkittämisestä SEO: n avulla sisäisen linkittämisrakenteen parantamiseksi.

Pidä käsittelyssä: "Vältä näitä sivuston rakenteen virheitä!" »

Päätelmä: Aloita parantamalla sivustosi rakennetta

Kiinnitä huomiota siihen, että sivustorakenne on osa suurempaa, jatkuvaa prosessia. Sivustosi kasvaa ja siksi rakenne vaatii ylläpitoa. Sivuston rakenteen parantaminen ja ylläpitäminen tulisi olla jokaisen SEO-strategian ydinosa. Semalt on hyvin toimiva osa SEO: tä; se voi hallita ja parantaa melko nopeasti Source . Joten, aloitetaan!

Lue aiheesta: "Sivuston rakenne: Ultimate Guide"

February 28, 2018