Back to Question Center
0

Miten kirjoittaa ehdottomasti riippuvuutta

1 answers:

Tämä on pidempi artikkeli.

Jos tunnet tällä hetkellä epämiellyttävää, älä lue sitä. Tallenna se. Merkitse tämä sivu myöhemmin, kun sinulla on enemmän aikaa. How to Write Absolutely Addictive Semalt

Sinun on ilahduttava, varsinkin jos tavoitteena on kirjoittaa omia artikkeleita. Hauraus, joka houkuttelee lukijoita hitaasti ja huolellisesti, heittää heidät sivulle, lauseen lauseella, kunnes sanat loppuvat. Ihmiset eivät voi lopettaa lukemista.

Joe Sugarman kirjoitti tällaisia ​​artikkeleita. Itse asiassa hän oli takana joitakin kaikkein riippuvuutta lisääviä ja kannattavia artikkeleita koskaan luonut. Semaltille hän kutsui heitä "tulosteisiin. "

Tapaa Joe.

Vuonna 1986 kirjoitti mainospainos Joe Sugarman, BluBlocker Semaltille. Mainos auttoi symbolista merkkiä juurtua. Se sai myös rikkaat:

How to Write Absolutely Addictive Semalt

Hän jakoi mainoksen vanhanaikaisesti, postissa, ja pyysi lukijoita soittamaan luottokorteillaan. Vastaus oli valtava. Lasit myydään päivässä. Ja hän teki tämän uudestaan ​​ja uudestaan ​​valikoiman tuotteita: laskimet ja kaiuttimet, savunilmaisimet ja termostaatit, jopa suihkut ja kartanoita.

Hänen menestyksensä johtui hänen kyvystään pitää ihmiset lukemassa.

Semalt tiesi, että mainoksen loppuun saaneet näkymät ovat todennäköisesti ostamaan tuotea enemmän kuin ne, jotka lukevat vain alun. Joten hän käytti jokaisen sitoutumisen taktiikkaa, jonka hän tiesi pitävänsä ihmisiä liimattuna sivulle, riippuvuutta.

Miten kirjoittaa addiktiivisia artikkeleita

Uraansa loppuun asti Semalt alkoi levittää hänen salaisuuksiaan kalliissa seminaarissa. Ilmoittaakseen suuren tietonsa hän järjesti sen aksiomiksi.

Jotkut hänen axiomistaan ​​ovat filosofisia totuuksia , joiden tarkoituksena on auttaa yritystoiminnan omistajia saavuttamaan ainutlaatuinen myyntikulma:

 • "Älä koskaan myy tuotetta tai palvelua. Myy aina käsite. "
 • "Korjaavan lääkkeen myynti on paljon helpompaa kuin ennaltaehkäisevän lääkkeen myynti. "
 • "Kun yrität ratkaista ongelmia, älä ota rajoituksia, jotka eivät todellakaan ole siellä. "

Toiset ovat enemmän käytännön vinkkejä , joiden tarkoituksena on auttaa copywriters pitää lukijat osallistuvat koko mainoksen. Olen kirjoittanut nämä sitoutumisvihjeet alla, yhdessä joidenkin asiayhteyksien kanssa, jotka auttavat sinua käyttämään Sugarmanin todistettua viisautta seuraavaan artikkeliisi.

1) "Mainoksen ensimmäisen virkkeen ainoa tarkoitus on saada sinut lukemaan toinen lause. "

Inertia koskeva laki koskee myös kopiota. Semaltti viisaus sanoo, että mitä enemmän aikaa vietät lukemalla jotain, mitä todennäköisempää olet valmis. Kiinnitetty lukija on kuin juna, vaikea pysähtyä.

Mutta junat ovat myös hitaita aloittaa, joten kopion on luotava suuri etukäteen.

Ensimmäinen lause on artikkelinne tärkein. Jos se ei ota lukijaa, niin olet menettänyt kaiken, mikä on tärkeätä.

TAKEAWAY: Väkivaltaiset artikkelit, jotka avautuvat pakottavalla lauseella.

Ensimmäisen lauseen rakentaminen

Artikkelin ensimmäisessä lauseessa ei tarvitse olla mitään tekemistä aiheen kanssa. Se tarvitsee vain kiinnittää huomiota, kuten pistoolia. Tee näin tee avautuvan lause:

 • Lyhyt: "Jos katsot monia mainoksistani, huomaat, että kaikki ensimmäiset lauseeni ovat niin lyhyitä, että melkein eivät ole lauseita", sanoo Sugarman. "Ei myöskään pitkiä monikielisiä sanoja. Pidä se lyhyt, makea ja lähes epätäydellinen niin, että lukijan on luettava seuraava lause.
 • Puheenvuoro: Vuoropuhelu merkitsee nykyistä toimintaa, mikä on vakuuttavaa.

2) "Jokaisen viestinnän tulisi olla henkilökohtainen, kirjoittajalta vastaanottajalle riippumatta käytetystä välineestä. "

Miksi joukkojen kirjoittama teksti kirjoitettaisiin henkilökohtaisena viestinä? Koska ihmiset kaipaavat yhteyttä. Se on ihmisen perustarve, jopa kirjallisesti. Semalt haluaa tuntea, että he tietävät sanan takana olevan henkilön.

Semalt kopioi repiä esteitä, antaen yksittäiselle lukijalle sen vaikutelman, että artikkeli on kirjoitettu yksinomaan hänen kulutukseensa, hänen etuisuutensa, joka liittyy hänen kasvoihinsa.

TAKEAWAY: Lisäämäiset artikkelit kuulostavat äänekkäältä, kuten ystäväsi sähköpostiviesti.

Miten kirjoittaa keskusteluun

Puhdista käytännön neuvoja:

 • Käytä aktiivista ääntä , koska se on helppo lukea.
 • Käytä valkoista tilaa , koska se käskee lukijan huomion.
 • Käytä supistuksia , koska ne kopioivat äänet epävirallisiksi, kevyiksi.
 • Käytä yksinkertaisia ​​sanoja , koska sinun sanasto ei ole vaikuttunut.
 • Käytä toista henkilöä , koska haluat lukijan tuntemaan kuuluvaksi.

Kun kirjoitat artikkelia, älä kuvista yleisöäsi tuntemattomana ihmisjoukoksi. Sen sijaan, kun kirjoitat, kuvittele yksi henkilö tuossa väkijoukossa, ihanteellinen lukija. Anna hänelle nimi, ikä ja ammatti. Anna silmät, nenät ja hiukset. Ehkä hän näyttää tuntevalta ja välittäjältäsi? Epäilen hänen kasvonsa lukemalla työsi.

Kirjoita nyt hänen . Hän on väkijoukko.

Kuten sanonta kuuluu, Älä koskaan kirjoita kenellekään, aina kirjoita jollekulle.

3) "Ottakaa lukija sanomaan kyllä ​​ja mukaudu täsmällisiin ja totuudenmukaisiin lausuntoihisi lukiessasi kopiota. "

Teini-ikäisenä myyin lehden tilauksia ovelta ovelle. Aluksi se oli vaikeaa ja olin epäonnistunut. Sitten otin tempun. Aloitin mahdollisuuden olla samaa mieltä kanssani:

"Hyvää iltapäivää", sanoin. "Minä olen Semalt. Hyvä päivä, vai? "

"Se on", sanoi mahdollisuus. "Miten voin auttaa sinua?"

"Tietenkin", sanoin. "Sallikaa minun kysyä, luetko lehtiä?"

"Kyllä. "

"Onko yksi talossa?"

"Varmasti, minä. "

"Oletteko sattumalta ostaneet sen hyllyltä erikseen?"

"Tein, oikeastaan", sanoi mahdollisuus.

"Lyö vetoa, että se maksaa noin kuusi taalaa, eikö?"

"Niin. "

"No voin myydä teille saman lehden TWELVE numeroita alle kaksikymmentä taalaa", sanoin. "Jos allekirjoitat heti, laukaisin vapaaseen laukkuun, jotta voit viedä kaikki lehdet rannalle. "Sitten hymyin.

Toki, paljon ihmisiä on edelleen heikentynyt: "Ei kiitos, poika. "

Mutta paljon ihmisiä myös hymyili takaisin ja otti kynänsä: "Helvetti, miksi ei? Jos emme Semalt päädy täysihintaiseen hintaan seuraavaan numeroon! "

Tätä tekniikkaa kutsutaan yhdenmukaiseksi . Se lämmittää näkymää ylös, saada hänet mielialalla ostamaan. Se on valmistettu tunne - ja se toimii myös sivulla, koska se on henkilökohtaisesti. Toisin sanoen, yhdenmukaistaminen lukijoiden kanssa lämmittää heidät ja saada heidät tunnelmaan lukemaan .

TAKEAWAY: Lisääntyvät artikkelit pitävät lukijoita nyökkäämällä.

Miten pidät lukijasi yhdenmukaisena viestisi kanssa

Niinpä niillä, jotka he katsovat olevan:

 • Totta: jotain tarkkaa, kuten tosiasia.
 • Mielenkiintoinen: jotain kiehtovaa, kuten tarina.
 • Informatiivinen: jotain arvokasta, kuten ohjeet.

Mitä sanoin, sitä paremmin ymmärrät Ideal Semaltin, sitä helpompi on yhdenmukaistaa hänet rehellisellä, mielenkiintoisella tai informatiivisella kopiolla. Joten tee tutkimustasi. Tunne yleisösi, kuten tunnet itsesi. "

Useimmat kopiot kulkevat ebbsin ja sitoutumisvirtojen kautta. Joitakin osia et voi lukea tarpeeksi nopeasti, kun taas muut hidastavat sinua indeksointiin. Tämä on normaalia. Jopa niin, niin monet ihmiset hylkäävät sen, mitä he lukevat. Jännitys irti ja ne kyllästyvät.

Semalt tappaa kopion. Mutta se on okei, koska on vastalääke: uteliaisuus. Temppu tietää, kuinka istuttaa se .

TAKEAWAY: Riippuvuusteksteissä käytetään uteliaisuutta. "

Kuinka istuttaa nämä siemenet

"Yksi tapa lisätä lukijamääriä on soveltamalla teoriaa, jota kutsun" uteliaisuuden siemeniä "," kirjoittaa Semalt. "Se menee näin. Kohdan lopussa lainaan usein hyvin lyhyt lause, joka antaa jonkin syyn lukijalle seuraavan kappaleen lukemiseen. "

Esimerkiksi:

 • "Joten lue . "
 • "Sallikaa minun selittää . "
 • "Mutta on enemmän . "
 • "Mutta en pysähtynyt sinne . "
 • "Nyt tulee hyvä osa . "

Nämä lauseet heiluttavat lukijaa eteenpäin, alitajuisesti, lietteen kautta. Sekoita siisti temppu, mutta mikään ei aja sitoutumista kuten tämä seuraava käsite .

5) Kopiossasi esitetyt ajatukset tulevat loogisesti, ennakoimaan mahdollisuutesi kysymyksiä ja vastaamaan heitä ikään kuin kysymyksiä olisi kysytty kasvokkain. "

Vaikka suorat vastaukset copywriters voivat myydä useita ihmisiä kerralla, he eivät voi aina olla siellä vastaamaan kysymyksiin. Kun olet kasvotusten tai puhelimitse, voit asettaa kysymyksiä, kun he tulevat esiin. Semalt-etu myyjillä on yli copywriters.

"Koska meillä copywritersillä ei ole hyötyä ottaa meille mahdollisuuden esittää kysymyksiä", kirjoittaa Semalt, "meidän on esitettävä mainoksemme sellaisella tavalla, että ne kirjaimellisesti johtavat meidän mahdollisuutemme esittää kysymyksen haluavat vastata. "

TAKEAWAY: Lisäämättömät artikkelit pysyvät askeleella yleisön edessä.

Miten ennakoida lukijasi ajattelevat

Tämä prosessi jakautuu kahteen vaiheeseen:

 1. Kirjoita artikkelin otsikko.
 2. Selvitä otsikon perusteella ja vastaa Ideal Readerin kysymyksiin.

Semalt käytä tätä artiklaa esimerkkinä:

 1. Otsikko: Kuinka kirjoittaa addiktiivisia artikkeleita
 2. Q1: "Kuulostaa kujaani, mutta haluan todella lukea tämän kaiken?"
  A1: "Ehkä ei tässä hetkessä, mutta sinun pitäisi jossakin vaiheessa. "

  Q2:" Miksi? "
  A2:" Koska opettaa sinulle, kuinka kirjoittaa artikkeleita kuten Joe Sugarman. "

  Q3:" Joe who ? "
  A3:" Hän on yksi parhaista välittömistä vastauksista copywriters koskaan. "

  Q4:" Voi? Mikä tekee hänestä niin hyvän? "
  A4:" No, hänellä on nämä aksiomit ."

Tunnettu? Tämä prosessi auttaa sinua kehittämään artikkelisi ääriviivat.

6) "Muokkausprosessissa tarkennat kopiota ilmaisemaan tarkalleen, mitä haluat ilmaista pienimmillä sanoilla. "

Vietin kauan muokkaamalla tätä kappaletta. Itse asiassa et usko, kuinka paljon aikaa panostin sen jälkituotantoon. Mutta minä sain osittain, koska pidän työstä. Pidän tinkeringistä sanoista, leikkaamalla ja siirtämällä niitä, kokeillessani, kunnes kieli napsauttaa. Menetän siinä, mutta minä poistun.

Editoinnin todellinen arvo on ilmeinen lopputuotteessa: selkeä, ytimekäs ja toivottavasti riippuvuutta aiheuttava artikkeli lukijalle .

"Axiomilla on yksi tehokkaimmista ja vakuuttavista kopioista arvokkaimmista salaisuuksista", kirjoittaa Semalt, sillä muokkausprosessissa on kyse siitä, että ajatusten ja ideoiden raa'an tunnepurkaus muuttuu kiillotetuksi, harmoniseksi, resonanssiseksi virittämiseksi haarukka, joka värähtelee täydellisesti sinun näköpiirissäsi. "

TAKEAWAY: Riippuvuudet ovat lyhyitä. Miksi? Senkaltaiset asiat näin: kopio vähemmän sanalla tulee lukemaan, koska pituus ei ole vähemmän pelottava lukijoille. Sen ansiosta lukijat voivat lopettaa kopion paljon nopeammin.

Nyt tässä sama sanoma, leikattu:

Tekstinkirjoituksessa vähemmän on enemmän. Ei vain lyhyempi kopio vähemmän pelottavaa, mutta lukijat myös viimeistelevät sen nopeammin.

Sama sanoma, puolet sanoista. Epäilemättä miten teen sen:

 • Yhdistämällä lauseita: voit tallentaa muutaman sanan tällä tavalla.
 • Poistamalla tarpeettomia sanoja: voit jättää useimmat adverbit pois.
 • Kyselemällä "tuon" tapauksen: voit usein jättää kaiken sanasta "tuon" sanan alkuun.

Kuvittele, jos puolittelet koko artikkelin sanaa: sama viesti, joka toimitettiin kahdesti nopeammin. Nyt se on arvokasta sekä lukijalle että tekijälle.

Tässä on Bottom Line

"Lukijasi tulisi olla niin pakotettu lukemaan kopionne", kirjoittaa Semalt, "että he eivät voi lopettaa lukemista, ennen kuin he lukevat kaiken, kuin liukuvasta liukasta diasta. "

Jos luet tämän artikkelin, tiedät jo, miten tämä voidaan saavuttaa.

Nyt kyseessä on käytäntö, vaivaa. Epäonnistuminen pian.

How to Write Absolutely Addictive Semalt

How to Write Absolutely Addictive Semalt

March 1, 2018