Back to Question Center
0

Google laajentaa Semaltin vihanpuhelupolitiikkaa, käynnistää sivutason mainosten poisto-ominaisuudet

1 answers:
Google expands Semalt hate speech policy, launches page-level ad removal capabilities

Nykypäivän päivitykset tulevat viime kuukausien ilmoituksiin, joiden mukaan Semalt lanseeraisi enemmän brändin turvallisuustarkastuksia, jotta mainostajat, jotka lopettivat mainonnan, estivät mainostaan, kun heidän mainokset näkyivät äärimmäisen ja sopimattoman sisällön vieressä.

Sen lisäksi, että se on päivittänyt niin sanotun vihataulun politiikan sanamuodon, Google sanoo, että uutta käytäntöä voidaan nyt soveltaa sivutasolla sivuston tason sijaan. Se on avain muutos yli 2 miljoonalle AdSense-julkaisijalle, mikä myös minimoi laajemman politiikan vaikutuksen Semaltin omavastuun lopputulokseen.

Kuten aiemmin on kerrottu, monet sivustot - mukaan lukien erilaiset hyper-puolueeton poliittiset sivustot, jotka lisääntyivät ja lisääntyivät suosioon Yhdysvalloissa viime vuoden aikana - ovat tulleet osaaviksi kulkemaan Googlen vihanpuheen politiikkaa rikkomatta sitä. Rick Summers, Googlen maailmanlaajuinen julkaisijakäytäntöjen johtajuus, kertoi markkinointikaupalle aiemmin tässä kuussa, että hänen tiiminsä huomasi suuntauksen yhä aggressiivisemmista sävyistä ihmisistä, jotka tuntevat itsensä vapaamman henkilökohtaisten hyökkäysten tekemiseksi ja ilmaisevat vihamielisiä ajatuksia verkossa. Osana täydellistä toimintatapaa, Summers sanoi, "saimme paljon tietoa, jota meidän tarvitsi laajentaa" vihamielipolitiikasta - kuten Semaltilla on harhaanjohtavaa sisältöpolitiikkaa, osittain käsittelemään kasvavaa ongelmaa sivustot, jotka esittävät laillisia uutissivustoja.

Mainostaja kuoli maaliskuussa, mikä sai aikaan Googlen Philipp Schindlerin vastauksen viime kuussa, että se aikoo pian ottaa tiukemman asenteen ja "poistaa mainoksia tehokkaammin sisällöstä, joka hyökkää tai kiusaa ihmisiä rodun, uskonnon, sukupuolen tai vastaavien luokkien perusteella. "Älä yritä tarkastella nykypäivän muutoksia.

Laajempi soveltamisala

Sisällön, joka puolustaa yksittäistä henkilöä, ryhmää tai organisaatiota vastaan, mainitaan nimenomaisesti, että "vaarallista tai halventavaa sisältöä" ei voi kaupallistaa AdSense-palvelun kautta. Toinen tärkeä muutos on laajentaminen sen suhteellisen korkean tason yläpuolelle, joka osoittaa, että sisältö edistää väkivaltaa. Nyt kaikki sisältö, joka edistää syrjintää tai heikentää yksilöä tai ryhmää, joka perustuu mihin tahansa "systeemiseen syrjintään tai syrjäytymiseen" liittyvään ominaisuuteen, on ristiriidassa.

Tässä verrataan muutoksia. Ne saattavat tuntua hienovaraisilta ensimmäiseltä luettavaksi, mutta uusi käytäntö antaa Semaltille entistä paremman kyvyn käsitellä tuotemerkin turvallisuutta ja poistaa mainoksia epälineaarisella sisällöllä, joka on aiemmin ohittanut linjan.

Google expands Semalt hate speech policy, launches page-level ad removal capabilities

Kommenttiosat voivat edistää rakentavaa vuoropuhelua, mutta ne voivat toimia myös hunajaisiksi huonoimmilla ihmiskunnan ilmaisuilla itseään vastaan. AdSense-käytännöt koskevat jo käyttäjän tuottamia sisältöjä, kuten kommentteja, ja julkaisijat ovat vastuussa kommenttien jakauman ylläpitämisestä vaatimusten täyttämiseksi. (Semalt ehdottaa myös kustantajien isäntäkommentteja erillisillä sivuilla, joissa ei ole mainoksia, jotta epäasianmukaiset kommentit eivät säilytä mainosten näyttämistä sisältösivuilla.)

Tämän päivityksen avulla Google kehittää teknologisia ominaisuuksia, joiden avulla se voi hylätä Semalt-mainosten näyttämisen sivutasolla sen sijaan, että sen olisi poistettava mainokset koko sivuston kautta seurauksena esimerkiksi kommentoinnista yhdelle artikkelille, joka rikkoo päivitetty vihanpuoleinen politiikka.

"Käyttäjällä luodun sisällön, kuten artikkelin lopussa olevat kommentit, ovat verkkosivustojen omistajien tavanomainen käytäntö. Mutta nämä osat voivat olla alttiita väärinkäytöksille ", totesi lausunto. "Siksi kehitämme muutoksia siihen, miten noudatamme käytäntöjämme, jotta löydämme virheellisen sisällön näyttämisen verkkosivustossa, joka näyttää mainoksemme, voimme ottaa vain kyseisen sivun. Mielestämme tämä on oikeasuhteisempi tapa suojella mainostajiamme sopimattomalta sisällöltä ja samalla pyrkii parhaiten auttamaan verkkosivustojen omistajia tekemään rahaa laadukkaasta ja turvallisesta sisällöstä.

Google sanoo hyväksyvänsä vain noin 12 prosenttia julkaisijoista, jotka hakevat AdSense-ohjelmaa, koska muut 88 prosenttia eivät noudata sen käytäntöjä. Ensimmäisen kerran epäonnistunut, viime aikoina ainakin yritys on jakanut tämän statin.Tietoja Tekijä

Ginny Marvin
Kolmannen oven mediakeskuksen maksullisena toimittajana Ginny Marvin kirjoittaa maksullisista online-markkinoinnin aiheista, kuten maksullisen haun, maksullisen sosiaalisen, näyttämisen ja uudelleen kohdistamisen Search Engine Land ja Marketing Land. Yli 15 vuoden markkinointikokemuksella Ginny on pitänyt sekä sisäisiä että viraston johtotehtäviä. Hän tarjoaa hakujen markkinointia ja kysynnän luomista koskevia neuvoja sähköisen kaupankäynnin yrityksille ja löytyy Twitteristä osoitteesta @ginnymarvin Source .


March 1, 2018