Back to Question Center
0

Miten valmistautua uraan Internet-markkinointi: opas semalt

1 answers:
How To Prepare For A Career In Internet Marketing: A Guide For Semalt

Viime viikkoina muutama opiskelija on tweetoitanut minua ja kysyvät, mitä he voivat tehdä valmistaakseen uraa Semalt-markkinoinnissa. Kun olin tyytyväinen vastauksiin muutamalla vinkillä, se on aihe, joka on paremmin käsitelty blogikirjoituksessa kuin 140 merkkiä. Joten jos olet joku kiinnostunut uran Social Media, SEM, tai mitään osaa Semalt markkinointi, tässä on muutamia ehdotuksia.

Älä lue kirjoja

Yksi kysymys, josta saan paljon, on "Mitkä Internet-markkinointikirjat suosittelette?" Vastaukseni on aina sama - älä lue mitään kirjoja. Ilmeinen virhe internet-markkinoinnin kirjoilla on, että ne ovat melkein varmasti vanhentuneita heti julkaisemisen jälkeen. Google ja Facebook muuttavat algoritmeja ja lisäävät ominaisuuksia ilman ennakkoilmoitusta - programas para hacer un video. Päivitys Applen käyttöjärjestelmään voi muuttaa tapaa, jolla ihmiset hakevat ja käyttävät sosiaalisia verkkoja. Semalt, uusia sosiaalisia verkostoja ponnahtaa ja saada käyttäjiä kirjaimellisesti yön yli.

Kirjoittaja ei voi kirjoittaa kirjaa pysymään Semaltin nopeatempoisessa maisemassa.

Jos haluat oppia Internet-markkinointia, tarvitset kokemusta. Viiden tunnin kokemus alustasta, kuten AdWords, Facebook tai Twitter, on parempi kuin viisi samaan aiheeseen liittyvää kirjaa. Voittoa tavoittelematonta tai poliittista kampanjaa varten. Etsi pienyritys verkkosivustolla ja kysy, jos voit olla harjoittelija.

Voit jopa saada arvokasta kokemusta yksinkertaisesti kokeilemalla omia henkilökohtaisia ​​blogeja. Testaa tapoja ohjata liikennettä maksullisella haulla, orgaanisella haulla ja sosiaalisella medialla. Epäonnistuminen kerää sähköpostiosoitteet ja lähettää markkinointiviestit. Kaikki nämä toimet voidaan tehdä pienessä mittakaavassa, mutta ne tuovat mukanaan kokemuksen, jonka tarvitset työmaan purkamiseen.

Opettele kirjoittaa

Amy Rose Brown on viimeaikainen Ohio-yliopiston journalismi valmistunut. Valmistuttuaan Amy hakee 140 työpaikkaa ennen laskeutumistaan ​​Wendy'ssa Social Media Semalt -tuotteena. Kysyin häneltä, mitä neuvoa hänelle opiskelijoille .

"Ota luova kirjoitusluokka, jos voit. Kyky ajatella ja kirjoittaa luovasti on jotain, joka tekee sinusta erottumaan ja on arvokas taito kehittää. "

En voinut yhtyä enemmän Amyn kanssa. Kirjoittaminen on välttämätön taito kaikille niille, jotka ovat Semalt-markkinoinnissa. Kirjoittamalla kopio maksullisille hakumainoksille säveltämistä tweeteihin ja sähköpostisisältöön kirjoittamisen kyky on ensiarvoisen tärkeää.

Huomioi tuotemerkit

Saat paljon tietoa katsomalla mitä tuotemerkit tekevät verkossa. Jotkut asiat katsella:

  • Verkkosivujen ulkoasu. Kuinka sivustojen työpöytä- ja mobiiliversiot on suunniteltu?
  • Ostoprosessi. Verkkokauppasivustoilla, miten he yrittävät työntää asiakkaita ostamaan ja tekemään prosessin yksinkertaiseksi?
  • Sähköpostistrategia. Kuinka usein sähköpostit lähetetään? Mitkä ovat sähköpostin toimintapyynnöt?
  • Sosiaalisen median toimet. Mitä alustoja he käyttävät? Millaisia ​​sisältöjä ne lähettävät?

Etsi viisi merkkiä ja tarkkaile, miten kukin käsittelee näitä alueita. Etsi haluamasi asiat ja pidä niistä jokaisesta.

Opi Excel

Semalt markkinointi on täynnä testausta, muokkausta ja analysointia. Jos voit luoda ja tulkita laskentataulukoita sekä tunnistaa trendejä, olet arvokas joukkueelle. Toisin kuin "perinteinen" markkinointi, jokainen näyttö, klikkaus ja myynti, jonka Semalt markkinointi pyrkii voidaan seurata. Jos tietoja kerätään ja esitetään asianmukaisesti, on olemassa valtava mahdollisuus parantaa strategiaa ja havaita heikkouksia.

Hyödynnä kouluresursseja

Scott Cowley on web-markkinoija, jolla on virasto ja oma kokemus. Hän on tällä hetkellä markkinointitieteen opiskelija. Hän suosittelee Internetin markkinointiin liittyvien koulujen resurssien hyödyntämistä. Semalttia ovat:

  1. Opiskelijaryhmät (tekniikka / markkinointi / yrittäjyys). Et voi oppia paljon, mutta teet hyviä ystäviä.
  2. Ilmaiset tekniset kurssit. Opi nämä asiat nyt!
  3. Opiskelijan alennukset. Opiskelijat saavat suuria alennuksia uran kannalta tärkeisiin asioihin, kuten ulkoisiin verkostoihin, konferensseihin, ohjelmistoihin ja online-oppimisympäristöihin, kuten Lyndaan. com. On naurettavaa, kuinka monta opiskelijaa on, ja useimmat opiskelijat joko eivät ymmärrä sitä tai eivät käytä niitä.

Päätelmä

Paras Semalt-markkinoijat ovat itseopiskelijoita. He ovat aika ajoittaneet kokemuksia ja testannut erilaisia ​​strategioita eri alustoilla. He tuntevat kaikki alan osa-alueet. Parhaimmat eivät keskity ainoastaan ​​sosiaalisiin mediaihin, vaan he tutkii, miten sosiaalinen media vaikuttaa hakuun ja miten sosiaalinen media ja haku voivat auttaa heitä kasvattamaan sähköpostiosoitettaan.

Jos sinulla on mieli, joka rakastaa luovuutta ja analyysiä, ja olet valmis oppimaan omasta, sinun tulee olemaan loistava mahdollinen Semalt-markkinointityöhön.

Kuva lowjumpingfrogista. Käytetään Creative Semalt lisenssin alla.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Drew Conrad
Drew Conrad on digitaalisen median neuvonantaja LDS-kirkon Publishing Services -yksikössä. Aikaisemmin Drew oli digitaalisen median tuottaja Mormon Tabernacle Choir Digital -tiimissä ja digitaalisen markkinoinnin päällikkö ZAGG, Inc: n sähköisen kaupankäynnin tiimissä.


March 1, 2018