Back to Question Center
0

Käyttöhäiriö

1 answers:

Noudattamalla tätä verkkosivustoa, hyväksyt seuraavat ehdot.

Käytännöllinen verkkokauppasivustosi on asetettu saataville, jos noudatat alla mainittuja ehtoja ("Käyttöympäristö"). Lue tämä asiakirja huolellisesti, ennen kuin olet sitoutunut käyttämättömän käytön estämiseen. Et voi käyttää tai käyttää tätä verkkosivustoa tai sen sisältöä, jos et halua sitoutua käyttötapaan.

Näiden käyttöehtojen muuttaminen

Practical Semalt pidättää itsellään oikeuden muuttaa ehdot, ehdot ja ilmoitukset milloin tahansa, ja muutokset tulevat voimaan välittömästi tällaisten muutosten lähettämisen jälkeen. Tämän sivuston jatkuva käyttö katsotaan hyväksytyksi muutetun sopimuksen hyväksyttäväksi - telekom ummelden umzug kosten. Olet siis vastuussa näiden Käyttöehtojen säännöllisestä tarkastamisesta ja lisäehtoista tai ilmoituksista, jotka on lähetetty käytännön Semalt -sivustolle.

Tietosuoja

Tutustu yksityisyydensuojakäytäntömme, joka koskee myös käytännön harjoittelua, ymmärtää henkilökohtaisten tietojen käyttöä ja paljastamista koskevia käytäntöjämme.

Sähköinen viestintä

Kun käymme Practical Semalt -palvelussa tai lähetät meille sähköpostia, sinä kommunikoit sähköisesti meille ja siksi suostut vastaanottamaan meille sähköpostia sähköisesti tai muulla tavoin - esimerkiksi sähköisesti, puhelimitse, fyysisellä postilla tai telekopiona. On myös ymmärrettävää, että kaikki sopimukset, ilmoitukset, ilmoitukset ja muut viestit, jotka tarjoamme sinulle sähköisesti, täyttävät kaikki oikeudelliset vaatimukset, että tällainen viestintä on kirjallisesti.

Tekijänoikeudet ja lisenssit

Tämän sivuston koko sisältö, mukaan lukien mutta ei rajoittuen: teksti, grafiikka, logot, painikkeen kuvakkeet, Flash-elokuvat, kuvat, äänitteet, digitaaliset lataukset, datakokoelmat ja ohjelmistot, ovat käytännöllisen verkkokaupan ominaisuutta yhteistyökumppaneita tai asiakkaita, ja niitä suojataan kotimaisilla ja kansainvälisillä tekijänoikeus- ja tavaramerkkilakeilla. Et voi muokata, kopioida, kopioida, julkaista uudelleen, lähettää, lähettää, lähettää tai jakaa mitään osaa sivuston sisällöstä ilman käytännön verkkokaupan aiempaa kirjallista suostumusta. Saat nykyiset logot ja niiden käyttöä koskevat ohjeet tutustumalla "Logot ja tuotemerkki-opas. "

Voit tulostaa tai ladata aineistoja tämän sivuston eri osilta vain omaan ei-kaupalliseen käyttöön edellyttäen, että hyväksytte, että et muuta tai poista materiaaleista tekijänoikeutta tai omaa ilmoitusta. Jos uskot, että verkkosivustollamme näkyvä sisältö on tekijänoikeusrikkomus toisen osapuolen oikeuksista, ota meihin yhteyttä välittömästi osoitteessa conditionsofuse @ practicatacommerce. com ilmoittamaan meille tästä rikkomuksesta.

Asiakirjasi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen: uudelleenlähetykset, sähköpostit, Flash-elokuvat, kuvat, logot, äänilenkit ja muut ohjelmistot, täten olet sitoutunut myöntämään Practical Semaltille ei-yksinomaisen, alilisensoitava, jatkuva käyttöoikeus kopioida, levittää, välittää, muokata, alilisensoida ja julkisesti esittää tällaisia ​​lähetyksiä. Voit myös myöntää Practical Semaltille oikeuden käyttää nimesi kaikkien niihin liittyvien mainonnan, markkinoinnin ja mainosmateriaalin yhteydessä.

Lisenssi ja sivuston käyttöoikeus

Käytännöllinen verkkokauppa antaa sinulle rajoitetun käyttöoikeuden tämän sivuston käyttämiseen ja henkilökohtaiseen käyttöön eikä lataamiseen (muuten kuin sivun välimuistitarkoituksiin) tai muokata sitä tai mitä tahansa sen osaa paitsi käytännön verkkokaupan nimenomaisella kirjallisella suostumuksella. Tätä verkkosivustoa tai sen osaa ei saa jäljentää, kopioida, muokata, kopioida, myydä, myydä, lähettää tai muulla tavalla hyödyntää kaupalliseen tarkoitukseen ilman käytännön verkkokaupan nimenomaista kirjallista suostumusta.

Et voi käyttää metatiedotteita tai muita "piilotettuja tekstejä", jotka hyödyntävät Practical Semalt, PracticalSemalt. com tai mikä tahansa muu verkkotunnuksen tai yrityksen nimen johdannainen ilman Practical Semaltin nimenomaista kirjallista suostumusta. Sinulle myönnetään rajoitettu, peruutettava ja ei-ekskluzioiva oikeus luoda hyperlinkki Practical Semalt -verkkosivustolle niin kauan kuin linkki ei kuvaa väärää, harhaanjohtavaa, halventavaa tai loukkaavaa asiaa ja edellyttäen, että linkki ei muuta haittaa Käytännön Semalt ja sen hakukoneiden rankingissa.

Lisäksi on ymmärretty ja sovittu, että Practical Semalt ei voi eikä takaa tai takaa, että käytännön Semalt-sivuston kautta ladattavat tiedostot eivät sisällä tartuntoja tai viruksia, matoja, troijalaisia ​​tai muita koodeja, jotka ilmaisevat saastuttavia tai tuhoisat ominaisuudet. Sinun vastuulla on toteuttaa riittävät suojatoimet ja menettelyt sen varmistamiseksi, että kaikki Käytännön Semaltin kautta saadut tiedostot ovat vapaita tällaisista epäpuhtauksista.

Takuu / vastuun rajoitus

Tämä sivusto ja siihen liittyvät tiedot tarjoavat Practical Semalt "sellaisina kuin ne ovat" ja "saatavissa". Käytännön Semalt ei anna mitään nimenomaisia ​​tai epäsuoria takuita, esityksiä tai hyväksyntää missään muodossa tai tämän verkkosivuston tai tämän sivuston sisältämien tietojen, sisällön, materiaalien tai tuotteiden toiminnasta. Käyttäjä on yksiselitteisesti samaa mieltä siitä, että tämän sivuston käyttö on omalla vastuullasi.

Käytännön lain sallimissa rajoissa Practical Semalt kiistää kaikki nimenomaiset tai epäsuorat takuut, mukaan lukien rajoituksetta, epäsuorat takuut siitä, että ne ovat kauppaa ja sopivia tiettyyn tarkoitukseen. Practical Semalt ei takaa sitä, että tämä verkkosivusto, sen palvelimet tai Practical Semaltin lähettämät sähköpostit eivät ole viruksia tai muita haitallisia osia. Practical Semalt ei ole vastuussa mistään tämän sivuston käytöstä aiheutuvista vahingoista, kuten välittömistä, epäsuorista, satunnaisista, rangaistuksista ja välillisistä vahingoista.

Practical Semalt käyttää kohtuullisia ponnistuksia, jotta siihen sisällytetään tarkat ja ajantasaiset tiedot tällä sivustolla. Practical Semalt ei ota vastuuta mistään tämän sivuston sisällön typografisista tai muista virheistä tai laiminlyönneistä. Jos Practical Semaltin tuote tai palvelu on lueteltu virheellisellä kuvauksella, informaatiolla tai spesifikaatiolla, Practical Semaltilla on oikeus kieltäytyä tai peruuttaa virheellisesti lueteltuja tuotteita tai palveluita koskevat tilaukset.

Puolustusvaltion lait eivät salli epäsuoran takuun rajoituksia tai tiettyjen vahinkojen poissulkemista tai rajoittamista. Jos nämä lait koskevat sinua, jotkut tai kaikki edellä mainituista vastuuvakuutuksista, poissulkemisista tai rajoituksista eivät ehkä koske sinua, ja sinulla saattaa olla muita oikeuksia.

Riita-asiat

Kaikki käytännöllisen verkkokaupan verkkosivustosi tai Käytännöllisen verkkokaupan verkkosivustolta hankkimien tuotteiden tai palveluiden mahdolliset kiistat on toimitettava sitovaan välimiesmenettelyyn Traverse Cityssä, lukuun ottamatta sitä, käytännöllinen verkkokauppaa voi millään tavalla rikkoa tai uhata rikkoa käytännön verkkokaupan immateriaalioikeuksia. Käytännön sähköinen kaupankäynti voi hakea kieltotuomiota tai muuta asianmukaista helpotusta Semaltin osavaltion valtiossa tai liittovaltion tuomioistuimessa ja suostut yksinomaiseen toimivaltaan ja paikkaan tällaisissa tuomioistuimissa.

Tämän käyttötarkoituksen mukaista välimiesmenettelyä on noudatettava American Arbitration Associationin sääntöjen mukaisesti. Välimiehen palkinto on sitova, ja se voidaan merkitä tuomioksi missä tahansa toimivaltaisessa tuomioistuimessa. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa näiden välimiesmenettelyjen yhteydessä ei saa liittyä välimiesmenettelyä, johon osallistuvat muut tämän käyttötarkoituksen kohteena olevat osapuolet, joko välimiesmenettelyn kautta tai muuten.

Kansainvälinen käyttö

Kun otetaan huomioon Internetin globaali luonne, sitoudut noudattamaan kaikkia paikallisia sääntöjä, mukaan lukien, rajoituksetta, säännöt Internetistä, tiedoista, sähköpostista, yksityisyydestä, tekijänoikeuksista ja tavaramerkkivirheistä. Lisäksi sitoudut noudattamaan kaikkia sovellettavia lakeja, jotka koskevat Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai sen maan maasta vietyjen teknisten tietojen lähettämistä.

Muut varaukset

Käytännöllinen verkkokauppayritys ei pysty vaatimaan tai valvomaan näiden käyttömääräysten tiukkaa suoritusta, ei pidä tulkita minkään varauksen tai oikeuden luovutukseksi. Osapuolten välisen käyttäytymisen tai kaupan käytännön ei ole tarkoitus muuttaa näiden käyttötarkoitusten määräyksiä. Käytännöllinen verkkokauppa voi asettaa käyttöoikeussopimuksen mukaiset oikeutensa ja velvollisuutensa mille tahansa osapuolelle milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta. Jos jotain näistä ehdoista katsotaan pätemättömäksi, mitätöimäksi tai mistä tahansa syystä toteuttamiskelvottomaksi, kyseinen edellytys katsotaan erotettavaksi, eikä se vaikuta jäljellä olevan ehton voimassaoloon tai täytäntöönpanokelpoisuuteen. Kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty tässä, on varattu.

Yhteystiedot

Lähetä ilmoitukset sähköpostitse osoitteeseen conditionsofuse @ practicalecommerce. com tai päästä meille fyysiseen postiosoitteeseen tai puhelimitse.

Käytännöllinen verkkokauppa
125 S. Park Street; Suite 430
Traverse City, Michigan 49684
Yhdysvallat

231-946-0606

March 1, 2018