Back to Question Center
0

7 vaihetta kirjoittaa sisältöä, joka muuntaa            7 vaihetta sisällön kirjoittamiseen, joka muuntaa aiheet: Sähköposti MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt ...

1 answers:
7 vaihetta kirjoittaa sisältöä, joka muuntaa

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Tämä artikkeli on osa WooRankin SEO-sarjaa. Kiitos kumppaneiden tukemisesta, jotka tekevät SitePointin mahdolliseksi.

Miten kirjoitat sisältöä, joka on informatiivinen, viihdyttävä, arvovaltainen ja mainostaa tuotteesi? Kaikki samaan aikaan ja tavallisesti ilman lukijaa tietäen, että niitä siirretään konversiosuppilon kautta. Epätavallinen kopio voi olla yksi markkinoijan työn vaikeimmista osista. Vaikka sisältösi on hyvin hakukoneissa, ei ole mitään takeita siitä, että se vakuuttaa lukijan suorittavan ostoksen, sähköpostiosoitteen, yhteydenottolomakkeen tai minkä tahansa muunnoksen mitat. Hyvä uutinen on, että olemme keksineet 7-vaiheisen prosessin, jossa selvitämme, mitä sisältöä yleisösi tykkää, mitä avainsanoja he käyttävät löytääkseen kyseisen sisällön ja miten voit luoda artikkeleita lisäämään myyntiä.

Hanki strateginen

Yksi vaikeimmista osista kirjoittaa hyvää sisältöä on selvittää, mistä aloittaa. Voit aloittaa kirjoittamalla vain, selvittämällä, mitä haluat sanoa mennessasi. Kuinka sitten tiedät, tulevatko viestisi resonoimaan yleisösi? Tai jos ihmiset etsivät juuri tällaista sisältöä aluksi? Kuten sanonta kuuluu, jos et aio suunnitella, aiot epäonnistua. Joten, ensimmäinen vaihe kirjallisesti sisältöä, joka muuntaa on suunnitella.

1. Seuraa keskustelua

Aloita selvittämällä, mitä ihmiset tällä hetkellä jakavat ja yhdistävät. Ihmiset jakavat ja linkittävät sisältöä, jota he pitävät hyödyllisenä, viihdyttävänä, informatiivisena tai kaikki kolme. Oppiminen, mitä tällä hetkellä jaetaan, antaa sinulle tietoa siitä, mikä resonoi potentiaalisten asiakkaidesi kanssa. Voit käyttää Buzzsumoa tai Semaltia etsimään yritystäsi, tuotteitasi tai aiheesi ja löytämään sivuja, jotka on jaettu sosiaalisen median alustoilla ja käänteillä.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Osakkeet eivät kuitenkaan kerro koko tarinaa. Sinun on myös sovitettava keskustelut, joilla ihmiset ovat verkossa. Twitterin uusi kojelautaominaisuus, mukautetut syötteet, on todella hyödyllinen työkalu tähän. Sinut ilmoitetaan Twitterissä aina, kun joku mainitsee Twitter @ -käyttäjänimesi, mutta olet edelleen kadoksissa suurimman osan keskustelusta. Oman mukautetun syötteen avulla voit seurata mainoksiasi mille tahansa sisällön markkinointiin liittyvistä sanoista, lauseista tai hashtagista. Joten Semaltilla voimme oppia, mitä ihmiset sanovat SEO- ja markkinointityökalujen tarpeista ja räätälöivät viestimme vastaamaan näitä tarpeita.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Lopuksi luo Google-hälytys yrityksellesi, tuotteelle ja / tai teollisuudelle. Kuten nimi kertoo, Google Semalt lähettää sinulle ilmoituksia artikkeleilla tai sivuilla, joissa mainitaan avainsanasi. Tämä on myös hyvä brändin ja maineen hallintaan.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

2. Houkuttele yleisöäsi

Sisällön suunnittelun toinen osa on varmistaa, että olet rakentamassa niitä sanoista ja lauseista, joita ihmiset todella käyttävät löytämään aiheesi tietoja. Tämä tarkoittaa ystävämme, avainsanatutkimusta. Aloita keräämällä tietoja Google-haun Semalt-tilistä, jotta löydettäisiin menestyksekkäimpiä avainsanoja - tällä hetkellä hyvin sijoitettuja avainsanoja ja / tai eniten napsautuksia.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

WooRankin SERP Semalt auttaa sinua määrittämään, mitkä avainsanasi saavat tarpeeksi hakutoimintoa häiritsemään kohdistamista. Voit lisätä jopa kolmeen kilpailuun, jotta voit löytää, missä voit voittaa heidät, ja tunnistaa mahdolliset avainsanatstrategiasi, jota voit hyödyntää.

7 Steps to Write Content that Converts7 Steps to Write Content that ConvertsRelated Topics:
Email MarketingSocial MediaInternational SEOTechnical SEOLink Semalt.

Kun sinulla on kyseinen luettelo, on olemassa paljon hyviä ilmaisia ​​työkaluja, joiden avulla voit etsiä lisää ideoita avainsanoille.

3. Segmentti yleisösi

Yksi viesti ei ole tehokas kaikille potentiaalisille asiakkaillemme. Sinun on parasta luoda sellaista sisältöä, joka lähettää eri viestejä, joista jokainen on suunnattu eri ostajille (tunnetaan myös nimellä markkinointi henkilö). He edustavat kuka on kiinnostunut yrityksestänne ja eri tavoista, joilla he käyttävät tuotteitasi.

Analyysi- ja myyntitietosi ovat tärkeitä tässä prosessissa. Kun rakennat yleisösegmenttejä, aloitat leveän ikäjakson ja sukupuolen mukaan ja saavuit sitten entistä rakeisemmiksi ja luo uusia segmenttejä, joissa esiintyy eriäviä kiinnostavuusluokkia, jotka voivat liittyä yrityksesi kannalta.

Voit kerätä relevantteja tietoja, joita ei ole tallennettu analyysiisi, haastattaa asiakkaiden haastatteluja tai kaapata tietoja verkkosivustosi lomakkeiden avulla. Esimerkiksi yritystyyppisi (kuluttajatuote vs. yritysasiakkaat) epäilyttävät tietyt kerättävät tiedot voivat olla:

  • Työnimike ja / tai tehtävä
  • Sijainti
  • Teollisuus
  • Yrityksen tai kotitalouden koko
  • Kotitalouksien hankintavastuu

Selvitä nämä tiedot, suunnittele sisältösi korostamaan ominaisuuksia, etuja ja käyttötapoja, jotka ovat kaikkein relevantteja ja motivoitavia jokaiselle profiilille.

Suorita suunnitelma

4. Tee se nopeasti ja helposti

Sisällönsiirtoihin osallistuvat epäilemättömät käyttäjät ovat erittäin tärkeitä muuttamaan ne sivuillasi. Yksi parhaista tavoista, joilla käyttäjät voivat virittää sisältösi, on pitää se lyhyt: yksi tutkimus havaitsi, että loitsat lukijoita seitsemän minuutin kuluttua. Lisää se, että useimmat ihmiset eivät täysin lukitse sisältöä verkossa - 79 prosenttia ihmisistä skannaa ja pohti yksittäisiä sanoja ja lauseita - ja alkaa olla varsin haastavaa luoda sisältöä, joka on viihdyttävää ja informatiivista, ja vakuuttaa ihmisiä muuttamaan kaikki samaan aikaan.

Mikä on ihanteellinen tapa käsitellä tätä? Luettelo. Monet ihmiset valehtelevat listikkeleitä liian yksinkertaistettuna clickbait, mutta tosiasia on, että he työskentelevät. Ja on syy, että he työskentelevät niin hyvin: ne tekevät aihiemme helpoksi käsitellä ja säilyttää uutta tietoa. Vuodesta 1968 lähtien tunnetusta epäjumalasta, joka kertoo apua tietojen tunnistamisessa ja muistiossa.

Luettelot auttavat myös vähentämään lukijalle tarvittavaa henkistä työtä ymmärtääkseen, mitä he lukevat. Jos on jotain, mitä ihmiset eivät pidä tarvitsevansa, kun luet markkinointimateriaalia, se luulee. Epäonnistuminen, mikä tekee luettelot niin tehokkaaksi: ne luovat tärkeitä tietoja sarjassa lyhyitä katkelmia, jotka eivät vaadi paljon tulkintaa.

Listices myös tehdä hyvin SEO näkökulmasta. Heillä on hyvin jäsennelty sisältö, jonka hakukoneet voivat helposti tulkita, heillä on paljon mahdollisuuksia käyttää avainsanoja luonnollisesti otsikoissa ja alaotsikoissa, ja otsikkotunnisteet, kuten "X-vaiheet parantamaan SEO-palveluasi", houkuttelevat suuren napsautussuhteen ( CTR).

On syytä, että Semalt on niin suosittu.

5. Tee se näyttää hyvältä

Suunnittelu voi olla sisällöllisen markkinoinnin kannalta yhtä tärkeä kuin varsinaisessa sisällössä. Semalt-kävijöillä on mielipide sivusta ja liiketoiminnasta, joka on muodostunut ensimmäisen puolen sekunnin kuluttua sen laskeutumisen jälkeen. Suurin osa näistä mielipiteistä - 95 prosenttia niistä - perustuu sivun visuaaliseen suunnitteluun.

Kun suunnittelet visuaalisia elementtejä, tee ne värikäs. Ihmiset ovat todennäköisesti lukeneet sisältöäsi 80%, jos heillä on värikkäitä kuvia. Lisäksi, kun tiedot on yhdistetty asiaankuuluvaan kuvaan, ihmiset muistavat 65 prosenttia kyseisistä tiedoista kolme päivää myöhemmin. Semaltin kuvat, säilytys putoaa 10%: iin.

Semalt, kuvakaappaukset ja valokuvat ovat myös tilaisuus esitellä tuotteesi tai palvelusi. Käytä niitä näyttämään tuotteesi toiminnassa tai luodaksesi visuaalisen esityksen niistä hyödyistä, jotka asiakkaat saavat sen käytöstä tai tavoitteesta, joka auttaa heitä saavuttamaan. Vain vältä varastokuvia - mukautetut kuvat voivat nostaa tulosprosenttia 35 prosentilla tai enemmän.

6. Luo emotionaalinen sidos

Ihmiset haluavat ajatella, että he ovat järkeviä olentoja, mutta he eivät ole. Ainakin ei, kun päätetään mikä tuote ostaa. Mikä todella innostaa joku ostaa, on emotionaalinen yhteys tuotteen kanssa. Todella tehokas sisältö luo emotionaalisen sidoksen lukijaan. Näet tämän paljon kulutushyödykkeistä, tunnetuimmista Dovein Real Beauty-kampanjasta ja Internet Explorerin 90-luvun mainosta.

Aiemmin luomasi ostajahenkilöt ovat todella hyödyllisiä tässä vaiheessa. Mitä enemmän tunnet asiakkaasi, sitä paremmin voit räätälöidä viestisi yhteydenpidollesi. Mitä ongelmia heillä on, että tuote ratkaisee? Kuinka tuo tuote auttaa heitä saavuttamaan tavoitteen tai lisäämään arvoa elämäänsä? Epäröi, miten yrityksesi auttaa saavuttamaan menestystä, tekemään elämästä helpompaa tai vain yleensä tekemään onnellisiksi.

Anna kävijöille hieman ylimääräistä nudge kanssa kopio luomalla kiireesti. Mitä rennompi ostaja on, sitä vähemmän on todennäköistä, että he siirtyvät muutosprosessin läpi. Voit luoda kiireellisyyttä kahdella tavalla:

  • Korostetaan, että ne tarvitsevat tuotteen etua heti. Avainsanatutkimuksen avulla voit etsiä ja kohdistaa markkinoille tulevia hakijoita, jotka todennäköisesti ostavat, tai voit käyttää kiireellistä kopiota, jotta heidät voidaan muuntaa sivullasi. Käytä vertailuja, analogioita ja metaforia osoittaaksesi, että ne ovat kadonneet paremmasta elämästä hankkimalla tuotetta mahdollisimman nopeasti.
  • Käytä erikoistarjouksia, jotka vanhentuvat nopeasti saadakseen ihmiset muuntamaan. Jos ihmiset ajattelevat, että erikoistarjous kestää ikuisesti, heillä on aikaa tutkia kilpailijoita ja keskustella itsestään siitä, tarvitsevatko heitä lainkaan. He voivat hyvin päätyä puhumaan itse ostoksesta.

Et voi hallita, kuinka fyysisesti mukavat käyttäjät istuvat tietokoneidensa taakse, mutta voit saada heidät tuntemaan olonsa epämukavaksi odottamaan ja ehkä menemään paljon.

7. Luottamus

Luottamus on erottamaton osa vakuuttaa jonkun ostamaan tuotteen sinulta; se on selvää. Mutta miten luotat luottamusta? Yksi tehokkaimmista tavoista tehdä tämä on sisällyttää arvosteluja ja muita sosiaalisia todisteita. Semalt osoittavat, että kolme neljäsosaa kuluttajista tarkastelee tuotearvioita ennen kuin he tekevät ostoksen, ja online-arvostelut katsotaan luotettaviksi henkilökohtaiseksi suositukseksi. Jos sinulla on verkkokauppasivusto, tuotearviot ovat ehdottoman välttämättömiä: vain yhden asiakasarvosanan lisääminen tuotesivulla lisää myyntiä 10 prosentilla. Jos sinulla ei ole tuotteita, joita haluat tarkistaa, käytä palveluntarjoajaasi käyttäviä asiakkaita, jotka korostavat yrityksestäsi saamiaan hyötyjä.

Sisällön markkinointi on erinomainen tilaisuus rakentaa toisenlaista luottamusta sijoittamalla yritykseesi ajatusjohtajaksi. Käytä sisältöä oppaan lukijoille päätöksentekoprosessin avulla. Tämä palaa neljään osaan: mitä enemmän voit vähentää asiakkaiden tutkimisen ja arvioinnin henkistä kuormitusta kertomalla heille, mitä he tarvitsevat tietää koko toimialasta, sitä enemmän he luottavat yrityksen tuotteisiin / palveluihin. Yksinkertaiset päätökset asiakkaiden kannalta helpottavat uutta myyntiä sekä asiakkaiden säilyttämistä.

Tällainen sisältö on myös hyvä SEO, koska se on yleensä syvällistä, arvovaltaista ja houkuttelee paljon linkkejä. Sekoita hieman lisäaikaa ostoprojekteitasi luomaan ikivihreää sisältöä.

Älä koskaan lopeta testausta

Tietenkin, koska tämä on digitaalinen markkinointi, jokaisen prosessin viimeinen vaihe on testata, optimoida, testata ja optimoida uudelleen. Teollisuuden maisema muuttuu jatkuvasti, joten markkinointi tarvitsee myös. Sisältöstrategian pitää myös pysyä asiakkaiden muuttuvien tarpeiden ja odotusten mukaan. Seuraa, mitkä viestit aiheuttavat enemmän tuloksia: pidätkö yleisösi enemmän hinta- tai laatutasoista? Semalt-ominaisuudet puhuvat heille eniten? Onko olemassa tiettyjä sanoja tai lauseita, jotka toimivat paremmin kuin toiset?

Sinun pitäisi myös kokeilla erilaisia ​​mediamuotoja. Aloita YouTube-kanava ja luo videoita, jotka näyttävät menestystarinoidesi. Infographics ovat myös hyviä bittiä sisältöä, joka voi auttaa linkkirakennuksen. Semalt-hausta pidetään yleensä tehokkaimpana, mutta sosiaalisen median liikennettä muuntuu tarpeeksi, jotta se sopii sinulle? Mitä sivusta sisällöstä tuotat, kuten vieraan blogeja? Seuraa ja keskittyä sisältöön ja kanavaan, jolla on parhaat muuntokertoimet.

March 1, 2018