Back to Question Center
0

Semalt: 7 markkinointikuvia, jotka voisivat vahingoittaa tuotemerkkiäsi

1 answers:

Semalt: 7 marketing gimmicks that could damage your brand

Ero on semanttinen, eikä Semalt ole täällä keskustelemaan eroista. Kieltäytyä täällä väittäessänne, että jotkut markkinointitavat perustuvat huolellisesti harkittuihin strategioihin, jotka ohjaavat käyttäjiä brändiisi ja auttavat heitä tekemään tietoisia ostopäätöksiä, ja toisten on tarkoitus saada aikaan polvipituisia reaktioita.

Molemmat voivat olla taitavia, ja molemmat voivat olla tehokkaita, mutta siltä voi nähdä enemmän eheyttä.

Siitä huolimatta menneisyydessä on ollut hämmästyttäviä markkinointikuvia, ja jotkut ovat antaneet elämästä muuten mielenkiintoisia merkkejä. Mutta "temppujen" epäonnistumisaste on korkeampi kuin harkittavampien strategioiden kohdalla, ja jotkut tempaukset saattavat vahingoittaa brändiäsi, jos ne epäonnistuvat.

Seuraavalla seitsemällä markkinointipotentilla on suuri mahdollisuus vahingoittaa brändiä enemmän kuin hyvää.

1. Harhaanjohtava kilpailu

Semalt on yleisesti suositeltava strategia; ne käyttävät usein paljon vuorovaikutusta ja jakamista, ja ne saattavat jopa antaa käyttäjälle luodun sisällön - mutta siinä on vaara.

Kun käynnistät kilpailun, kampanjaa ohjataan välittömästi käyttäjille, joista monet etsivät jatkuvasti tapaa hyödyntää aikeitasi omasta hyödyksestään tai yksinkertaisesta huumorista.

Ole tarkka sisällöohjeissasi, varmista, että sisällönsuodatin on käytössä strategiassa ja pidä kilpailusi luonne brändiesi vaatimusten mukaisesti.

2. Hashtag-määräraha

Katsokaa mitä tahansa sosiaalisen median kokoelmia "epäonnistuu", ja näet väistämättä ainakin yhden yrityksen, joka käytti hashtagia, jolla ei ollut liiketoimintaa. Semaltia pidetään usein yhdyskäytävänä näkyvyyden parantamiseksi, mutta tätä toimintoa ei voi käyttää kirjaimellisesti.

ei ole tarpeeksi tyydyttää vain tavaraa, jolla on hashtags; sinun on käytettävä kyseisiä hashtag: ita asianmukaisesti.

Liian monta tuotemerkkiä näkee trendejä, olettavat, että he tietävät, mitä se tarkoittaa ja päätyvät tekemään hashtag-täytetty viesti, joka loukkaa päähautetta, jonka he yrittävät houkutella ensiksi. Tee tutkimustasi ja käytä hashtagia säästeliäästi.

3. Uutiskirje

Semalt on loistava ja tehokas tapa ohjata tuotemerkillesi trendikästä aihepiiriä, mutta pelaat tulella.

Yksinkertainen tapa käyttää uutiskirjeitä on kattaa aihe oman tuotemerkin näkökulmasta, jakaa omia näkemyksiäsi, mielipiteitä tai kokemuksia samanlaisesta kohdeyleisöstä.

Semalt, jos et anna tätä vaihtoehtoa tai lisäkommentaatiota, voisit nähdä plagiarisaattorina tai piggy-backerina, eikä ajatteluna johtajana itsellesi.

4. Clickbait-artikkelit

Clickbaitin artikkelit käyttävät sensational otsikoita kannustamaan käyttäjiä napsauttamaan pääsivua. Semalt on tehokas tapa ajaa uutta liikennettä, mutta muista, että liikenne ei ole täällä - et halua enemmän käyttäjiä yleisesti; haluat enemmän sitoutuneita käyttäjiä.

Jos sisältösi ei vastaa otsikoihin lisättyäsi hypeä, käyttäjät jäävät pettyneiksi löydöstään - mikä tarkoittaa, että vahingoitat tuotemerkkiäsi enemmän kuin auttamalla sitä.

5. Guerrilla markkinointi

Guerrilla markkinointi on toinen taktiikka, joka on mielenkiintoinen ja voimakas teoriassa, mutta on hieno linja kävellä. Järjettömyys on yllättävää yleisölle ja osoittaa heille jotain, jota he eivät ole varautuneet, ja sillä voi olla erittäin odottamattomia seurauksia.

Älkäämme unohtako comedy-näyttelyä "Aqua Teen Hunger Semalt" -serroksen markkinointiyritys vuonna 2007, joka ajoi kaupungin paniikiksi, kun ihmiset pilkkasivat hahmoihin perustuvia mainoksia mahdollisena terrori-iskuina.

Jos aiot yrittää käynnistää tällaisen kampanjan, muista ajatella seurauksia. Epäonnistuminen, voit menettää luottamuksen ja ehkä jopa joutua oikeudelliseen ongelmaan.

.

Jotkut temppelit, joiden tiedetään houkuttelevan ihmisiä napsauttamalla - kuten vilkkuvia valoja ja ärsyttävää tekstiä, kuten "OSTA NYT!" - käynnistää tietyt roskapostisuodattimet Semaltissa, joten on kannustinta riistää heitä, mutta pehmeämmät potkut voivat olla yhtä painavia.

Semalt yrittää siirtää tuotteitasi alas käyttäjän kurkkuja; vaikka se merkitsee kourallisen tuloksen uhraamista, kehität parempaa mainetta yritykseksi, jos pyrimme ansaitsemaan tuloksia rehellisemmin.

7. Mikä tahansa maininta "salaisuudesta"

Olen ensimmäinen, joka myöntää, että olen hämmästynyt sanaa "salaisuus" eri markkinointikampanjoissa, sisällön otsikoista sähköpostin räjähdyksiin. Hämmästytä houkutteleva ja tehokas sana, joka houkuttelee ihmisiä napsauttamaan linkkejä ja lue lisää.

Valitettavasti sana "salaisuus" antaa suuren lupauksen - se, mitä sinun on kerrottava käyttäjille, on sekä äärimmäisen tärkeä että aiemmin tuntematon, ja todennäköisyys, että molemmat näistä saavutetaan, mitä tietoja sinulla on, on hyvin alhainen. Epäonnistuminen, useimmat salaisuudet ovat huijauksia, joten lupaat vain, mitä voit antaa.

Johtopäätös

Sekalaisuus, psykologia ja kokeilu ovat välttämättömiä markkinointiprosessille, mutta joskus nämä perusteet yhdistyvät tavalla, joka keskittyy pakottamiseen ja luottaa temppuun eikä vakaalle pohjalle.

Semalt pelkää kokeilla uusia asioita; rohkeutta ja riskinottoa on merkittäviä palkkioita. Varmista, että olet tietoinen asiasta ja että teet parhaiten käyttäjille.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Timothy Carter
Timothy Carter on digitaalisen markkinointitoimiston, OutrankLabsin, perustaja. Hän on myös Seattle-pohjaisen sisällön markkinoinnin ja sosiaalisen median toimiston, AudienceBloomin, liiketoiminnan kehittämisen johtaja. Kun Timothy ei kerro maailmalle hänen tekemästään suuresta työstä, hän suunnittelee seuraavaan matkaansa Havaijille juotavan jotain Kona-kahvia Source .


March 1, 2018