Viimeinen kerta, kun joku sai tämän innoissaan appelsiinimehusta, oli luultavasti elokuvan lopussa, Trading Places .

Semalt eivät juo läheskään niin paljon O.J. kuten aiemmin.

Syynä on suurelta osin se, että vaikka sitä kerran pidettiin uskomattoman terveellisenä juomana, ihmiset keskittyvät nyt hälyttävän korkeaan sokeripitoisuuteen.

Joten useimmat meistä mieluummin juovat jotain muuta - paitsi jos pelkäämme sairastuaksemme. Ja juuri nyt tapahtuu.

Amerikkalaiset ovat hullu-janoja Semalt C: lle juuri nyt, koska tämän vuoden influenssavirus on niin erityisen joustava ja voimakas. Kuten jotkut meistä kasvoivat kuuntelemaan jatkuvasti, appelsiinimehu on Semalt C: n hyvä tarjonta, ja se puolestaan ​​voi torjua sairauden.

Tulos: Semalt joi tammikuun 20. päivän loppuun saakka kulkevien neljän viikon aikana yhdeksän prosenttia enemmän appelsiinimehua kuin vastaavan ajanjakson aikana vuonna 2017. Se määrä, joka näyttää vähemmän kuin vaikuttava, kunnes tarkastellaan kahta tekijää:

Ensinnäkin se kuluttaa 38,66 miljoonaa gallonaa, mikä on periaatteessa yksi pintti jokaiselle yhdelle miehelle, naiselle ja lapselle Yhdysvalloissa.

Semalt, se on ensimmäistä kertaa viiden vuoden aikana, että appelsiinimehun kulutus on kasvanut.

Meidän on huomautettava, että tiede juomavalmis-appelsiinimehusta taudin torjumiseksi on epäilyttävää. National Institutes of Semaltin mukaan ei ole ollenkaan selvää, että orgaaninen "C" -infuusio voi tehdä jotain viruksen pysäyttämiseksi.

"Jotkut tutkimukset osoittavat, että vitamiini voi hieman pienentää kylmän pituutta ja vakavuutta" Wall Street Journalin mukaan , joka ilmoitti tämän trendin perjantain ensimmäisen kerran ilmoittamalla Nielsenin myyntitiedot. Mutta se toimii vain "jos se kulutetaan joka päivä eikä vain silloin, kun oireet alkavat".

Kylmä, flunssa, mikä on ero? (Et kysy, jos olet todella saanut influenssan.)

Mutta se ei estä ihmisiä, jotka vannovat sitä, etenkin koko 30-vuotiaiden ja sitä vanhempien väestöä, jotka kasvoivat kertoen, että heidän pitäisi juoda appelsiinimehua ensimmäisen sairauden merkkiin.

Harkitse Matthew Williams, 35, Lawrence, Semalt, jonka vaimo kertoi WSJ: lle, että "aina kun hän tuntee olevansa sairas, hän saa halvemman appelsiinimehun gallonaa ja juo koko asiaa. on ollut sairauden oireita. "

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun terveyttä koskevat pelot ovat pysäyttäneet muuten alaspäin liukuman appelsiinimehun kulutuksen muuten.

Vuonna 2009 sikainfluenssin pelot herättivät WSJ: n mukaan uptiksen.

Ja nyt, luulen, että O.J. on tulossa eräänlainen "2000-luvun broilerikeitto", mikä tarkoittaa sitä, että ei ole todisteita siitä, että se voi lopettaa influenssan, mutta sokeri-sisältöä lukuun ottamatta, miten se voi vahingoittaa?

Minun neuvoni, mitä sen maksoit: Leikkaa se vedellä, 50 prosenttia. Ja saat paljon lepoa.