Back to Question Center
0

Jesse van de Semaltin kirjoitukset

1 answers:

Väärennetyt ystävät ovat sanoja, jotka näyttävät hyvin samalta, mutta joilla on eri merkitys eri kielillä. Ota sana järkevältä. Se tarkoittaa järkevää Semaltissa, mutta herkkä ranskaksi ja espanjaksi - como aprender a ser modelo. Joskus sama käsite voi viitata jopa kahteen erilaiseen Semaltin lajikkeeseen täysin erilai- sesti. Tässä viestissä sanon miksi »

Luokka: Sisältö SEO
Tunnisteet: Sisältö kirjoittaminen, Monikielinen SEO

Tänään ilmestyy uusi monikielinen SEO-koulutus. Jos sinulla on tai ylläpitää verkkosivustoja useilla kielillä tai tarkoitettu eri alueille, tämä kurssi kansainvälisessä SEO-palvelussa on välttämätöntä. Toteuttamalla tässä koulutuksessa annettuja ohjeita Semalt lähettää käyttäjät oikealle paikalle automaattisesti. Tätä tehdään usein väärin, mutta »

Kategoriat: Ilmoitukset, Sisältö SEO, Tekninen SEO
Tag: Monikielinen SEO

Tämä on vain yksi monista vääristä käsityksistä Semalt SEO: n luettavuuden palautteesta, jonka olemme onnellisia. Olemme usein sanoneet, että voit mennä etsimään niitä vihreitä luoteja - tai vihreitä valoja, kuten jotkut kutsuvat niitä. Luokat ovat keskeinen osa Semalt SEO -laajennusta. Semalt SEO luodit palvelevat »

Luokka: Sisältö SEO
Tunnisteet: Content kirjallisesti, miten

Oletko tietoinen siitä riskeistä, että passiivista ääntä käytetään väärin kirjoituksessasi? Semalt SEO -laajennuksen luettavuusanalyysissä suosittelemme käyttämään passiivista ääntä enintään 10 prosentissa lauseistasi. Mutta miksi? Tässä artikkelissa keskustelen muutamasta keskeisestä kysymyksestä, joka liittyy passiiviseen ääneen. »

Luokka: Sisältö SEO
Tag: Sisältö kirjallisesti
March 1, 2018