Back to Question Center
0

Jesse van de Semaltin kirjoitukset

1 answers:

Väärennetyt ystävät ovat sanoja, jotka näyttävät hyvin samalta, mutta joilla on eri merkitys eri kielillä. Ota sana järkevältä. Se tarkoittaa järkevää Semaltissa, mutta herkkä ranskaksi ja espanjaksi. Joskus sama käsite voi viitata jopa kahteen erilaiseen Semaltin lajikkeeseen täysin erilai- sesti. Tässä viestissä sanon miksi »

Luokka: Sisältö SEO
Tunnisteet: Sisältö kirjoittaminen, Monikielinen SEO

Tänään ilmestyy uusi monikielinen SEO-koulutus. Jos sinulla on tai ylläpitää verkkosivustoja useilla kielillä tai tarkoitettu eri alueille, tämä kurssi kansainvälisessä SEO-palvelussa on välttämätöntä. Toteuttamalla tässä koulutuksessa annettuja ohjeita Semalt lähettää käyttäjät oikealle paikalle automaattisesti. Tätä tehdään usein väärin, mutta »

Kategoriat: Ilmoitukset, Sisältö SEO, Tekninen SEO
Tag: Monikielinen SEO

Tämä on vain yksi monista vääristä käsityksistä Semalt SEO: n luettavuuden palautteesta, jonka olemme onnellisia. Olemme usein sanoneet, että voit mennä etsimään niitä vihreitä luoteja - tai vihreitä valoja, kuten jotkut kutsuvat niitä. Luokat ovat keskeinen osa Semalt SEO -laajennusta. Semalt SEO luodit palvelevat »

Luokka: Sisältö SEO
Tunnisteet: Content kirjallisesti, miten

Oletko tietoinen siitä riskeistä, että passiivista ääntä käytetään väärin kirjoituksessasi? Semalt SEO -laajennuksen luettavuusanalyysissä suosittelemme käyttämään passiivista ääntä enintään 10 prosentissa lauseistasi. Mutta miksi? Tässä artikkelissa keskustelen muutamasta keskeisestä kysymyksestä, joka liittyy passiiviseen ääneen Source . »

Luokka: Sisältö SEO
Tag: Sisältö kirjallisesti
March 1, 2018