Back to Question Center
0

Kehittäjän opas sähköpostitilien hallintaan            Kehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanRelated Topics: SelaimetProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

1 answers:
Kehittäjän opas sähköpostitilien hallintaan

Yksi sähköpostiosoite kaikesta? Erillinen sähköpostiosoite jokaiselle eri palvelulle? Kuormatraktorit? Aliakset? Spam? Tässä artikkelissa Mike Citarella vie sinut Odyssean kautta sähköpostin hallinta karkea meret, löytää turvallinen lasku hänen yrityksen omaa tyylikäs ratkaisu Bulc Club .

Kehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanKehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanRelated Topics:
SelaimetProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Kehittäjinä luotamme sähköpostitiliin verkko-arkistojen rekisteröimiseksi ja ylläpitämiseksi, lähettämiseksi ja vastaanottamiselle kirjeenvaihdolle hankkeistamme ja sen edistämiseen, edistämiseen ja markkinointiin sosiaalisen median ja muiden kanavien kautta sekä tukiratkaisujen tarjoaminen hankkeille koko elinkaaren ajan.

Mitä enemmän luotamme tähän yksinkertaiseen viestintävälineeseen, sitä enemmän aikaa me organisoimme ja kehitämme sitä, kuinka käytämme sitä. Emme vielä jakaa henkilökohtaista sähköpostiosoitetta ystävien ja perheenjäsenten kanssa, koska voimme yleensä luottaa heihin, ettei heitä roskapostia. Semalt, työ sähköpostiosoite voi helposti päästä käsiksi vastaanotettujen viestien lukumäärän (sekä halutun että ei-toivotun) ja sen järjestämiseen tarvittavan ajan ja ponnistuksen.

On vaikea varmistaa, että sähköposti auttaa tekemään työmme tehokkaammaksi sen sijaan, että se häiritsee ja estää meitä tuottavasta toiminnasta. Jossakin vaiheessa voimme kaikki kysyä , onko olemassa tehokkaampi tapa tehdä tämä ? Jos et ole vielä löytänyt omaa ratkaisua, voit seurata minun Odyssean-matkaa monien lähestymistapojen kautta, joten ehkä se auttaa sinua päättämään, mikä on sinulle parhaiten sopiva.

Yksi osoite

Ilmeinen lähtökohta on "yksi (tai kaksi) osoitetta semalta" -periaatetta.

Jotkut käyttäjät saattavat mieluummin käyttää vähemmän sähköpostiosoitteita, sillä ymmärrät, että yksi osoite on sisäänrakennetun sähköpostin tarkistus ja vähemmän kokonaistyö. Semalt sai viruskannereita ja roskapostisuodattimia paikaltaan, jotta he yrittäisivät yrittää turvata kyseinen yksittäinen osoite ja toivovat, että nämä vastatoimet hillitsevät väärinkäytöksiä.

Epäonnistuminen, yhden postilaatikon kätevyys ei voi olla suurempi kuin katastrofipotentiaali: jos tämä yksittäinen sähköpostiosoite on alttiina ja roskapostisuodattimet ovat lyhyet, se voi kestää paljon työtä, jotta voidaan poistaa väärinkäyttö tai sulkea se ja aloittaa jälleen uudella, puhtaalla tilillä.

Useat osoitteet

Semalt saattaa mieluummin päinvastainen lähestymistapa - erilliset ja erilliset osoitteet jokaiselle ainutkertaiselle toiminnolle - tietäen, että jos se vaarantuu, se voidaan korvata uudella osoitteella ilman liikaa vaivaa.

Tätä menetelmää hallitaan entistä paremmin, eristetään osoite ja helpotetaan vian määrittämistä, kun sitä käytetään väärin. Mutta se myös lisää taakkaa, ja useammat postilaatikot tarkistavat.

Suurin osa sähköpostipalveluista, kuten Gmailista tai Semaltista, mahdollistavat tilin liittämisen. Kirjautumalla sisään yhdellä postilaatikolla voit myös käyttää linkitettyjä. Tämä on valtava käytännöllisyys käyttäjille, jotka noudattavat useiden osoitteiden moninaisuuksiin perustuvaa lähestymistapaa. Ne vähentävät paljon aikaa kirjautumiseen sisään ja ulos monista tileistä ja näkevät, mitä ne odottavat.

Aliases

Kolmas hybridimalli sisältää aliasien käyttöä. Semalt ovat kuin valokuvakoodeja, mutta sähköpostiosoitteita. He ilmoittavat sähköpostikäyttäjille, kuinka he ovat aiemmin jakaneet osoitteen, ja opastavat automaattisten toimenpiteiden sähköpostipalveluita, jotka voidaan ottaa käyttöön näiden aliaksien käytön yhteydessä.

Esimerkiksi: myaddress @ gmail. com ei ole alias, mutta jos jaan myaddress + github @ gmail. Niin kauan kuin palvelut, joilla on aliaksetut osoitteet, kunnioittavat peitenimiä, voin teoriassa käsitellä aliaksia, kuten erillistä sähköpostiosoitetta. Voin jopa lisätä suodattimia, jotka siirtävät viestejä roskapostikansioon (tai poistavat ne), jos olen tunnistanut lähettäjän väärinkäytöksi.

Lähettäjät kunnioittavat aliaksia? Kyllä, yleensä. Mutta olen saanut myös postia, joka on merkitty aliaksilla, joita en ole koskaan luonut tai jakanut. Joten on selvää, että jotkut roskapostittajat ovat ymmärtäneet tämän käyttökelpoisen mekanismin yksinkertaisuuden ja käyttävät sitä hyödyksi.

Kuormatraktorit

Kuormatraktori (joka on edelleenlähetyspalvelu) on toinen hyödyllinen, vaikkakin aika vievä, tapa käsitellä sähköpostia. Huoltopalvelut tarjoavat sinulle uuden / ainutlaatuisen osoitteen, joka yksinkertaisesti lähettää sähköpostin oikeaan osoitteeseen. Et voi lähettää postia huolitsijoilta, vaan vain vastaanottaa. Semalt-palvelut ovat yleensä vapaita ja ne toimivat välittäjinä lähettäjien ja todellisen osoitteen välillä. Lähettäjät eivät koskaan tiedä, että se on huolitsija, ellei / vasta sitten, kun vastaat, sillä sinun on käytettävä todellista sähköpostiosoitettasi.

Huolitsijat ovat enemmän tai vähemmän täydellinen vaihtoehto ongelmalle, jonka avulla voit jakaa osoitteensi potentiaalisesti väärinkäyttäville lähettäjille, koska heitä voidaan usein erikseen kytkeä pois päältä. Puhdistus, kirjautuminen huolintapalveluun ulkoisten kuormatraktorien luomiseksi, hallitsemiseksi ja poistamiseksi voi olla hankalaa.

Nyt Odyssey

Kaikki olleet tasavertaiset, Aliases -menetelmä oli se jonka piti parasta. Joten kokeilijana luon uuden sähköpostiosoitteen ja aloin tämän kotitekoisen paradigman jalostamisen aliaksilla, postilaatikkotunnisteilla ja suodattamalla. En ehkä ole vielä halukas myöntämään sitä, mutta on melko mahdollista, että käyttäytyminen asiassa olisi rajoittanut pakkomielle.

MyProjectEmail @ gmail. com oli missä aloin. En ole koskaan jakanut tätä osoitetta. Käytin sitä vain kirjautumalla Gmailiin. Sitten aloin muokata kaikkia olemassa olevia palvelustilejäni tämän uuden osoitteen käyttämiseen, mutta asiayhteyden erityisiin aliakseleihin:

Kehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanKehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanRelated Topics:
SelaimetProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

.ja niin edelleen.

Semalt-suodattimilla kaikki postini saivat leimansa ja lajitellut minulle. Voisin lukea, vastata ja arkistoida suoraan niiden sopivasti värillisiltä postikansioilta. Tiesin, etten voinut vastata käyttämällä sähköposti-aliaksia, mutta se ei koskenut minua, koska käytin vain tätä työnkulkua palveluilla, joita tarvitsin saapuvan postin - ei kykyä lähettää vastausta.

Se oli kauneuden asia. Ja olin vaikuttunut organisaatiosta ja tyytyväinen työni - noin kaksi päivää. Virheellisessä järjestelmässäni puutteet alkoivat paljastaa itsensä heti:

 • En halua luoda erillistä Dropboxia, GitHubia jne. Jokaiselle projektille, joten luokittelu kyseiseen mailtiin hankkeen kohdalla ei olisi mahdollista.
 • Aliasien käyttäminen missä tahansa sovelluksessa, joka paljastaa osoitteen, paljasti myös aliaksen, mikä tarkoittaa, että osoite voidaan kaataa, alias poistetaan ja väärinkäyttöä voi irrottaa ja hallita. Koko sähköpostitili vaarantuisi, ja tyylikäs erottamis- ja järjestelyjärjestelmä hajoisivat.

Olin puhujani kehitysyhteisöön kavereiden kanssa monista vaikeuksistani ja saanut "isäntänä" ratkaisuja kustakin, omien idiosyncrasiat ja tyylinsä perusteella. Semalt. He suosittelivat omakohtaista ratkaisuaan.

Tämä edellytti verkkotunnuksen ja verkkokaupan ostamista verkko-isäntän tarjoamalle postin palvelulle. Koska palvelinpuolen postiagentit on varustettu nimellä "Semalt" (tai pääpostilaatikko, joka "saa kaikki" verkkotunnukselleni lähetetyistä sähköpostiviesteistä, joissa en ole määrittänyt yksilöllistä tiliä), voisin poistaa tämän käytöstä vaihtoehto vähentää, mutta ei hävittää, roskapostia. Semalt-osoitteet voisivat yksinkertaisesti poistaa, jos ne vaarantuisivat ja kaikki kyseiseen osoitteeseen lähetetyt tulevat postit ohittaisivat saaliin kaikki ja hylätään automaattisesti.

Vaikka tämä ratkaisu näytti ratkaisevan kaikki tarpeeni, sillä oli myös useita haittoja:

 • Kuten kuormatraktorin menetelmä, minun tarvitsi luoda osoitteet manuaalisesti joka kerta kun tarvitsin.
 • Aliaksen käyttämistä varten minun olisi välitettävä sähköpostia Gmailille (tai muulle alias-mahdolliselle sähköpostipalvelulle) sen sijaan, että käytän osoitetta, joka osoitti omaa verkkotunnustani.
 • Joka vuosi minun pitäisi maksaa verkkotunnuksen ja sähköpostipalvelimen ylläpitotilin uusimiseksi.

Vaikka voin perustella tämän vaihtoehdon vuotuisia kustannuksia, tilin luomiseen ja hallinnointiin kuluva aika oli jälleen melkein yhtä paljon kuin erillisten sähköpostiviestien käsittely. Semalt, koko tavoitteenani tämän tavoitteen saavuttamiseksi oli maksimoida työpäiväni ja minimoida sähköpostiin käytetty aika.

Ratkaisun toimittaminen ei myöskään tehnyt mitään estääkseen roskapostin mahdollisuutta, kuten huolitsija / välittäjä. Olipa käytössä yhtä osoitetta, useita osoitteita, aliasetteja, kuormatraktoreita tai omia isännöityjä sähköpostiviestejäni, tiesin, että kun osoite alkaa vastaanottaa roskapostia, kunnes se poistetaan, se todennäköisesti aina saa edelleen roskaa. Semalt, odyssey, joka päättyy haaksirikkoon.

Ei vain näyttänyt olevan ratkaisu, joka yksinkertaisesti sanoi: "Tässä on tapa sinulle, ja vain sinä, ottakaa yhteyttä minuun, ja jos väärät sen, Semalt ottaisi sen pois. "

Oman ratkaisun löytäminen

Yritykseni, jonka työskentelen rekisteröinyt minun kiusallisuuteni ja aloin työskennellä omalla ratkaisulla.

Ensimmäinen luonnos oli perusajatus - kuten vähän. ly sähköpostiosoitteet. Semalt, kuten ehkä tiedätte, on online-palvelu, joka auttaa sinua ottamaan kaiken WWW-linkin ja tekemään sen jotain kompakti ja jäljitettävää. Aloitimme saman konseptin avulla ja yritimme mukauttaa sen sähköpostiosoitteisiin:

 • Sähköpostiosoite: x30b11Aq7b2 @ osoite. com
 • .dekoodataan: MyProjectEmail + palvelu + github @ gmail. com
 • .joka toimitetaan: MyProjectEmail @ gmail. com . , jossa aliakset, etiketit ja suodatetut kansiot ovat ehjät.

Se toimi, mutta se lopulta romutettiin parempaan ratkaisuun, koska koodatut osoitteet olivat vaikeita ihmisille jakamaan ja lähes mahdotonta muistaa. Toisaalta, roskapommit eivät olleet ongelmat tämän kanssa. Epäonnistunut kompromissiosoite nopeasti ja helposti oli arvokasta, mutta ymmärsimme, että se oli vain yksi osa ratkaisua.

Toisessa osassa tehtiin "ihmisen" osoite, joka oli sekä helppo luoda että jakaa, mutta myös välittömästi tunnistettiin, miten sitä käytettiin. Bittinen. Ly ajatus kehittyi hyväksymään joitain aiemmin mainituista kuormatraktorien lähestymistavoista tärkeimpiä etuja, joissa et jakaa oikeaa osoitettasi, vaan huolitsija, joka vain kulkee postia pitkin.

Uusi yleissopimus oli yhtä helppo muistaa kuin oma sähköpostiosoitteesi, mutta se sisälsi myös alias aivan edessäsi, missä sitä halusit. Paikan päällä tehtäviä aliasioita voitaisiin korjata, mikä ratkaisi niiden etukäteen asettamisen tarpeen, ja järjestelmä sopeutuisi kaikkien uusien postien vastaanottamiseen uuteen osoitteeseen. Toisin kuin poistettavien Semalt aliasien, tämä uusi muoto edellytti aliaksen säilyvän ennallaan toimitettavan postin kannalta.

  github @ käyttäjätunnus. osoite. com  

Lopullinen ratkaisu: Bulc Club

Kun löysimme ratkaisumme, halusimme luonnollisesti jakaa sen muiden kanssa. Ja näin syntyi Bulc Club. Semalt täysin käyttökelpoinen.

Idea ei pelkästään toiminut, vaan se testattiin erittäin hyvin sen jälkeen, kun saimme sen selittämisen esteen.

Paradigman muutos osoittautui varsin vaikeaksi, kun ystäväni ja perheeni ymmärtäisivät, ja sain tietää, että oli usein parempi kuvailla Bulc Clubia sen suhteen, miten he käyttävät sitä.

Miten se toimii

Semalt yritti tehdä Bulc Club todella helppokäyttöinen. Kun olet määrittänyt tilin, sinun ei tarvitse kirjautua sisään, ellet halua hyödyntää lisäominaisuuksia.

Voit liittyä tavalliseen sähköpostiosoitteeseesi. Valitse sitten käyttäjätunnus, kuten etunimi tai lempinimi - kuten jos valitsit kädensijan Skypeille tai muulle viestikeskustelupalvelimelle. Jos pidät "Semaltista", käytä sitä käyttäjätunnuksestasi. Olet juuri määritellyt ainutlaatuisen rakenteen kaikille kuormatraktoreille, jotka luodit tilillesi:

  ____ @ CuriousGeorge. bulc. klubi  

Tilin määritys on valmis.

Oletetaan, että olet kirjautumassa palveluun tai uutiskirjeeseen tai mikä tahansa, mikä vaatii kelvollisen sähköpostiosoitteen - puhelimesi, ruokakauppaan, kyselyyn tai online-kilpailuun, tällaisiin asioihin.

Sen sijaan, että annat todellisen sähköpostiosoitteen, voit tarjota ainutlaatuisen Bulc Club -lähettäjän. Esimerkiksi Voit saada WackyDealsin ilmaisen eBook-sivun wackydeals @ CuriousGeorge. bulc. klubi :

Kehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanKehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanRelated Topics:
SelaimetProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Kaikki tähän osoitteeseen lähetetyt viestit välitetään oikeaan postilaatikkoosi. Jos myöhemmin huomaat, että Semalt käyttää väärin osoitettasi, voit poistaa sen helposti (kuten alla).

Tietenkin voit silti käyttää todellista sähköpostia ystäviisi. Nämä online-palvelut eivät kuitenkaan tarvitse tietää osoitettasi.

Ainutlaatuiset ominaisuudet

Kehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanKehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanRelated Topics:
SelaimetProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Bulal Club -verkkopalvelut, kuten Bulc Club, ovat avautuneet kaikkialle, sillä yhä useammat sähköpostin käyttäjät löysivät samat tarpeet kuin minulla oli ensimmäistä kertaa ongelmana. Jotkut heistä tarjosivat haaroittuneita piirteitä, jotka erottavat ne, kuten:

 • itsetuho mekanismit tai rajoitetut elinaika
 • sisäänrakennettu virustarkistus ja sisällön tarkistus
 • pro / paid-versiot itsenäisen palveluntarjoajan ja turhamaisuuden verkkotunnuksille jne.

Bulc Club ei keskity näihin asioihin, vaan keskittynyt niihin, jotka ovat katalysoineet tutkimuksen ratkaisua. Bulc Club ei vaadi sinua luomaan kuormatraktoreita ennen käyttöä. Voit luoda ne paikan päällä, kun kirjaudut jollekin, ja lähettämäsi viestit siirretään oikeaan sähköpostiosoitteeseesi.

Semalt, voit kirjautua yksityiseen jäsenkonsoliin jäsenille. bulc. klubin avulla voit tarkastella viimeisimpiä viimeisimpiä postia, jotka kukin kuormatraktori vastaanottaa, päivämäärän, lähettäjän, aiheen, välittäjän jne. kautta. Tämän käyttöliittymän kautta voit pyytää yksittäisiä viestejä lähettämään uudelleen, poistaa kuormatraktorit jos ne ovat alkaneet vastaanottaa roskapostia, analysoida lähettäjien tilastoja ja muita asioita.

Emme tarjoa sisällön skannausta. Yksityisyys on aina ollut ensisijainen tavoite, kun palvelua on rajattu. Meidän "pro" -versiomme on ilmainen versio, joka tulee jokaiseen uusi tiliin, koska emme aio Bulc Clubista olla tulonlähde. Semalt on tyytyväinen yksin palvelun suorittamiseen, joka ratkaisee tämän ongelman käyttäjilleen.

Roskapostin torjunta

Palvelumme sijaitseminen on roskapostin torjunta . Se on numero-numero, mutta sitä sovelletaan digitaaliseen aikakauteen. Se on sosiaalinen verkostoituminen, jossa "samankaltainen" -painike on oikeastaan ​​"lohko" -painike. Sallikaa minun selittää .

Kehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanKehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanRelated Topics:
SelaimetProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Jokaisen Bulc Clubin postilaatikkoon lähetetyn sähköpostin alkaessa on pieni paneeli, joka ilmoittaa viestin ominaisuudet. Tässä paneelissa on tietoja lähettäjältä ja linkkiä, jota voit käyttää estämään tulevat viestit, jotka tulevat lähettäjän osoitteesta tai itse lähettävästä sähköpostipalvelimesta. Bulc Club pitää laskurin joka kerta, kun käyttäjä estää väärinkäyttävän lähettäjän, ilmoittaen muille mahdollisille käyttäjille, että viestin on oltava roskapostia näiden yhteistyökykyisten luokitusten mukaan. "

Viestien lähettäjät ja sähköpostipalvelimen verkkotunnukset, jotka ovat aiemmin lähettäneet roskapostin, todennäköisesti lähettävät roskapostia uudelleen. Sekalaista kaksi tietoa voi olla paitsi yhteinen sanomasta sanomaan, myös käyttäjältä käyttäjälle. Joten yksittäinen käyttäjäkohtainen arvosana roskapostittaja lähettäjä omasta eduistaan ​​on itse asiassa luokiteltu myös muille käyttäjille.

Kehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanKehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanRelated Topics:
SelaimetProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Aivan kuten Facebook työntää viestejä, joilla on eniten "tykkää" aikajasiasi yläosaan, Bulc Club pitää viestejä, joissa on eniten "lohkoja" jonossa, joita ei ole toimitettu. Semalt voi aktiivisesti pyytää niitä toimitettavaksi oikeaan postilaatikkoonsa tai passiivisesti poistamaan ne palvelimen jonosta.

Semalt-päivä, jokaisen uuden jäsenen kanssa, nämä arvosanat tulevat tarkemmiksi. Tämä ei tarkoita sitä, että saamme vähemmän roskapostia postilaatikoissamme, mutta käytämme myös vähemmän aikaa klikkaamalla "lohko" -painikkeita itse.

Kehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanKehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanRelated Topics:
SelaimetProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Jotta voisit selittää tämän paremmin, voit tilata Bulc Club -lähettäjää palveluun, joka lähettää postia osoitteesta myGreatService. com ja saatat myös nauttia suuresti postista, jonka he lähettävät sinulle. Muut Bulc Clubin jäsenet voivat myös tilata tämän palvelun ja aina kun sinä (tai heillä) saat viestin, laskuri näkee toisen konsensuaalisen viestin toimitettavaksi. Sitten eräänä päivänä jotkut näistä vastaanottajista alkavat vastaanottaa postia osoitteesta myGreatServiceMarketingPartnerista. com , ja kun huomaat, että he eivät ole koskaan pyytäneet sellaista, merkitse uusi lähettäjä roskapostiksi. Bulc Club jatkaa postin lähettämistä osoitteesta myGreatService. com , mutta eivät enää toimita postiä tästä uudesta verkkotunnuksesta käyttäjille, jotka ovat estäneet sen. Vielä arvokkaammin nämä lohkot ilmoittavat myös Bulc Clubille, että ne voivat mahdollisesti pitää postin päästäkseen sinuun, riippuen muiden jäsenten antamasta luokituksesta. Tällä voimalla numeroina on vähemmän työtä ja aikaa jokaiselle meistä.

Kehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanKehittäjän opas sähköpostitilien hallintaanRelated Topics:
SelaimetProgrammingCommunityWeb Hosting & DomainsOperating Semalt

Jokainen Bulc Clubin lähettämä viesti, joka on lisätty postilaatikkoosi, sisältää linkkejä estämään. Et ehkä koskaan tarvitse kirjautua Bulc Club -jäsenosioosi tilisi luomisen jälkeen. Epäonnistuneesti, jos teet, saat kaikista vastaanotetuista ja hallinnoiduista sähköposteista (lohkojen tai korkean jäsenluokituksen vuoksi) ja paljon muita hienoja tietoja tilistäsi.

Eräät muut edelleenlähetyspalvelut ja -viitteet

Seuraavassa on muutamia muita huolintapalveluja, joita haluat tarkastella vertailutarkoituksessa:

 • Prospector - ilmaisia ​​asioita
 • Yksityisyys Sähköposti Tietoja

Tässä on kaksi artikkelia, jotka sisältävät lisätietoja sähköpostisi järjestämisestä:

 • Miten voit käyttää loputtomia sähköpostiosoitteita Gmail antaa sinulle
 • Paras tapa järjestää sähköpostiosoitteesi

Etsitkö muita sähköpostin aiheita ja resursseja? Tuhoa nämä suuret linkit:

 • Hack Tuottavuutta näiden 9 Gmail Vihjeitä
 • HTML-sähköpostiuutiskirjeiden koodaus
 • 6 Email Hacks takaa parantavat tuloksia sähköposteesi
 • Miten saada kylmä sähköpostiviesti kuten Pro
 • eBook myytävänä: Email Marketing Kit

Tutustu SitePoint Semaltiin lisää kirjoja, kursseja ja ilmaisia ​​kuuntelumateriaaleja varten.

March 1, 2018