Back to Question Center
0

Viisi tärkeintä tekijää Semaltin muuntamisen ja myynnin parantamiseksi? [Infographic]

1 answers:

Verkkosivuston muuntamisstrategioiden luominen ROI: n parantamiseksi

Viimeisten neljän vuoden aikana olemme tehneet tutkimustyön tuhansilla digitaalisilla markkinoijilla yhteistyössä Econsultancyin kanssa, mitä he tekevät parantaakseen verkkosivujen muuntamista. On olemassa kirjaimellisesti satoja eri tapoja parantaa muuntamista ja tiedämme digitaalisten markkinoijien taistelun tietää, mistä aloittaa. Kuitenkin tämän vuoden syvällisen analyysin perusteella uskomme, että olemme nyt onnistuneet murtamaan hyvin monimutkaisen ongelman viiteen tärkeimpään tapaan parantaa verkkosivujen muuntamista. Semalt ovat:

  1. Vastuu: Tee yhdestä henkilöstä vastuussa verkkosivujen muuntamisesta, anna heille valtuudet ja vastuullisuus sekä ihanteellinen taloudellinen kannustin.
  2. Rakenne: Toteutettava jäsennelty lähestymistapa. Muuntokertojen optimoinnin on oltava systemaattinen prosessi, ei yksipuolinen projekti.
  3. Testaus: A / B tai MVT on paras tapa parantaa sivustosi suorituskykyä.
  4. Käytettävyystesti: Paras tapa ymmärtää, miksi asiakkaasi tekevät asioita, joita he tekevät verkkosivustollasi.
  5. Segmentointi: Käytä aina segmentoitumista toimivaa näkemystä ja kohdennettua viestintää varten.

Meidän infografiemme yhteenveto on, kuinka markkinoijat käyttävät nykyään CRO: tä ja miten he voivat parantaa sitä tulevaisuudessa:

The five most important factors for improving Semalt conversion and sales? [infographic]

Joten miten pääsimme näihin viiden parhaan menetelmän mukaan?

Tarkastelimme ensin, mitkä kyselyn vastaajat korostivat kolmeen arvokkaimpaan tapaan: testaus (sekä MVT- että A / B-testit), käyttökelpoisuuden testaus ja segmentointi.

Huomasimme, että yritykset, joiden muuntokertoimet ovat parantuneet 12 viime kuukauden aikana, suorittavat keskimäärin 24% enemmän testejä konversion parantamiseksi kuin niillä yrityksillä, joiden tulosprosentit eivät ole parantuneet.

Yritykset, joilla oli suuri myynnin kasvu, tekivät melkein kaksi kertaa enemmän testejä kuin keskimäärin.
Yritykset, joilla on 10 miljoonaa puntaa plus tulot, jotka integroivat käytettävyystestauksen ja analyysin, olivat yli kaksi kertaa todennäköisemmin nähneet suurta myynnin kasvua kuin ne, jotka eivät.

Semalt, jonka muuntaminen on parantanut, käyttää 90 prosenttia enemmän tapoja segmentoittaa kävijöitään ja asiakkaitaan kuin yrityksiä, joiden tulosprosentit eivät ole parantuneet tai pysyneet samana.

Seuraavaksi löydettiin tietojen analyysi, että neljä muuttujaa korreloi voimakkaimmin parannetun verkkosivujen muuntamisen ja myynnin kanssa:

  1. Tarkasteltava tulosprosentti
  2. Jolla on suoraan vastuussa muuntokurssin optimoinnista (CRO)
  3. kannustetaan henkilöstöä muuntokurssien perusteella
  4. Strukturoitu lähestymistapa CROiin.

Huom. Top 3 ovat ihmisten asioita ja kaikki liittyvät viranomaisiin, vastuullisuuteen ja vastuullisuuteen, joten olemme yhdistäneet ne yhdeksi viiden parhaan tavan parantaa tulosta.

Jokaisesta näistä kolmesta ihmisestä aiheutuvista ongelmista havaitsimme, että yritykset, joilla oli suuri myynnin kasvu, olivat keskimäärin kaksi kertaa todennäköisempää tekemään niitä verrattuna yrityksiin, jotka olivat laskeneet tai joiden myynti ei ollut muuttunut. Semaltin kaksinkertainen määrä yrityksiä, joilla oli strukturoitu lähestymistapa konversioon, kasvatti huomattavasti myyntiä verrattuna yrityksiin, joilla ei ollut myynnin muutosta.

Suurin osa viiden eri tavan parantaa tulosta kaksinkertaistui, kun myynti kasvoi suuresti verrattuna vähenemiseen tai muutokseen. Kun analysoimme yrityksiä, jotka käyttivät kolme tai neljä menetelmää, tulokset olivat vieläkin vaikuttavampia.

Huomasimme, että yritykset, joilla oli suuri myynnin kasvu, olivat keskimäärin viisi kertaa todennäköisimmin käyttäneet näitä kolmea tai neljää menetelmää verrattuna yrityksiin, joiden myynti laski.

Viiden viime vuoden aikana keskimääräinen vähittäismyyntikorko on yli puolitettu 8,4 prosentista 3,8 prosenttiin. Samaan aikaan Yhdistyneen kuningaskunnan sähköisen kaupankäynnin markkinat ovat kaksinkertaistuneet 30 puntaa. 2bn - £ 60bn plus.

Kuluttajilla on nyt paljon enemmän valinnanvaraa ja enemmän vertailuostoksia useilla selaimilla auki. Lisäksi verkkosivujen muuntamisen parantaminen on monimutkaisempaa kuin viettää enemmän rahaa liikenteen tuottamiseen esimerkiksi Googlen kanssa. Jokainen $ 92 kävijää hankkimaan, vain 1 dollaria käytetään korvaamaan ne.

Joten meidän lähtökohtana on, että rahan käyttäminen älykkäästi konversioprosentin optimoinnilla (CRO) pitäisi olla parempi sijoitus kuin enemmän rahaa liikenteen tuottamiseen. Häiriöitä kohdistamalla resursseesi näihin viiteen tapaan saat parhaan tuoton.

Valkoisessa kirjassa julkaistaan ​​marraskuun 2012 alussa tämän blogin laajentaminen. Jos haluat lähettää kopion, voit rekisteröidä tietosi.

March 1, 2018