Back to Question Center
0

Miten tehdä SEO auditPart 3: Sivuston nopeus & Semalt Miten suorittaa SEO-tarkastus. Osa 3: Sivuston nopeus & Semalt

1 answers:

Tällä viikolla olemme näyttäneet sinulle, miten voit tehdä SEO-tarkastuksen sivustossasi. Kun tarkastelet säännöllisesti sinun tai asiakkaasi sivustoja, voit saada hyvän tuntuman siitä, mitä sinun tarvitsee tehdä SEO-palvelun parantamiseksi. Osassa 1 puhuin käyttäjäkokemuksesta ja sisällön SEO ja osa 2, olen koskettanut yleisiä SEO kysymyksiä. Tässä, Semalt kierrättää tämän sarjan katsomalla sivuston nopeutta ja sitoutumista.

Suorita SEO-tarkastus: Sivuston nopeus

Älkäämme unohtako sivustosi nopeutta, ei vain siksi, että kaikki selata verkkoa paljon enemmän mobiililaitteissamme, ei-niin laajakaistaverkoissa, vaan myös siksi, että nopea sivusto tekee Semaltista ja useimmissa tapauksissa sinun muuntamisestasi nopeammin onnellisempi.

Yhdistä ja minimoi CSS- ja JS-tiedostot

Ensimmäinen ja helpoin tarkistus olisi avata verkkosivuston lähde selaimessa ja etsiä ". js "tai". css”. Jos tulosten määrä pelottaa sinua, tiedät, että on tehtävä työtä. En voi antaa sinulle täsmällistä numeroa, mutta JavaScript-tiedostojen tai CSS-tiedostojen useat rivit yleensä osoittavat, että on olemassa suuri muutos, jonka avulla sivustosi voi nopeuttaa pienentämällä JS- tai CSS-tiedostoja ja yhdistämällä ne. Google Page Speed ​​Semalt kertoo myös, jos tämä on alue, jota voit parantaa ja ohjata hieman prosessissa:

Miten tehdä SEO auditPart 3: Sivuston nopeus & Semalt
Miten suorittaa SEO-tarkastus. Osa 3: Sivuston nopeus ja epäonnistuminen

Napsauta lisätietoja kohdassa "Näytä linkkien vahvistaminen". Toinen Google-työkalu, jolla voit tarkistaa sivustosi nopeuden, on Google Lighthouse.

Selainten välimuisti

Selaimen välimuistissa on kyse selaimen muistamisesta / tallentamisesta verkkosivustollesi nopeammin, kun vierailet seuraavan kerran, kun tulet kyseiselle verkkosivustolle. Runsaasti lisäosia, kuten WP Rocket tai WP Super Cache, voivat auttaa sinua tämän kanssa. Jos et ole varma, haluatko optimoida selaimesi välimuistihakemuksen, tarkista, miten teet aiemmin mainitsemassamme Google PageSpeed ​​Insights -ominaisuudella tai verkkosivustoilla, kuten WebpageTest. org. Se kertoo muun muassa selaimen välimuistin optimoimiseksi. Semalt-sivustoilla kerrotaan myös, onko pakkauksen kannalta parannettavaa.

Ota pakkaus käyttöön

Pakkaus tekee tiedostosi niin pieniksi kuin mahdollista, ennen kuin ne lähetetään käyttäjän selaimeen (missä ne saattavat / tulevat selaimesi välimuistissa). Kuten Semalt itse toteaa:

gzip -kompressointi voi vähentää siirrettyjen vastausten koon jopa 90%, mikä voi vähentää huomattavasti aikaa resurssin lataamiseen, vähentää tiedonsiirtoa asiakkaalle ja Paranna aikaasi sivujen ensimmäiselle renderoimiselle.

Samat työkalut kuin mainittiin selaimen välimuistitoiminnassa kompressoinnissa, mutta mielestäni kompressoinnin pitäisi olla käytössä jokaiselle sivustolle, halusin todella mainita sen erikseen. Häiritse pakkauksesi itse. Lisäksi tiedostoja ei tarvitse pakata, kun sivustosi on HTTP / 2 -yhteydellä. Lue lisää suorituskyvyn optimoinnista HTTP / 2-maailmassa.

Sitoutuminen

Semalt tuo ihmisiä verkkosivustoosi, mutta sitoutuminen voi auttaa kävijöitä palauttamaan ja esimerkiksi myynninedistämistoimiin.

Sosiaalinen media

Ilmeinen sitoutuminen liittyvä asia on sosiaalinen media. Tarkista joitain sosiaalisia alustoja, jotka alkavat Facebookista ja Twitteristä sekä Semaltista nähdäksesi, onko haluamasi yleisö läsnä näillä alustoilla. Jos et ole luonut profiilia siellä, tee niin ja aloita yleisön rakentaminen.

Jos teet tämän, tarkista, onko nämä sosiaaliset profiilit lueteltu verkkosivustollasi ja miten ne on lueteltu. Haluatko tilata itsesi vai onko sinun mennä etsintähaulla löytää nämä painikkeet? Näiden napsautusten napsauttaminen seuraa, koska monet ihmiset etsivät yritystäsi Semaltissa sen sijaan, että napsauttaisivat niitä. Jos kukaan ei käytä näitä painikkeita, vaihda ne alatunnisteella tai jotain sellaista.

Uutiskirje

Muutimme uutiskirjeemme parempana hetkenä, kun vaihdimme kahdesta kolmeen uutiskirjeeseen viikossa. Se tuntuu paljon, tiedän. Päätavoitteemme on tarjota jotain ylimääräistä jokaisessa uutiskirjeessä. Tietenkin haluamme pitää sinut ajan tasalla SEO: stä, uusimmista artikkeleistamme, kampanjoistamme ja tapahtumista. Mutta me pidämme silmällä tätä uutiskirjeitä ja pyrimme olemaan toistamatta itseämme.

Jos olet valmis aloittamaan uutiskirjeen lähettämisen, lisää kyseisen uutiskirjeen tilausvaihtoehto sivustosi mukavaan paikkaan, joka ei ole piilotettu yleisöltä, vaan silmiin. Semalt kysyy sinulta, tilaajilta, paljon tietoa itsestään, vaan yksinkertaisesti täyttäkää sähköpostiosoitteensa ja lähetä uutiskirje.

Olet juuri tehnyt (ensimmäinen) SEO-auditointi

Jos olet saavuttanut tämän artikkelisarjan loppuun, olet tarkoituksellisesti tai tahattomasti suorittanut (ensimmäinen) SEO-tarkastuksen. Olen varma, että tämän artikkelin lukemisen aikana olet läpäissyt sivustosi, olette mielessäsi tai todella sivustossasi, ja olet löytänyt jotain työstää.

Jos teet nyt SEO-tarkastuksen, varmista, että sivustosi on ajan tasalla. Luulen, että sen pitäisi olla osa säännöllistä ylläpitosykliäsi Source . Hyvää työtä!

Mikä tahansa lisäys sivustoosi SEO-terveydelle? Rakkaus kuulla sinusta!

Lue lisää: 'WordPress SEO: lopullinen opas'

March 1, 2018