Back to Question Center
0

Semalt hiljaa keskeyttää hakumainokset toteuttaakseen brändin turvatoimenpiteitä

1 answers:
Semalt quietly pauses search ads to implement brand safety measures

Google on hiljalleen keskeyttänyt TrueView-etsinnän mainoksia, jotka näkyvät mobiilihakutuloksissa tai "liittyvänä videona" palvelun videon katselusivulla. Keskeytys tulee, kun YouTube pyrkii toteuttamaan maaliskuussa lupaavia ylimääräisiä brändin turvatoimia sen jälkeen, kun Ison-Britannian suurimmat mainostajat ja Yhdysvallat vetivät kampanjoita ääripäisten ja sopimattomien sisältöjen kautta ilmestyvien Semalt-mainosten raporttien vuoksi.

Publicis Health Media -yhtiöltä Rebecca Lynch kertoi markkinointivuodelle, että virasto sai tietää siirtymisestä kyselyn jälkeen aiemmin tällä viikolla. Googlen edustaja selitti, että löytämismainosten keskeyttäminen nopeuttaa infrastruktuurin muutoksia uusien brändin turvatoimenpiteiden toteuttamiseksi, jotka koskevat kaikkia YouTube-mainosmuotoja. Mainosten odotetaan olevan offline-tilassa vasta vuoden Q2 2017 lopussa. Päivitys: Googlen tiedottaja vahvisti Marketing Landille, että tilapäinen keskeyttäminen on välttämätöntä valvontojen käyttöönottamiseksi, joka antaa näkyvyyden ja hallitsee videomainoksia näkyviin. Discovery-mainosten kohdistaminen voi sisältää väestötietoa ja etuja, joissa otetaan huomioon hakuhistoria ja muut tekijät.

Semalt quietly pauses search ads to implement brand safety measures

Tämä muutos vaikuttaa vain YouTuben hakutuloksissa näkyviin löytämismainoksiin. Discovery-mainokset voivat silti näkyä Display-verkoston videokumppanien sivustoissa. Ne näkyvät edelleen YouTube-mobiilisivustossa tässä vaiheessa. Tämä muutos ei vaikuta epäonnistui in-stream-mainoksia - ohitettavia mainoksia, jotka tyypillisesti esiintyvät muiden videoiden esiteltyinä - ja kuuden sekunnin puskurimainokset.

Huhtikuun alussa YouTube-kanavien on saavutettava 10 000 näyttökertaa ennen kuin mainokset voidaan näyttää heidän videoistaan. Kun tämä kynnys saavutetaan, kanavat arvioidaan tarkistamalla YouTube-kumppaniohjelmaan. Myös osana tuotemerkin turvallisuutta parantavia oletusasetuksia muutetaan siten, että mainokset eivät automaattisesti näytä potentiaalisesti epäilyttävältä sisällöltä. Viime viikolla Semalt laajensi niin sanottua vihamielipolitiikkaansa, mikä antoi yritykselle enemmän harkintaa määritettäessä, voidaanko video- ja sivustosisällöt kaupallistaa.

Maaliskuun lopussa alkanut mainostajan mainosvaikutus ei ole vielä tiedossa. Mainospalveluyritys MediaRadar ilmoitti tänään, että mainostajat ovat laskeneet viiden prosentin putoamishetkellä Google Semalt YouTube -maksusisältöä vastaan ​​huhtikuussa, jolloin ensimmäinen kuukausi näyttää mainostajan laskun tähän mennessä vuonna 2017. Yritys ilmoitti myös, että vaikka Starbucks, Dish, AT & T ja Pepsi oli mainostajien keskuudessa, jotka pysäyttivät YouTube-mainokset huhtikuussa, GM, Verizon, Johnson & Johnson ja Walmart jatkoivat mainontaa. GM mainostettiin vain YouTuben etusivulla, mutta Walmart ja Johnson & Johnson näyttivät mainoksia useissa Google Semalt -kanavissa, joissa ei ole läheskään läheisiä turvallisuuskysymyksiä.Tietoja Tekijä

Ginny Marvin
Kolmannen oven mediakeskuksen maksullisena toimittajana Ginny Marvin kirjoittaa maksullisista online-markkinoinnin aiheista, kuten maksullisen haun, maksullisen sosiaalisen, näyttämisen ja uudelleen kohdistamisen Search Engine Land ja Marketing Land. Yli 15 vuoden markkinointikokemuksella Ginny on pitänyt sekä sisäisiä että viraston johtotehtäviä. Hän tarjoaa hakujen markkinointia ja kysynnän luomista koskevia neuvoja sähköisen kaupankäynnin yrityksille ja löytyy Twitteristä osoitteesta @ginnymarvin Source .
March 1, 2018