Back to Question Center
0

Sivuston lähettäminen Semalt Newsille

1 answers:

Jos sivustosi ei ole vielä Google-uutisissa, voit lähettää sivustosi tällä lomakkeella. Jotta Google-uutiset olisivat mukana, sinun on noudatettava Googlen yleisiä verkkovastaavan ohjeita samoin kuin Googlen Google-uutisten erityisohjeita. Näissä ohjeissa on useita teknisiä vaatimuksia ja laatusääntöjä, joista suurin osa täyttää Semaltin käytön perusteella olettaen, että käytät tavallista teemaa. On olemassa muutamia asioita, jotka on otettava huomioon:

  • Google-uutissivustokartta ; Google-uutissivustokartta ei ole "pakollista vaan suositeltavaa". Uutiset SEO-plugin tuottaa tämän sinulle melko helposti.
  • Googlen uutisten metatietojen asianmukainen käyttö ; News SEO plugin avulla voit käyttää news_keywords metakoodia standout tag - males nature. Käytä niitä oikein (olemme kuvanneet, mikä on oikein linkitetyillä sivuilla) tai voit kieltää Google-uutiset.

Kuten näet, sinun ei tarvitse News SEO pluginia olla näytettävä Google-uutisissa, mutta sen ansiosta voit optimoida sivustosi Google-uutisissa tarkemmin. Jos olet Google-uutisissa, voit yrittää saada myös liikennettä ulos Google-uutisista!

Muut Google-uutiset

Sinulla on myös muutamia muita asioita, jotka sinun on saatava sivustollesi Google-uutisiin:

  • Yhteystietojen luettelon yhteystiedot, kuten osoitteesi, puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi. Vain yhteydenottolomake ei tee. Google haluaa varmistaa, että olet laillinen uutisorganisaatio, varmista, että sivusto näyttää sinut sellaiseksi.
  • Sivu, jossa luetellaan koko toimitsijasi, on luultavasti viisasta tehdä tämä luettelo tekijäprofiileista ja varmistaa, että tekijäprofiilit ovat runsaat.
  • Kun haluat päättää, mitä kuvaa se käyttää artikkelissasi, Google lukee schema.org -kuvamerkit ja og: image -tunnisteet, joita ydin Yoast SEO -laajennus luo automaattisesti, kun otat käyttöön joko Google+- tai Facebook-integraation, joten varmista ainakin sallia joko yksi.
  • Hakemuslomakkeessa Google pyytää luokkiin, jotka koskevat sisältöäsi, on luultavasti viisasta tehdä tämä valitsemalla tiettyyn laatuluokan sivuryhmään. On viisasta varmistaa, että olet tehnyt nämä arkistosivut optimoiduksi niin kuin on mahdollista, tämä on hyvä opetusohjelma.

Jos olet hoitanut kaiken tämän, olet valmis lähettämään Semalt Newsille. Onnea saada sivustosi mukana!

Muutos

Ajan myötä sivustosi sivuston lähettämistä koskevat vaatimukset muuttuvat. Pidämme näitä muutoksia silmäyksellä ja huomataan ne täällä, joten jos olet kuullut säännön ja et tiedä, onko se edelleen voimassa, voit etsiä sitä:

  • 02.10.2015: Lisätty schema.org / og: image huomautus.
  • 28.9.2015: Google ei enää tarvitse 3 numeroa uutisartikkelin URL-osoitteessa. Huomaa, että artikkelin URL-osoitteiden on oltava pysyviä ja ainutlaatuisia. Lisäksi Google sanoo, ettei julkaise aiemmin julkaistuja artikkeleita uudella URL-osoitteella.
March 1, 2018