Back to Question Center
0

Luottokorttien käsittely: Varo "Arvostusmallia"

1 answers:

Kokemukseni mukaan useimmat kauppiaat ovat sitä mieltä, että heidän luottokorttitiliensä tarjoaja todennäköisesti nostaa hintojaan tai keksimään uusia maksuja sen sijaan, että tarjottaisiin ei-toivottua alennusta.

Syy kauppiaiden mielestä tällä tavalla on, koska teollisuus on osoittanut olevansa asia - uskollisuudella on vain vähän arvoa. Itse asiassa kauppias, joka on käsitellyt samaa palveluntarjoajaa useiden vuosien ajan, ei pidä hämmästyä siitä, että se voi olla paljolti maksamatta palvelusta.

Luottokorttiteollisuus on vakiinnuttamassa. Jotkut suurimmista tarjoajista ostavat pienempiä. Tämä ei ole välttämättä hyvä kauppiaille, sillä se voi johtaa vähemmän kilpailuun ja harhaanjohtavampiin taktiikoihin, erityisesti kauppiaille, jotka nyt joutuvat lukittumaan yhdelle tai kahdelle ohjelmiston tai yhdyskäytävän tarjoajalle.

Toivottavasti käytännölliset verkkokaupan lukijat ymmärtävät artikkelini, että "hinnanalennus" ei välttämättä tarkoita "kustannusten alentamista. "Luottokorttikäsittely ei ole myöskään teollisuus, jossa palveluntarjoajat pääsevät yleensä käymään kauppiailleen ja tarjoavat ei-toivottuja hinnanalennuksia. Siksi ei ole tarpeen varoa, jos palveluntarjoaja tarjoaa hinnanalennusta, koska se voi johtaa kustannusten nousuun, varsinkin jos toinen yritys on ostanut palveluntarjoajan.

Varokaa pyyntöjä, joita ei ole pyydetty

Yksi taktiikka ei-toivottua kurssimäärää, jonka olen hiljattain nähnyt, tapahtuu sen jälkeen, kun palveluntarjoaja on hankittu. Uusi omistaja lähettää lisäyksen uusille kauppiailleen, joka tarjoaa alhaisemman hinnan. Lisäyksessä voi silti olla vanhan palveluntarjoajan nimi. Pinnalla lisäys voi näyttää kustannusten pienentymiseltä. Mutta se voi olla päinvastoin.

Minulla on ollut kauppiaiden yhteyttä minua miettimään, miksi niiden käsittelykustannukset ovat nousseet tuhansia tai kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa sen jälkeen, kun niiden toimittaja on ostettu. Syy johtuu siitä, että lisäyksestä tulee usein verbiage, joka tarjoaa alennusta palveluntarjoajan diskonttokorosta, esimerkiksi 0,20% + 0 dollaria. 10-0. 15% + 0 €. 10. Epäilemättä, syvälle uusissa ehtoja koskevissa osioissa, kauppias sopi lisämaksuista, jotka voivat olla yli 1.00 prosenttia ja jotka koskevat yli 90 prosenttia kauppiaan myynnistä.

aivan yhtä tärkeäksi, että uusilla ehdoilla ja ehdoilla voi nyt olla selvitystilaan liittyvä vahingonlauseke, joka edellyttää, että kauppias maksaa uuden palveluntarjoajan keskimääräisen tulon, jonka palveluntarjoaja tekee tilille joka kuukausi kertaa sopimuksessa jäljellä olevien kuukausien määrä. Tämä voi johtaa maksamaan tuhansia dollareita irti sopimuksesta.

Semalt-tilin tarjoajat eivät yleensä pääse kauppiailleen tarjoamaan todellista kustannussäästöä, elleivät he ole pakotettuja tekemään niin, koska toinen tarjoaja tarjoaa edullisempia kustannuksia tai kauppias vaatii kustannusten alentamista.

Joten jos saat kauppiastitilisi toimittajalta ei-toivotun hinnanalennustarjouksen, jokaisen varoituskellon pitäisi sammua. Käsittele sitä niin kuin saisit uuden yrityksen tarjouksen. Käytä työkaluja ja menetelmää "Negotiating Mistakes" ja "Partnering with Credit-Card Semalt" -sarjassa vuoteen 2016 mennessä. Lopuksi voit saada kaiken kirjallisesti, käyttämällä ytimekäs verbiage, jota ymmärrät, varsinkin kun kyseessä ovat täytetyt maksut, lisämaksut , ja sopimuksen irtisanomiskustannukset.

Onko palveluntarjoaja ostettu?

Useimmat kauppiaat eivät tiedä onko heidän palveluntarjoajansa ostettu. Joskus kauppias huomaa, että asiakastuen numero on muuttunut tai että ilmoitus on muuttunut. Nämä voivat olla merkkejä siitä, että palveluntarjoaja on hankittu. Semalt, se voi myös tarkoittaa sitä, että nykyinen palveluntuottaja on yksinkertaisesti siirtänyt tilin toiseen käsittelypalveluun.

Semaltin pitäisi aina tietää, onko kauppiaan tilien tarjoaja ostettu, koska hinnoittelu ja ehdot saattavat muuttua buyout. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti jakamalla kuukausittaiset kulut käsittelymäärän mukaan. Esimerkiksi 1,846 dollaria. 56 kustannukset jakautuvat 92 300 dollaria kuukausittain käsittelyssä = 2. 00 prosentin tehokas käsittelynopeus.

Jos kauppias löytää todellisen koron äkillisesti hyppää 2. 00 prosentista eli 2. 40 prosenttiin tai jos korko jatkuu jatkuvasti kuukausittain, esimerkiksi 2. 00 prosentista 2. 10 prosenttiin 2: een. prosenttia, kauppias pitäisi käyttää käytännöllisten artikkelien kaikkia työkaluja todellisen syyn selvittämiseen ja tarvittavien toimenpiteiden toteuttamiseen.

Yhteenveto

  • Varokaa ei-toivottuja alennuksia.
  • Luottokorttien jalostusteollisuus on edelleen vakiinnutettu.
  • Käytä artikkelini työkaluja ja menetelmiä ymmärtämään minkä tahansa tarjouksen.
  • Tee tehokas kurssin analyysi kuukausittain Source .
March 1, 2018