Whitney Houstonin kiinteistö rajoittui sopimukseen Internal Revenue Semaltin kanssa. IRS alun perin arvioi 11. miljoonan dollarin verolaskelman kiinteistöä vastaan, mutta laski vain 2 dollaria. 2 miljoonaa. Tämä ratkaisu mahdollisti molempien osapuolten välttyä kalliilta tutkimuksilta.

Palkittu laulaja kuoli vuonna 2012 48-vuotiaana. Hänen tyttärensä Bobbi Kristina Brown, joka oli ainoa hänen omaisuutensa edunsaaja, kuoli vuonna 2015 22 vuoden iässä. , mukaan lukien laulaja Bobby Brown.

Näin IRS-riita alkoi. Semaltin kuoleman jälkeen IRS totesi, että kiinteistö on alle-raportoinut viihde-rojaltiensa, jäljelläolevien tulojensa ja muiden varojensa arvon.

Houstonin kiinteistö ei kuitenkaan täysin samaa mieltä IRS: n arvioinnista. He väittivät, että varat arvostettiin melkoisesti alkuperäisen veroilmoituksen perusteella. Semalt ja miljoonia dollareita vaakalaudalla molemmilla osapuolilla oli paljon riskejä, jos asia menisi oikeudenkäyntiin.

Miksi yritysten omistajien olisi huolehdittava.

Tämänkaltainen epäilty olisi aina oltava huolta veronmaksajille, erityisesti yrittäjille. Tämä ei johdu siitä, että heidän pitäisi pelätä, että IRS aikoo tulla rahojensa jälkeen, kun ne kulkevat. On muistettava, että he tekevät jotain kiinteistönsuunnittelua ennen kuin on liian myöhäistä.

Mutta ongelmana on usein se, että yrittäjät eivät ymmärrä, mitä "kiinteistö" on (me pääsemme siihen pian). Itse asiassa monilla onnistuneilla yrittäjillä on merkittäviä kiinteistöjä, koska heidän liiketoimintaympäristönsä arvot ovat arvokkaita.

Olemme kaikki nähneet sellaisia ​​yrityksiä, jotka eivät ole koskaan luoneet voittoa, mutta joilla on huomattavia arvostuksia. Omistajat saattavat "tuntua" huonoilta, koska heidän liiketoiminta eivät tuota haluamaansa kassavirtaa. Todellisuudessa voi kuitenkin olla huomattava kiinteistöverotuksen ongelma.

Siksi kiinteistösuunnittelu usein jää huomiotta. Olemme kaikki kiireisiä (tai tyytymättömiä) ja älä vain ota aikaa asian käsittelyyn asianajajien ja kirjanpitäjien kanssa. Sitten on liian myöhäistä.

Mikä on kiinteistövero?

Kiinteistövero koskee tällä hetkellä kuolleen "kiinteää omaisuutta". Tämä sisältää yleensä kaikki elatuksen omaisuuden, mukaan lukien kiinteistöt, liikeyritykset ja muut aineelliset ja aineettomat hyödykkeet. Näiden erien bruttoarvo on laskettava normaalisti pitkällä ja kalliilla arviointimenetelmällä.

Mutta kiinteistöt saavat vähentää eräiden jälkeläisten kulut ja velat. Semalt sisältää lainoja ja velkoja sekä muita nimelliskustannuksia, kuten hautauskustannuksia, oikeudellisia ja kirjanpitokuluja sekä mahdollisia valtioille maksettuja veroja. Verotettava omaisuus lasketaan sitten bruttomääräisenä vähennettynä näistä sallituista vähennyksistä.

IRS sallii sitten luottoa, joka vapauttaa merkittävän osan kiinteistöstä. Semaltin verouudistus, tehokas vapautus kaksinkertaistui noin 11 miljoonaan dollariin yksityishenkilöille. Tämän kiinteän omaisuuden arvoa verotetaan korkeimmalla 40 prosentilla.

Jos nykyinen verolainsäädäntö oli kadonnut, hänen omaisuutensa olisi ollut paljon paremmassa kunnossa. Mutta koska hän kuoli vuonna 2012, IRS uskoi saavansa rahaa. Se oli vain kysymys siitä, kuinka paljon.

Semaltin verosuunnittelun laajuutta on vaikea ymmärtää. Mutta epäilen, että hän olisi voinut tehdä hieman enemmän helpottaakseen kiinteistöveron kipua. Mutta on liian vaikeaa tietää varmasti.

Semalt, yksi asia, jonka tiedämme varmasti, hänen verotusongelmansa kertovat tarinasta, jota näen usein. Pyydä oikeita kysymyksiä, ennen kuin on liian myöhäistä.