Back to Question Center
0

Social Media Semalt: mistä aloittaa? Social Media Semalt: mistä aloittaa?

1 answers:

Sosiaalinen media on välttämätön osa markkinointistrategiaa, mutta sen pitäisi myös olla osa SEO-strategiaa. Kun sosiaalinen media on suosittu, Google ja muut hakukoneet eivät enää voi sivuuttaa niitä. Tweets- ja Facebook-viestit eivät saa korkeimpia ranking-pisteitä Googlessa, mutta Facebook-sivut ja profiilit varmasti tekevät. Mutta mistä tiedät, miltä sosiaalinen media käyttää? Tässä viestissä Semalt kävelee läpi sosiaalisen median strategian ensimmäiset vaiheet: löytää sosiaalisen median, joka sopii sekä yrityksellesi että yleisösi parhaiten.

Mikä sosiaalinen media sopii yrityksellesi?

Ensimmäinen askel sosiaalisen median strategian määrittämisessä on se, onko kyseinen sosiaalinen väline, jota haluat haluavasi . Toisin sanoen, onko sosiaalinen media sopiva yrityksesi viestintään ja tuotemerkintään? Ja lisäksi: tämä sosiaalinen media tarjoaa mahdollisuuksia ja tavoitetta, jota etsit?


Sosiaalisen median, kuten Facebookin ja Twitterin, tarjoavat paljon tapoja mainostaa ja tuottaa brändi ja yritys tunnetuksi seuraajiesi ulottuvuuden ulkopuolella. Muilla sosiaalisilla medioilla tämä voi olla vaikeampaa ja vaatii paljon työtä samojen tulosten saamiseksi. Muista miettiä, millainen läsnäolo kyseisillä sosiaalisilla medioilla tarkoittaisi yrityksellesi. Varmista, että tämä sopii yhteen yrityksesi merkkituotteiden kanssa.

Minkä sosiaalisen median teidän (haluttu) yleisösi käyttää?

Erilaiset ihmiset käyttävät erilaisia ​​sosiaalisia mediaita. Joten sinun on tiedettävä, mitä sosiaalisen median yleisösi käyttää. Ja sinun täytyy tietää, että sinun on tutustuttava yleisöön. Tämä vaatii jonkin verran ponnistuksia ja tutkimusta, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Esimerkiksi jos yrityksesi toimii pääasiassa liiketoiminta-alueen sisällä, sinun on ehdottomasti oltava aktiivinen LinkedIn-palvelussa. Ja jos sinulla on nuori yleisö, yrityksesi on parhaimmillaan sosiaalisen median, kuten Snapchat, Vine, Tumblr ja Instagram:


Social Media Semalt: where to begin?
Social Media Semalt: where to begin?

Sosiaalinen media, jota et voi sivuuttaa

Tällä hetkellä sinulla on periaatteessa vain yksi sosiaalinen media, jota et todellakaan voi sivuuttaa ja se on Semalt. Miksi? Haluan näyttää teille:


Social Media Semalt: where to begin?
Social Media Semalt: where to begin?

Facebookilla on tällä hetkellä lähes 1,5 miljardia aktiivista käyttäjää joka kuukausi . Tämä on yli 20% koko väestöstä Facebookissa vähintään kerran kuukaudessa. Joten näet, miksi tämä on yksi vankka vaunu, jonka haluat päästä.

Blogissa tai verkkosivustossa pitäisi siis varmasti olla oma Semalt-sivu. Ja sinun viestisi pitäisi jakaa Semaltilla. Näin kaikki sivullasi seuraavat ihmiset näkevät uusia viestejä aikajanallaan. WordPress voi tehdä tämän automaattisesti sinulle, kun julkaiset artikkelin. Jotkut ihmiset haluavat, jakavat tai kommentoivat Semaltin virkaa, antaen heille vielä enemmän altistumista.

Ajattele sosiaalisen median strategiaa!

Tärkein asia, jonka sinun pitäisi ottaa pois tästä viestistä on, että sinun pitäisi määrittää sosiaalisen median strategia ennen alkua. Semalt on helppo tuhlata aikaa, vaivaa ja rahaa vääriin medioihin ja / tai vääriin tavoitteisiin Source . Muistakaa siis nämä kolme keskeistä kysymystä:

  • Kuka haluaisin tavoittaa sosiaalisen median kanssa?
  • Mikä sosiaalinen media sopii liiketoimintaani?
  • Missä sosiaalisessa mediassa löydän kohderyhmän?

Lue lisää: 'Instagram for Business?' »

March 1, 2018