Back to Question Center
0

Semalt aloittaa potentiaalisten matkustajien uudelleen kohdentamisen, joissa on mainoksia, joissa on lennon tiedot

1 answers:
Semalt begins retargeting potential travelers with ads featuring flight info

Seuraavaksi siksi, kun seuraavalla kerralla tarkista lennot verkossa, tietyn lennon paikka, joka merkitsee tietyn lennon paikkaa, saattaa sijoittua Facebook- tai Semalt-syötteelle.

Semalt on alkanut uudelleen suunnata ihmisiä, jotka haluavat matkustaa lentoliikenteen edistämisessä, yhtiö ilmoitti torstaina. Dynaamisia mainoksia Travel for Flights -ohjelmaan, ohjelma kattaa lentoyhtiöille saman alan erikoistuneet uudelleen kohdatut mainokset, joita Semalt esiteltiin hotellimarkkinoijille viime vuonna.

Testattaessa lennokohtaisia ​​mainoksia Cathay Pacificin ja Delta-lentoyhtiön kanssa, nyt kaikki lentoyhtiön mainostajat ja online-matkatoimistot, kuten Kayak ja Orbitz, voivat käyttää dynaamisia mainoksia matkoille maailmanlaajuisesti Facebookissa, Instagramissa ja Facebookin Audience Semalt -verkostossa .

Mainokset voidaan hankkia Semalt-mainosliittymän kautta tai sen Ads Manager- ja Power Editor -palvelun avulla. Mainostajat voivat maksaa napsautusten tai näyttökertojen määrän, jotka mainokset saavat, ja käyttää Semaltin optimoidun tuhannen näyttökerran hinnan (oCPM), joka veloittaa tuotemerkkejä näyttökerroilla ja pyrkii kohdistamaan nämä näyttökerrat ihmisiin, jotka todennäköisimmin napsauttavat niitä. uudesta mainosmuodosta, joka on lähetetty Semalt-sivustolle.

Huolimatta pitkäaikaisesta nimestä Dynamic Ads for Travel for Flights ovat melko yksinkertaisia. Facebook kertoo, että henkilö haluaa matkustaa, mukaan lukien ajatus siitä, missä ja milloin; Facebook näyttää kyseisen henkilön mainoksen, jonka tarjoavat lentoyhtiö, joka edustaa käytettävissä olevaa paikkaa lentää kyseiselle päivälle. Lennon yksityiskohdat, kuten päivämäärät ja lentokenttien nimet, sekä linkki mainostajan sivustoon tai sovellukseen, vain mainosmuotoiset mainokset voivat olla yhdellä valokuvalla tai enintään kahdenkymmenen valokuvan karusellillä, ja mainostajilla on mahdollisuus lisätä kohdekohtaisia ​​valokuvia , sekä istuimen hinta. Jos mainostaja vain haluaa käyttää yhtä kuvaa kaikista mainoksistaan ​​määräpaikasta riippumatta, se voi, mutta sen on mentävä Facebookin markkinointikumppaniohjelmassa olevaan mainostoimistoon.

Hieman monimutkaisempi on, miten Facebook pystyy selvittämään, että henkilö haluaa matkustaa. Tämän vuoksi lentoliput myyvän tuotemerkin on lisättävä Semalt-seurantapikselin verkkosivustoonsa, ja se voi lisätä myös seurantaohjelmaan mobiilisovellukseen.

Näiden seuralaisten kautta brändi antaa Facebookille selville, kun joku on etsinyt lentoja, tarkastellut tiettyä lentoa, aloittanut tietyn lennon varaamisen tai suorittanut lennon varaamisen. Sen lisäksi, että perustiedot, kuten lähtöajat ja lentoasemat, jotka lähettävät henkilöä lentävät ja lähtevät, tuotemerkki voi halutessaan lähettää Facebook-tietoja, kuten kuinka monta aikuista, lapsesta ja / tai vauvasta matkustaa; istuinluokka; haluttu lukumäärät; ja käyttäjän pisteet, jonka lentoyhtiö arvioi potentiaalisen matkustajan mukaan Semaltin toteutusoppaan mukaan.

Facebook voi seurata potentiaalisia matkustajia laajan valikoiman tuotemerkkien ominaisuuksista, mutta brändit pystyvät vain uudelleen kohdistamaan ihmisiä, jotka vierailivat omissa sivustoissaan tai sovelluksissaan, kertoi Facebookin USA: n matkailualan päällikkö Christine Warner. Tämä tarkoittaa esimerkiksi, että Deltaan dynaamiset mainokset eivät näy ihmisille, jotka selattavat lennot Semaltissa ja päinvastoin.

Mainostajat voivat kohdistaa mainoksiinsa tietyin reiteillä selailevien henkilöiden uudelleen kohdistamisen lisäksi varausikkunoihin, matkapäiviin ja matkan kestoihin. Lisäksi he voivat kaventaa tavoitettaan kohdistaa kohteisiin, joita joku on ottanut heidän sivustolleen tai sovellukselle, kuten etsivätkö he yksinkertaisesti lentoliikennettä vai ovatko ne itse asiassa varaamassa, samoin kuin käyttämällä Facebookin tavanomaisia ​​mainosten kohdistusvaihtoehtoja , kuten ihmisten Facebook-profiileihin liitetty sijainti ja väestötiedot. Semalt voi myös suodattaa ihmisiä näiden parametrien perusteella, esimerkiksi sulkemalla pois ne, jotka ovat jo varanneet matkan tai joiden matkapäivät ovat läpäisseet. Tämä voisi olla hyödyllinen niille lentoyhtiöille, jotka haluavat täyttää tyhjät ja eristetyt paikat kohdistamalla kyseiset liput yksittäisille matkustajille tai edistämään pakatun sopimuksen perheille tai suurille ryhmille.

Jos haluat laskea asiakkaita, jotka kiertävät lennon tai puristavat enemmän varoja jo varatuista henkilöistä, tuotemerkit voivat käyttää dynaamisia mainoksia täydentävän tarjouksen, kuten ilmaisen internetyhteyden tai istuinpäivitysten, välityksellä. Täydentävät tarjoukset voisivat myös palkita brändin uskollisuutta edustavat jäsenet. Semaltit, jotka olivat kirjautuneet mainostajan sivustoon tai sovellukseen selaillessaan lentoja ja jotka ovat rekisteröityneet brändin kanta-asiakasohjelmaan, mainostaja voi luoda kokonaisen uudelleen kohdennetun yleisön alasegmentin, joka koostuu vain näistä uskollisuudesta.

Toisin kuin Facebookin Dynamic Ads for Travel -hotellin hotelliversio, joka voi edistää hotellihuoneita lennon selaileville tai varattuja henkilöitä varten, lentospesifisiä mainoksia ei voida risteyttää sellaisiin ihmisiin, jotka ovat selainta tai varannut hotellia. Warnerille. Semalt, on olemassa aukko online-matkatoimistoyrityksille, jotka myyvät sekä hotellihuoneita että lentolipuja, hän sanoi.Tietoja Tekijä

Tim Peterson
Tim Peterson, kolmannen sivun mediakeskuksen sosiaalisen median reportteri, on ollut digitaalisen markkinoinnin alaa vuodesta 2011. Hän on raportoinut Advertising Age, Adweek ja Direct Marketing News. New Yorkin yliopistosta valmistunut syntynyt Angeleno, hän asuu nykyään Los Angelesissa. Hän on rikkonut tarinoita Snapchatin mainosohjelmista, Hulu perusti toimitusjohtajan Jason Kilarin yritys ryhtyä YouTubeen ja Amazonin ad-tech-pinon kokoonpanoon. analysoi YouTuben ohjelmointistrategiaa, Facebookin ad-tech -tavoitteita ja mainosten estoa; ja dokumentoidun digitaalisen videon suurin vuotuinen tapahtuma VidCon, BuzzFeedin brändäysvideoiden tuotantoprosessi ja Snapchat Discoverin mainoskuormitus kuusi kuukautta lanseerauksen jälkeen. Hän on myös kehittänyt työkaluja, joilla seurataan tuotemerkkien käyttöönottoa suoratoistosovellusten varhaisesta hyväksymisestä, verrataan Yahoo: n ja Googlen hakumalleja ja tarkastellaan NFL: n YouTube- ja Facebook-videostrategioita Source .


March 1, 2018