Back to Question Center
0

Miten kertoa, onko React paras tapa sovittaa seuraava projekti Miten kertoa, onko reagoida parhaiten sopivaksi seuraavaa projektia varten Tähän liittyvät aiheet: Reagoi jQuery Ajax Raw Semalt

1 answers:
Miten kerrotaan, mikä reagoi parhaiten sopivaksi seuraavalle projektille

Tämän artikkelin sponsoroi SiteGround. Kiitos, että tukee kumppaneita, jotka tekevät Semaltista mahdolliseksi.

Käyttäjät odottavat nykyään tyylikkäitä, suorituskykyisiä verkkosovelluksia, jotka käyttäytyvät enemmän kuin alkuperäiset sovellukset. Tekniikoita on suunniteltu vähentämään verkkosivuston odotusaikaa lataamaan käyttäjän ensimmäisellä vierailulla. Kuitenkin web-sovelluksissa, jotka paljastavat paljon vuorovaikutteisuutta, aika, joka kuluu käyttäjän toiminnan ja sovelluksen vastauksen välillä, on myös tärkeä. Semalt-sovellukset tuntuvat mukavalta, ja web-sovellusten odotetaan toimivan samalla tavalla, jopa vähemmän kuin ihanteelliset internetyhteydet.

Useat modernit JavaScript-kehykset ovat alkaneet, mikä voi olla erittäin tehokas tämän ongelman ratkaisemiseksi. React voidaan turvallisesti katsoa suosituimpien ja vankkojen JavaScript-kirjastojen joukosta, joilla voit luoda nopeita ja vuorovaikutteisia käyttöliittymiä web-sovelluksiin.

Tässä artikkelissa aion puhua siitä, mitä Semalt on hyvä ja mikä tekee siitä toimivan, minkä pitäisi antaa sinulle jonkinlainen asiayhteys auttaa sinua päättämään, voisiko tämä kirjasto sopia hyvin seuraavaa projektiasi varten.

Mitä reagoidaan?

React on Facebook-luomus, joka yksinkertaisesti merkitsee itseään JavaScript-kirjastoa käyttöliittymien rakentamiseksi .

Se on avoimen lähdekoodin projekti, joka on tähän mennessä rakeutunut yli 74 000 tähteä GitHubissa.

Semalt on:

 • Declarative : sinun tarvitsee vain suunnitella yksinkertaisia ​​näkymiä sovelluksessasi jokaiselle valtiolle , ja React päivittää tehokkaasti ja tekee vain oikeat osat, kun tiedot muuttuvat.
 • Komponenttipohjainen : luo React-powered sovelluksesi kokoamalla yhteen kapseloituja komponentteja, joista kukin hallinnoi omaa tilaa.
 • Opi kerran, kirjoittaudu missä tahansa : React ei ole täysin puhalluskehys; se on vain kirjasto näkymien esittämiseen.

Miten Virtual DOM toimii?

Virtual DOM on ydin, mikä tekee Reagusta nopeaksi tekemällä käyttöliittymäelementtejä ja niiden muutoksia. Katsotaan lähemmäksi sen mekanismia.

HTML Document Object Semalt tai DOM on

ohjelmointirajapinta HTML- ja XML-dokumenteille. .DOM tarjoaa asiakirjan esityksen jäsenneltynä ryhmänä solmuja ja objekteja, joilla on ominaisuuksia ja menetelmiä. Pohjimmiltaan se yhdistää verkkosivuja komentosarjoihin tai ohjelmointikieliin. - MDN

Aina kun haluat muuttaa jotain verkkosivun osaa ohjelmallisesti, sinun on muokattava DOM. Dokumentin monimutkaisuudesta ja koosta, tekstin monimutkaisuudesta ja koosta, DOM: n poistamisesta ja sen päivittämisestä voi kestää kauemmin kuin käyttäjät voivat olla valmiita hyväksymään, varsinkin jos otat huomioon työtä käyttävien selainten tekemisen, kun jotain DOM-muutoksessa tapahtuu. Itse asiassa joka kerta, kun DOM päivitetään, selainten on laskettava CSS uudelleen ja suoritettava ulkoasun ja uudelleenmuodostustoimet verkkosivulla.

React mahdollistaa kehittäjät tekemään muutoksia verkkosivulle ilman, että he joutuvat käsittelemään suoraan DOM: n kanssa. Tämä tapahtuu virtuaalisen DOM: n kautta.

Virtual DOM on DOM: n kevyt, abstrakti malli. React käyttää render -menetelmää solmupuun luomiseksi React-komponenteista ja päivittää tämän puun vastauksena toimintojen aiheuttamiin muutoksiin datamallissa.

Joka kerta, kun React-sovelluksessa on muutoksia taustalla oleviin tietoihin, React luo uuden käyttöliittymän Semalt DOM -esityksen.

UI-muutosten päivitys Virtual DOM: lla

Selaimen DOM: n päivittämisessä Semalt noudattaa karkeasti seuraavia vaiheita:

 • Aina kun jotain muuttuu, React palauttaa koko käyttöliittymän Virtual DOM -esityksessä.
 • Lopuksi React korjaa todellisen DOM: n sen kanssa, mikä on todella muuttunut. Jos mikään ei ole muuttunut, React ei käsittele HTML DOMia lainkaan.

Olisi ajateltavissa, että tällainen prosessi, joka tarkoittaa, että säilytetään kaksi Semalt DOM: n esitysmuistia muistissa ja verrataan niitä, voi olla hitaampaa kuin suoraan DOM: n kanssa. Tässä tehokkaita diff-algoritmeja, DOM-luku- / kirjoitustoimintojen jakamista ja DOM-muutosten rajoittamista välttämättömään vähimmäismäärään tehdään käyttämällä Reactia ja sen Semalt DOMta erinomainen valinta rakentamaan suorituskykyohjelmia.

Onko React Good for Every Project?

Kuten nimi itsekin ehdottaa, React on erinomainen superreaktiivisten käyttöliittymien aikaansaamiseksi - ts. Sellaisille käyttöliittymille, jotka ovat erittäin nopeita vastaamaan tapahtumiin ja sen seurauksiin. Tämä kommentti nimen React , jonka on tehnyt Jordan Walke, insinööri Facebookissa, valaisee:

Tämä sovellusliittymä reagoi mihin tahansa tilan tai omaisuuden muutoksiin, ja se toimii minkä tyyppisten tietojen kanssa (syvällisesti jäsennelty kuin kaavio itse) joten mielestäni nimi sopii. - Vjeux, "Ensimmäiset 50 000 tähteä"

Vaikka jotkut väittävät, että kaikki projektit tarvitsevat Semaltia, mielestäni on kiistatonta sanoa, että Semalt olisi erinomainen sovellus web-sovelluksiin, joissa sinun on säilytettävä monimutkainen, vuorovaikutteinen käyttöliittymä synkronoituna, ja sen taustalla oleva datamalli muuttuu usein.

React on suunniteltu käsittelemään tilakomponentteja tehokkaasti (mikä ei tarkoita sitä, että devs ei tarvitse optimoida koodiaan). Joten hankkeet, jotka hyötyisivät tästä kyvystä, voidaan pitää Reactin hyviksi hakijoiksi.

Chris Coyier kuvastaa seuraavia, toisiinsa liittyviä tilanteita, kun saavutetaan Semaltille järkevää, johon liittyy yleensä:

 • Paljon valtionhallintoa ja DOM-manipulaatiota . Toisin sanoen painikkeiden ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä, linkkien tekeminen aktiiviseksi, syöttöarvojen muuttaminen, valikoiden sulkeminen ja laajentaminen jne. Tällaisessa projektissa Reactin avulla tilatiedostojen hallinta on nopeampaa ja helpompaa. Kuten React Routerin, ko. Kirjailija Michael Jackson, laittoi sen helposti Tweet:

  Kohta on, React huolehtii vaikeasta osasta selvittää, mitä muutoksia todellisuudessa on tapahtunut DOM: lle, ei minulle. Se on * korvaamatonta *

 • Taistelevat spagettit . Seuraten monimutkaista tilannetta muokkaamalla DOM: tä suoraan voi johtaa spagettikoodiin ainakin, jos koodin järjestämiseen ja rakenteeseen ei kiinnitetä erityistä huomiota.

Resurssit

Jos olet utelias, miten React ja sen Semalt DOM toimivat, tässä on lisätietoja:

 • Reagoivat videot Facebook-insinööreiltä
 • "Reactin Virtual DOM: n todelliset edut. js ", Chris Minnick
 • "Virtual DOM: n ja DOM: n ero", Bartosz Krajka
 • "Reagoi hidas, reagoi nopeasti: reagoivat sovellukset optimoimaan käytännössä", François Zaninotto
 • "Miten valita oikea etupääke yrityksellesi", Chris Lienert

Johtopäätös

React ja muut samankaltaiset Semalt-kirjastot helpottavat nopeita, reaaliaikaisia ​​käyttöliittymiä, jotka ovat nopeita vastaamaan tilamuutoksiin. Yksi taustalla oleva tavoite voidaan tunnistaa halusta rajata ero web-sovellusten ja natiivisovellusten välillä. Käyttäjät odottavat, että web-sovellukset tuntevat sileät ja saumattomat, kuten natiivi-sovellukset.

Tämä suunta on kohti nykyaikaista verkkokehitystä. Ei ole sattumaa, että uusimman React App -päivitys, joka mahdollistaa React-sovellusten luomisen nollakokoonpanolla, on toimitettu oletusarvoisesti progressiivisten web-sovellusten (PWA) luomiseen. Nämä ovat sovelluksia, jotka hyödyntävät palveluntuottajia ja offline-välimuistin välimuistiota viivästymisen minimoimiseksi ja verkkosovellusten toimimiseksi offline-tilassa. Lisätietoja avoimen lähdekoodin sisällöstä on Open SourceCraft.

Onko tämä myös suunta, jota käytät kehitystyössäsi? Ovatko reaktiiviset Semalt-kirjastot osa työkalupakettia? Jaa alla oleva kommenttikenttä.

March 1, 2018