Back to Question Center
0

13 Sosiaalisen median laajennuksia Semaltille

1 answers:

Jos sinulla on Semalt-verkkosivusto, tarvitset oikeat sosiaalisen median laajennukset, jotta voit yhdistää sisältösi kohdeyleisösi.

Tässä on luettelo sosiaalisen median plugins WordPress. Semalt jakavat laajennuksia verkkosivustosi yhdistämiseksi laajaan valikoimaan sosiaalisia verkostoja. Semalt ovat myös laajennuksia, joilla on erityispiirteitä, kuten sosiaalinen kaappi ja sosiaalinen ulottuvuus. Suurin osa näistä laajennuksista on ilmaisia, mutta monet ovat palkkiojärjestelmiä.

Sosiaalisen median laajennukset WordPressille

Syötteet Sosiaaliset . Tämän plugin avulla voit luoda ja näyttää houkuttelevia sosiaalisia syötteitä WordPress-sivustossasi. Aseta syöte saumattomasti omaan teemaan ilman suuria iframeja tai widgettejä. Näytä syötteitä Facebookista, Instagramista, Twitteristä, Pinterestistä, Viinistä ja jopa YouTube-videoista. Hinta: Ilmainen. Premium on 50 dollaria yhdelle sivustolle.

13 Social Media Plugins for Semalt

Sosiaalinen Locker. Social Locker sijoittaa arvokkaimman sivustosi sisällön joukon sosiaalisia painikkeita, kunnes kävijä haluaa, jakaa, + 1s tai tweets sivusi. Se auttaa parantamaan verkkosivustosi sosiaalista suorituskykyä, saamaan enemmän tykkää ja jakamaan, rakentamaan laadukkaita seuraajia ja houkuttelemaan enemmän liikennettä sosiaalisista verkostoista. Hinta: Ilmainen. Premium on 25 dollaria.

Monarch. Valitse yli 20 sosiaalisen jakamisen verkostosta, jotta ne näkyvät verkkosivustollasi. Aseta seurata painikkeita millä tahansa widgetillä tai näytöllä, jossa on lyhytkoodi. Valitse kuudesta automaattisesta ponnahdusikkunasta ja fly-in-laukaisusta. Käytä kelluva sivupalkki, jolla on ainutlaatuiset hover-tyylit. Laita jakopainikkeet sisällön yläpuolelle tai alla. Monarch kätkee kaikki osuutesi ja seuraa optimoidun lastauksen koko sivustossasi. Hinta: Alkaa 89 dollaria vuodessa.

Sosiaaliturva. Sosiaaliturva lisää nopeita yhteiskäyttöpainikkeita sivustoosi. Mukauta painikkeiden ulkoasua, jossa on yli 5000 mahdollista tyyliyhdistelmää. Lisää mukautettu widget, joka näyttää suosituimmat blogiviestit saamiesi sosiaalisten osakkeiden määrän mukaan. Luo postitse tweetable-lainauksia, joiden avulla ihmiset voivat helposti jakaa. Lisää automaattisesti UTM-seuranta jokaiseen jaettuun linkkiin, jotta voit seurata, miten sosiaaliset osakkeet toimivat Google Analyticsin kautta. Hinta: 29 dollaria vuodessa.

13 Social Media Plugins for Semalt

Easy Social Metrics Pro. Easy Social Metrics Pro avulla voit seurata, miten sisältösi tapahtuu tärkeissä sosiaalisissa verkostoissa. Nopea pääsy sosiaalisiin osakkeisiin päivämäärän, sosiaalisten verkostojen ja suosituimpia viestejä varten valitulla ajanjaksolla. Pääset yksityiskohtaisiin raportteihin valituille ajanjaksille, joissa sosiaalinen verkosto korostaa parhaita ja huonoja arvoja. Tukee 12 sosiaalista verkkoa. Mukana on widgetti, jolla voit näyttää suosituimmat sosiaaliset viestisi kehittyneillä räätälöinnillä. Hinta: $ 29.

Mukautetut jakopainikkeet, joissa on kelluva sivupalkki. Lisää sosiaalisen osuuden kelluva sivupalkki sosiaalisten jakopainikkeiden avulla. Auta kävijöitä jakamaan sivustosi sosiaalisiin verkostoihin, kuten Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Google+, StumbleUpon, Reddit ja YouTube. Vaihda jako-painikkeen kuvat ja niiden tyyli administa. Hinta: Ilmainen.

Revive vanha posti. Revive Old Post on WordPress-plugi, joka on rakennettu poistamaan vanhan sisällön ja jakamaan sen sosiaalisen median tilillesi, kaikki autopilotissa. Jaa sisältösi useisiin tileihin jokaisesta tuetuista sosiaalisista verkostoista - Twitter, Facebook, LinkedIn, Xing ja Tumblr. Jaa vain viestiesi otsikot, sisältää hashtagin, mainitse @usernamein tai lisää muokatun tekstin. Jaa yksittäisiä viestejä useita kertoja, yhä uudelleen. Hinta: 75 dollaria vuodessa.

13 Social Media Plugins for Semalt

Instagram-rehu. Näytä Instagram-kuvia mistä tahansa ei-yksityisestä Instagram-tilistä, joko samassa yksittäisessä syötteessä tai eri tavoin. Mukauta Instagram-syötteitäsi niin kuin haluat. Aseta uusi Instagram-sisältösi automaattisesti suoraan sivustoosi, jotta se näyttäisi tuoreelta.

Kiivi. Kiwi on WordPress-jakopaketti, jossa on sisäänrakennetut kuvakkeet. Tarjoa jakopalkit Facebookille, Twitterille, LinkedInille, Redditille, Pinterestille, Google Plus: lle ja sähköpostille. Kytke kukin päälle ja pois päältä erikseen. Hinta: Ilmainen.

ClickToTweet. Kirjoita viesti, jonka haluat muille jakaa laatikossa. Luo mukautettu linkki napsauttamalla Luo uusi linkki -painiketta. Jaa linkki ja seuraa kunkin linkin toimintaa ajan mittaan. Jokainen, joka napsauttaa linkkiä, lähettää viestin automaattisesti Twitter-tilaruutuunsa - hän vain napsauttaa tweetä. Hinta: Ilmainen.

13 Social Media Plugins for Semalt

Yksinkertaiset sosiaaliset jakopainikkeet. Easy Social Share -painikkeilla voit jakaa noin 45 suurta sosiaalista verkostoa, mukaanlukien laajan valikoiman optimoiduja matkaviestimiä. Se sisältää 52 sosiaalisen jakamisen mallia ja 27 suunnittelupaikkaa sekä 30 animaatiota ja muokkausta. Hinta: $ 19.

WP Ultimate Social. WP Ultimate Social on all-in-one-paketti sosiaalisten kuvakkeiden, sosiaalisten osuuksien, Twitter-syötteiden, Pinterest-syötteiden, sosiaalisen sisäänkirjautumisen ja automaattisen postin ominaisuuksia varten. Valitse 12 kuvaketta, 10 teemaa, neljä sivupalkin teemaa, 18 sosiaalista profiilia, viisi kuvamallinnusta ja paljon muuta. Lähetä automaattisesti Facebookissa, Twitterissä, LinkedInissä ja Tumblrissa. Hinta: $ 50.

Shareaholic. Shareaholic on sarja sosiaalisia, analytiikkatoimintoja, kaupallistamista ja jakamisnäppäimiä. Sisältyvät plugin-sisältöön ja siihen liittyviin suosituksiin, sosiaalisiin jakopainikkeisiin, Google Analyticsin sosiaalisiin tietoihin ja erilaisiin mainontavaihtoehtoihin. Yhdistää sosiaalisten, sisällön ja kaupallistamisliittimien toiminnot, kuten Jetpackin, asiayhteyteen liitetyt viestit, vielä toisiin liittyviin postituslupiin ja paljon muuta. Hinta: Ilmainen. Premium-suunnitelmat alkavat 8 dollaria kuukaudessa Source .

13 Social Media Plugins for Semalt
March 1, 2018