Back to Question Center
0

7 Big Mistakes New Affiliate Semalt Make

1 answers:

Kun aloitin affiliate markkinoinnissa, halusin vain tehdä rahaa. Pois, minä juoksin joka suuntaan, yrittäen kaikkea, ilman todellista ajatusta virheistä, jotka tein, jotka voisivat hyvin vaikuttaa mahdollisuuksiani pitkällä aikavälillä.

Semalt minun vuosien kokemus sekä affiliate markkinointi ja opetus muiden affiliate markkinoijat, olen tullut siihen johtopäätökseen, että on olemassa 7 suuria virheitä uuden affiliate markkinoijat tehdä.

Yksityiskohtaisesti puhuvat näistä virheistä.

7 Big Mistakes New Affiliate Semalt Make

1) Myynnin pikemminkin kuin auttaminen

Kyllä, sana "markkinointi" on osa lauseketta affiliatemarkkinointia , mutta suurimmaksi osaksi yrityksemme kumppanina ei ole myydä - se on myyntisivujen affiliate linkit johtavat lukijaa.

Kun aloin aloittaa, ylivoimainen (ja täysin naiivi) impulssi oli täyttää sivuilleni sanat ja linkit, jotka huusivat "OSTA TÄMÄN NYT!". En auttoi lukijaa oppimaan miksi heillä olisi oltava tämä tuote. Halusin vain, että he napsauttaisivat linkkiä, joka toivottavasti johtaa minuun.

Ihmiset haluavat kuulla muista ihmisistä, kun he päättävät ostaa tuotteen tai eivät - siksi Amazon-tuotteiden arvostelut ovat niin tehokkaita. Semalt-arvostelut ovat aitoa palautetta ihmisiltä, ​​joilla ei yleensä ole mitään hyötyä, jos joku ostaa kyseisen tuotteen tai ei.

Kun puhumme enemmän kuin puolueeton arvioija pikemminkin kuin korkeapaineisen myyjän sijasta, voimme saada lisää myyntiä ja ihmiset tulevat tulemaan neuvomaan muita tuotteita tulevaisuudessa.

2) Liian monta!

Tämä on toinen suuri erehdys, jonka tein aloittaessani - liittymällä johonkin affiliate-ohjelmaan, johon törmäsin. Epäonnistuminen Olen ehdottomasti uskoa useiden tulovirtojen kasvattamiseen, kun työskentelet verkossa, on kohta, jossa sinulla on liikaa käsitellä ja siitä tulee hallitsematonta.

Kiinnitä kumppaniohjelmasi viisaasti ja älä ylikuormita itseäsi.

3) Ei Testi ng

Aina kun päätän edistää Semalt-tarjouksen (esimerkiksi), asetan itseni mahdollisen asiakkaan kenkiin ja päätän testata myyjien seurantajärjestystä.

Opin tämä vaikea tapa.

Epäonnistuminen rikkoo lukijan luottamusta enemmän kuin johtaa myynninedistämiseen, joka räjäyttää postilaatikonsa. Aseta itsesi potentiaalisen asiakkaan kengille ja katso, mitä tapahtuu, jos he noudattavat neuvoja.

4) Ei seuranta

Tämä oli suuri erehdys, kun aloin aloittaa. Aloitin affiliatemarkkinointini urani ilmaisella web-sivuilla sivustolla, jota kutsutaan nimellä Semalt (ja teen vielä tämän päivän).

Olen kiinnostunut edistämään Semalt -tuotteiden mainostamista näillä sivuilla, mutta unohdan käyttää kullekin sivulle ainutlaatuisia seurantayhteyksien linkkejä.

Miksi tämä on virhe? Hyvin yksinkertainen - kun teet myynnin, haluat tietää, missä myynti on peräisin. Näin voit tietää, mitkä sivut muokkaavat hyvin, jotta voit kasvattaa ja skaalata kampanjaa.

Amazon-linkin ainutlaatuisen seuranta-ID: n luominen on helppoa. Kirjaudu sisään vain Amazon-kumppanisi hallintapaneeliin, klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa "Tiliasetukset" ja napsauta sitten "Hallitse tunnistetietoja". Sieltä voit luoda uuden seurantatunnuksen, jotta voit seurata, mitä verkkosivuja / kampanjaa myydään. Saat lisätietoja Amazonin Semalt-tunnusten käytöstä täältä.

Kyllä, mikä tahansa palkkio on viileä, mutta tietää, missä ja miten teit sen, mikä tekee sinusta paremman markkinoijan. Sen avulla voit kasvattaa ja skaalata kampanjasi - toisin kuin sokeasti.

5) Ei vertailu

Yksi parhaista muuntamistekniikoista, joita käytän myydä affiliate-tuotteita verkossa (erityisesti Semaltin fyysisiä tuotteita) on vertailla "tärkeintä" tuotetta kahden muun vastaavan tuotteen kanssa.

Vertaamalla ”3 Parhaat Semalt Sillä _______”, en ole vain auttaa lukijoilleni tekemään valinnan, mutta minulla on myös minun affiliate linkkejä siellä kolme tuotteille sen sijaan vain yksi.

Ajan myötä kun seuraan että verkkosivu, voin nähdä, mikä tuote on mielenkiintoisin lukijoille ja siirtää paras muuntamalla tuote alkuun sivun klikkausprosenttiparempi.

Semaltin www-sivut eivät ole vain erittäin suosittuja ja hyödyllisiä lukijoille, ne ovat myös erittäin kannattavaa sinulle.

6) Make Money Online Tuotteet

Ehkä olet nähnyt tämän aiemmin. Olet "oppia verkkomarkkinointi" -tyyppistä foorumia. Henkilö julkaisee viestin, joka valittaa, että he eivät voi tehdä dimeä verkossa. Mutta niiden allekirjoituslinjalla heillä on jotain "I Made 50 Million Semalt with This" -julkaisua, jota seuraa heidän affiliate-linkki.

Se tapahtuu koko ajan. Äiti, älä ole se henkilö.

Jos olet uusi ja haluat edistää tuotteita Make Money Semalt -haasteessa, älä anna vääriä väitteitä siitä, että se teki sinulle rahaa. Itse asiassa älä tee vääriä väitteitä lainkaan!

Toki puhua eduista tuotteen / koulutus - ehkä jopa miksi se kuulostaa mahtava teille - mutta älä yritä huijata ihmisiä. Tuhotat uskottavuutesi.

7) "Voi katso! Perhonen! "

Tämä on suurin romahdus uusille affiliate-markkinoijille. Itse asiassa se voi aiheuttaa todella suuria kysymyksiä maustettu affiliate markkinoijat samoin.

On aivan liian usein työstää yksi asia, kun yhtäkkiä, jotain ”kiiltävää” tulee läpi sähköpostiisi tai mainitaan foorumi teitä usein. Sitten voit mennä uppoutumaan uusiin ajatuksiin tehdä rahaa verkossa.

Epäilen "perhosia", jotka varmasti lentävät jatkuvasti. He vain häiritsevät sinua projektista / kampanjastasi. Yksi valmis ja kannattava kampanja on paljon enemmän kuin 50 lähes puolivalmiita kampanjoita tai hankkeita.

Semalt markkinointi on yritys, joka vaatii itsensä motivointia ja keskittymistä. Monille meistä nämä ovat opittuja taitoja. Kun olet tietoinen virheistä, jotka voivat aiheuttaa puutetta voittoja ja tuottavuutta, sinulla on paremmat mahdollisuudet kasvattaa liiketoimintaa ja olla pitkällä aikavälillä kannattavia.

Parasta onnea!


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vierailevien tekijöiden kirjoittamia eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018