Back to Question Center
0

Markkinointipäivä: mainosten salpaajien vaikutus Facebookin dynaamiset mainokset Semalt-kampanjoille & lisää

1 answers:
Markkinointipäivä: mainosten salpaajien vaikutus, Facebook Dynaamiset mainokset Semalt-kampanjoille ja paljon muuta

Markkinointialueelta:

 • Markkinointisuosituksen moottoreiden ROI
  Daniel Faggella
  (31) Suositusmoottorit ovat tehokas työkalu Amazonille, Netflixille ja muille. Kolumnisti Daniel Faggella tarkastelee suositusmoottoreiden etuja ja selittää, miksi markkinoijien olisi kiinnitettävä huomiota.
 • Liitä yleisösi useilla kanavilla ja asteikolla
  Loka 31, 2017 Digital Marketing Depot
  Kuluttajat pommittavat satoja kilpailevia viestejä päivittäin, joista monilla ei ole mitään erityistä merkitystä heille. Kun ne tulevat yhä enemmän väsyneiksi tästä ylimääräisestä melusta, kuluttajat ovat entistä tietoisempia ja rohkaisevia houkuttelemaan kaikkia brändin markkinointitoimia, jos he menettävät merkin.
 • Sähköisen kaupankäynnin tuotemerkit lisäävät Facebook-mainosten kulutusta tuhannen näyttökerran hinnan mukaan, CPC: t nousevat, mutta napsautussuhteet laskevat
  31. lokakuuta 2017 Tim Peterson
  Kolmannella vuosineljänneksellä 2017 verkkokauppiaat kasvattivat rahan määrää, jonka he heittivät Facebookin mobiilimainosmainoksiin ja dynaamisten mainosten ostajien uudelleen kohdentamiseen.
 • Vistar lanseeraa yksityisen markkinapaikan Digital Out-of-Home
  31. lokakuuta 2017 Barry Levine
  Yhtiö kertoo, että sillä on suurin varastonmääritys - joka kattaa tuhansia mainostauluja ja näyttelyitä takseissa, hisseissä ja linja-autojen turvakoteissa.
 • Sisällön analyysi lanseeraa jälleenmyyjien arvomerkit tuotemerkkien tuotesivuille
  Loka 31, 2017 Barry Levine
  Scorecards ilmoittaa tuotemerkeistä puuttuvista kuvista, säröistä tuotenimeistä, arvostelujen puutteista ja muista sisältöongelmista, jotka voivat vaikuttaa myyntiin.
 • Ad-mageddon! Ad Blocking, sen vaikutus ja mitä tulee seuraavaksi
  31.10.2017 Anthony Muller
  Julkaisija Anthony Muller keskustelee IAB: n, julkaisijoiden, virastojen ja Adblock Plusin kanssa saadakseen näkemyksensä mainosten estämisestä, sen vaikutuksista digitaaliseen mainosekosysteemiin ja mitä voimme odottaa tulevaisuudessa.
 • Ceridian CMO sanoo sisäisen viestinnän olevan avain branding kautta hankinnan
  31. lokakuuta 2017 Amy Gesenhues
  CMO Kristina Cleary jakaa brändästrategian, joka ajoi Ceridianin Dayforce-hankintaa vuonna 2012.
 • Facebook avautuu Keräily-mainosmuoto dynaamisille mainoksille matkakampanjoille
  Lokakuu 30, 2017 Tim Peterson
  Lentoyhtiön ja tavaramerkkien uudelleenkohdentavat matkustajat voivat nyt käyttää Facebookin täysikokoista, urbaania mobiilimainosmuotoa.

Viimeisimmät otsikot MarTechin tänään sisustussivustoltaan markkinointiteknologiaan:

 • 3 ABM teemoja odottaa Dreamforce 2017
  Loka 31, 2017 Peter Isaacson
  Yhä useammat ihmiset kiinnittävät huomiota asiakaskohtaiseen markkinointiin, ja Dreamforcen konferenssin osallistujat eivät ole poikkeus. Kirjailija Peter Isaacson keskustelee kolmesta ABM-teemasta, jotka hallitsevat tapahtumaa. viserrys. com / widgetit / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = fi & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button "title = = "true" style = " korkeus: 20px; ">
Amy Gesenhues on Third Door Mediain General Assignment Reporter, joka kattaa uusimmat uutiset ja päivitykset markkinointimaan ja hakukoneen maalle. Vuodesta 2009 vuoteen 2012 hän oli palkittu syndikoitu kolumnisti useita päivittäisiä sanomalehtiä New Yorkista Teksasiin. Yli kymmenen vuoden markkinoinnin johtamiskokemuksella hän on osallistunut erilaisiin perinteisiin ja online-julkaisuihin, mukaan lukien MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com ja Sales and Marketing Management Magazine. Lue lisää Amyn artikkeleista Source .


March 1, 2018