Back to Question Center
0

20 ilmaista Web-suunnittelua Semaltin syksyllä 2017

1 answers:

Suunnittelupolitiikasta peräisin olevat vapaa resurssit ovat hyvä tapa lisätä verkkosivustosi arvoa.

Tässä on luettelo uusista web-työkaluista ja suunnittelun elementeistä syksystä 2017. Semalt ovat suunnittelija- ja kehittäjäohjelmia, fontteja, sisältötyökaluja ja paljon muuta. Kaikki nämä ovat ilmaisia.

Vapaa web-työkalut

Khroma . Khroma on keinotekoinen älykkyyden väline löytää ja tallentaa väriyhdistelmiä. Valitsemalla joukon 50 väriä kouluttautat verkkokäyttöisen algoritmin, jonka avulla voit luoda haluamiasi värejä ja estää sellaisia, joita et ole, aivan selaimessasi.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

Chatkit . Chatkit on palvelu, joka lisää helposti chat-verkkoasi ja mobiilisovelluksiasi.

Moodly. Moodily on innostava moodboard. Kokoa ja tee yhteistyötä muotoilun inspiroimalla tiimiesi ja asiakkaidesi keskuudessa. Ilmainen suunnitelma yhdelle käyttäjälle ja yksi moodboard.

SiteMod. io. Sitemod. io on ilmainen Chrome-laajennus, jonka avulla kuka tahansa voi muokata, tallentaa ja jakaa verkkosivustoja reaaliaikaisesti ilman pääsyä sivuston lähdekoodiin.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

WhatRuns. WhatRuns on selainlaajennus, joka auttaa tunnistamaan minkä tahansa verkkosivuston tekniikat. WhatRuns-laajennusta voidaan käyttää kilpailijoiden analyysiin, myyntitietoihin ja verkkosivujen profilointiin.

Crello. Crello on visuaalinen toimittaja Depositphotosista. Se helpottaa sosiaalisten mediakuvien, mainosbannereiden, julisteiden, sähköpostiotsikoiden ja muiden suosittujen tiedostomuotojen luomista. Crello on markkinoijille, sosiaalisen median asiantuntijoille, yrittäjille, bloggaajille ja kaikille, jotka tarvitsevat yksinkertaisen ratkaisun luoville projekteilleen.

Storyline. Storyline on web-pohjainen foorumi, joka auttaa muita kuin teknologia-ihmisiä luomaan Alexa-taitoja ilman koodausta. Luo, muokkaa, esikatsele ja julkaise ääni-sovelluksia visuaalisessa käyttöliittymässä.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

Responsive kuvakaappaukset. Tässä on nopea ja helppo työkalu ottaa kuvakaappauksia eri standardoitujen kuvasuhteiden mukaan. Tartu laukauksiin iMacille, MacBook Pron, iPadille tai iPhonelle X.

Logo Crunch. Logo Crunch on monitarkkuuksinen logo-valmistaja. Se käyttää tietokoneen visioa tekemään suuriresoluutioisen logon luettavaksi alemmilla resoluutioilla. Käytä sitä verkkosivustolle favicon, iOS-sovelluskuvaketta tai Android-sovelluskuvaketta.

Tekstiilija. Textalyzer on online-työkalu, jolla mitataan tekstin luettavuus. Hanki pisteet ja analysoi tekstisi eri parametreja vastaan. Kun olet löytänyt tekstisi, aloita parantamaan sitä välittömästi käyttämällä älykäs korostuskynä näyttää ongelmallisia osia.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

StockJo. StockJo on kokoelma ilmaisia ​​valokuvia, tekstuureja, videoita, mockereja, fontteja, audiosovelluksia ja vektoreita - sekä grafiikkaa, värejä, työkaluja, ohjelmia, webresursseja ja HTML-malleja.

Startup-kokoelmat. Startup Collections -ohjelmistolla on resursseja yrityksen käynnistämiseen, kuten markkinoiden luomiseen, bottien luomiseen, koodin rakentamiseen, logon suunnitteluun ja muuhun.

FontBase. FontBase on työkalu, jolla Google-kirjasimia voi käyttää nopeasti. Ota Keräily-välilehdellä käyttöön jokin Google-kirjaston fontti yhdellä napsautuksella, ikään kuin käytät fonttia tietokoneellasi.

Vivaldi . Vivaldi on uusi selain, jossa on yksilöllisiä työkaluja online-ammattilaisille. Hanki yksityiskohtainen selostus selaustoimistasi, jota tukevat tilastot ja visuaaliset tiedot. Selainhistorian avulla hyödyllisempi kuin koskaan ennen, voit nopeasti tarkistaa vieraillut verkkosivustot ja saada hyödyllisiä vinkkejä vanhojen linkkien löytämiseen. Kopioi teksti muistiinpanojen paneeliin lisäämällä linkki samaan aikaan, jopa kuvakaappauksella.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

Kirjasinkoko

Tulevat fontit. Future Fonts on uusi web-alusta fonttien käyttämiseen ja luomiseen. Lisensoverkkotyypit, kun he ovat vielä kesken, ja tarjoavat panoksia siitä, miten he voivat tulla hyödyllisiksi työkaluiksi.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Bahagia. Sen tyyli on hyödyllinen logoja, bannereita ja paljon muuta.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Mouron. Mouron on nykyaikainen kirjasintyyppi, jonka innoittamana 1930-luvun kaupalliseen työhön tunnettu A. M. Cassandre, ranskalainen julisteartisti ja kirjasintyyjä.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Julian. Julian on ystävällinen kirjoitusleima, jossa on isoja ja pieniä kirjaimia, välimerkkejä ja numeroita.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Archia. Archia on moderni arkkitehtoninen kirjasintyyppi kuudessa tyylissä. Archia on Atipo, riippumaton digitaalinen kirjasimen valimo ja graafinen suunnittelu studio Gijónissa, Espanjassa.

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

Crash One. Crash One on ainutlaatuinen harjasekeri. Se sisältää tavallisia merkkejä, pieniä kirjaimia, isoja kirjaimia, numeroita, välimerkkejä, ligatointeja ja kansainvälisiä merkkejä Source .

20 Free Web Design Semalt for Fall 2017

-

March 1, 2018