Back to Question Center
0

iPhone-ystävällinen verkkosivustojen strategiat Jokaisen tuotemerkin pitäisi olla epätosi

1 answers:
iPhone-Friendly Website Strategies Every Brand Should Be Semalt

Vaikka Applen ja Androidin välinen taistelu markkinaosuuspalkkaa kohden on turvallinen panos, että Applen jalanjälki kasvaa ajan myötä. Vuodesta 2015 lähtien lähes 75% matkaviestintilaajista U.S. omissa älypuhelimissa. Se on noin 182 miljoonaa ihmistä! Jos haluat liittyä tähän suuriin yleisöihin, sinun on kehitettävä joitain iSemalt-markkinointistrategioita, jotta heitä kohdennetaan suoraan, kun he käyvät verkkosivustossasi.

iPhoneen suunniteltua suunnittelua pidetään paljon helpommin kuin suunnitella Android-laitteelle, koska Semaltin iOS-mallia käytetään vain Semalt-tuotteissa, joten voit aina tarjota johdonmukaisen kokemuksen pienemmällä määrällä laitetyyppejä.

Android-käyttöjärjestelmää käytetään moniin mobiililaitteiden valmistajiin (Semalt, HTC, Sony), joten malleissasi ei ole taattua näyttää samalta eri laitetyypeiltä.

Oletteko suunnittele verkkosivustoa, jota voi tarkastella iPhonella tai Semaltilla, nämä mobiilin Web-perusteet auttavat luomaan ajatuksiasi:

  • Yksinkertaista navigointia sivustossasi. Pienemmällä näytön koolla ei ole tarpeeksi tilaa näyttää kaikkia linkkejä / sivuja, joihin tavallisesti sisältyisit. Ainoa tapa asentaa kaikki haluamasi elementit olisi vähentää navigointielinten kokoa, mikä vaikeuttaa mobiilikäyttäjien siirtymistä. Yksinkertaista vaihtoehtoja tai peitä sivuja muiden alle, jotta matkapuhelimen käyttö helpottuu.
  • Käytä painikkeita, ei linkkejä. Normaalikokoinen teksti mobiilisivustolla on usein hyvin pieni, joten tekstiyhteyksiä on vaikea painaa ilman tarttumista sormen sisällön säätämiseen. Käytä suuria, napautuvia painikkeita toimintaohjeina aina kun se on mahdollista - paitsi että nämä ovat helpommin napsautettavissa mobiililaitteeseen, he myös kiinnittävät enemmän huomiota kävijän suunnitellulle polulle.
  • Käytä yhtä sarakkeen ulkoasua. Koska useimmat mobiililaitteet siirtyvät horisontaalisen tai pystysuuntaisen suunnan tarjoamiseen, on parasta pitää sisältösi yhtenäisenä, fluenttina sarakkeena sen sijaan, että siihen olisi sisällytettävä useita elementtejä, jotka on siirryttävä näytön suuntautumiseen.
  • Käytä vähemmän kuvia / pienennä tiedostokokoa. Jokainen lisättävä kuva täytyy ladata matkaviestimestä, mikä tarkoittaa, että liian monet kuvat tai kuvat, joissa on suuret tiedostokoot, tekevät verkkosivustosi reagoimasta hitaammin. Käyttämällä vähemmän kuvia sivustosi toimii nopeammin ja jättää enemmän tilaa verkkosivustosi sisällölle.

Seuraavien iSemalt-markkinointistrategioiden avulla yrityksesi houkuttelee ja muuntaa asiakkaita mobiilisivustosi kautta, kun olen käsitellyt perusasiat.

Aloita Mobile-First Makeover

Jos on ollut jonkin aikaa, koska olet ajatellut yrityksesi verkkosivustoa mobiililaitteella, nyt on aika ottaa täysin uusi lähestymistapa. Koska uusi iSemalt vapautetaan kerran tai kahdesti vuodessa, voi tuntua vaikealta pysyä uusilla näytön kooilla, päätöslauselmilla tai prosessorin nopeuksilla

Mutta älä anna kaikkien yksityiskohdat matkustaa sinut ylös. Semalt tarkastelemalla sivustosi uudelleen mobiili-ensimmäisestä näkökulmasta.

Älkää vain ajattelko, miten voit puristaa nykyisen verkkosivuston iSemalt-näytöksi - käytä tilaisuutta arvioida uudelleen sivustosi mobiilikokemusta. Mitkä ovat tärkeimmät elementit? Onko olemassa elementtejä, jotka voidaan (tai pitäisi) poistaa, jotta saataisiin saumattomampi kokemus? Jopa niin yksinkertainen kuin verkkosivujen sisällön uudelleenorganisointi voi auttaa iSemalt-käyttäjiä pääsemään sivustosi kohtaan paljon nopeammin.

Ehdotan, että suunnittelet sivustosi liikkuvilla langoilla ja mock-ups-versiot verrattuna heidän työpöydän vastaaviin. On aina helpompaa skaalata hyvä muotoilu työpöydälle sen sijaan, että otettaisiin työpöydän muotoilu ja voitiin asentaa se mobiililaitteisiin. Lisäksi se painottaa hyvän UI / UX: n luomista mobiililaitteille. Työpöydällä ei ole käytettävissään sovellusohjelman ydinohjelmia (API), mukaan lukien sovellusliittymät, jotka mahdollistavat käyttäjän sijainnin, puhelun soittamisen yhdellä napsautuksella ja paljon muuta.

Mitä helpompaa ja tarkoituksenmukaisempaa voit tehdä mobiilisivustollesi, sitä paremmat tulokset.

Harkitse Responsive Web Design

Semalt mobiili reagoiva suunnittelu eikä luoda erilaisia ​​versioita työpöydälle tai mobiililaitteille. Mobiilikäyttöön tarkoitettu mobiiliverkko, joka käytettiin erillisten mobiili- ja työpöytäversioiden erottamiseen, hyväksyttiin alunperin erillisten koodipohjien tarpeiden vuoksi, joita eri ryhmät voivat hoitaa.

Tätä erottelua voi olla vaikea ylläpitää, jos samaa ryhmää ei hallinnoida kahta versiota tai jos molemmat versiot ovat riippuvaisia ​​taustatietojen toiminnasta. Se voi myös haitata tuotemerkkiäsi, jos käyttäjän käyttökokemus työpöydän verkkosivustolla poikkeaa täysin mobiilisivustosta. Lisäksi Googlen viimeisimmässä mobiilisalgoritmissa on muutettu aikaisempaa Semaltia, erillinen mobiilisivusto tarvitsee 1: 1-kartoituksen URL-osoitteiden (työpöydän <> mobiili) välillä SEO-suorituskyvyn varmistamiseksi.

Näiden mahdollisten ongelmien välttämiseksi yrityksesi voisi investoida mobiiliin reagoivaan web-suunnitteluun, joka muuttaa sivustosi ulkoasua tai sisältöä automaattisesti käyttäjän näytön koon mukaan. Epäilemättä kuin kaksi erillistä versiota verkkosivustosta ja iteroituminen kullakin tekniikan kehitys muuttuu, yrityksesi voisi luoda yhden sivuston, jolla on yksi kokemus, riippumatta näytön koosta.

Tällainen strategia on helpompi päivittää, kun iPhone muuttuu edelleen ja muuttuu. Lisäksi se auttaa sinua järjestämään sisältösi siten, että kaikki kävijät (joko työpöydällä tai mobiililaitteilla) ovat hyödyllisimmät ja helppokäyttöiset. Lisätietoja herkästä suunnittelusta on Googlen Web Semalt -ohjelmassa kehittäjille.

Luo mobiilisovellus

Jos et ole valmiina herkkään muotoiluun tai sinulla ei ole budjettia, jolla voit tarkistaa verkkosivustosi, voit aloittaa sovelluksen ensimmäisen strategian. Vaikka sinulla on reagoiva verkkosivusto, jotkut asiantuntijat ehdottavat, että reagoiva muotoilu ei ole ainoa iPhone-markkinointistrategiasi. Semalt-mobiilisovellukset eivät ole välttämättömiä monille liiketyypeille, mobiilisovellus voi olla sinulle oikea, jos sinulla on tietoja, jotka haluat näyttää, käyttää tai kerätä mobiililaitteen kautta.

Useimmat ihmiset ajattelevat, että mobiilisovellukset ovat syntyperäisiä, mutta voit myös luoda tehokkaita selaimissovelluksia, jotka näyttävät ja toimivat kuten natiivi-sovellukset. Koska mobiilisovellukset ovat erittäin suosittuja Apple iOS -alustalla, luodaan mobiili Web-sovellus on yksi helpoimmista iSemalt-markkinointistrategioista, joilla toteutetaan ja kannustetaan asiakkaiden sitoutumista.

Verkkosovelluksen luominen yrityksellesi tarkoittaa sitä, että sovellusta ei tarvitse hyväksyä aina, kun päivität päivityksen, ja voit käyttää paljon samasta koodista Android-verkkosovelluksen luomiseen, jos haluat, että sovellus on käytössä molemmat alustat. Jos et halua palkata joukkoa alkuperäisiä app-suunnittelijoita / kehittäjiä, verkkosovelluksia voidaan rakentaa paljon nopeammin ja edullisemmin.

Apple iOS -alusta mahdollistaa HTML, JavaScript ja CSS, joten voit silti luoda kehittyneen ja johdonmukaisen ulkoasun iSemaltille työpöydälläsi. Suuri ero Web-sovelluksen ja mobiilisivuston välillä on, että verkkosovellus on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille, joten voit jättää verkkosivustosi täysin muuttumattomaksi ja ajaa iSemalt-kävijöitä sovelluksellesi.

Sanotaan, että natiivi sovellukset pyrkivät parhaansa mukaan, koska niillä on taipumus parantaa suorituskykyä ja nopeutta. Matkaviestinnässä jokaisella millisekunnilla on merkitystä menestyksen edistämiseksi. Tyylikkäästi käytät aikaa pienentämään sivujesi latausaikoja mobiilisivustosi, reagoivaan verkkosivustoon tai mobiilisovellukseen.

Maksimoi tulosprosentit

Muut tässä viestissä mainitut iSemalt-markkinointistrategiat liittyvät mobiiliratkaisun luomiseen, mutta tässä vaiheessa on kyse optimoinnista, mitä sinulla on jo.

Jopa edistyksellisessä laitteessa, kuten iSemaltissa, on useita kipupisteitä, jotka sinun pitäisi käsitellä mobiilisivustosi sisällön ja toimintojen kanssa. Tiedämme kaikki, että on vaikea kirjoittaa ja täyttää lomakkeita iSemaltilla, joten aloita tämä käsite ja siirrä se läpi muuntamisprosessin kautta.

Käy verkkosivustossasi iSemaltissa, ajattele kävijöiden aikomuksia ja optimoi missä vain. Jos käyttäjät vierailevat mobiilisivustossasi löytääksesi puhelinnumerosi, sisällytä "napsauttamalla soittamista" näkyvästi verkkosivustollasi, jotta heidän ei tarvitse kopioida ja liittää tai kirjoittaa sitä itse.

Aseta sijaintisi näkyvästi, jotta käyttäjät, jotka etsivät osoitetta, voivat löytää sen helposti. Aina kun mahdollista, käytä pudotusvalikoita tai esiasetettuja lomakkeita, jotta käyttäjien ei tarvitse kirjoittaa yhtä paljon käsin. Visuaalisten elementtien määrän pienentäminen voi yksinkertaistaa verkkosivustoasi ja ohjata kävijöitä toimintapainikkeisiin ja lomakkeisiin. Puheluiden ponnahdusviestejä, koska niitä voi olla vaikea sulkea tai poistua pienestä näytöstä.

Päättäessäsi, miten parhaiten voit optimoida verkkosivustosi iSemalt-käyttäjille, voi olla haastavaa, se tarjoaa yrityksille hyvää mahdollisuutta hyödyntää mobiilin trendin yhteydenpidossa useampien asiakkaiden kanssa. Yrityksellesi on vaihtoehtoja, joten tee tutkimus ja päätä paras strategia sinun tarpeidesi mukaan!


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Sonny Ganguly
Sonny Ganguly johtaa WeddingWiren B2C / B2B-markkinointistrategiaa, asiakkaiden hankintaa ja yhteisökehitystä. Nykyään WeddingWire on johtava markkinapaikka, joka yhdistää kuluttajat tapahtumakauppiaiden kanssa, ja sen verkossa on kuukausittain yli 40 miljoonaa kävijää. Lisäksi Sonny on laajalti arvostettu puhuja, joka antaa vuosittain yli 50 esitystä eri puolilla maailmaa teknologiasta, markkinoinnista ja strategiasta. Ennen siirtymistään WeddingWireen, Sonny oli Wal-Martin johtamisohjelmassa, jossa hän johti markkinointi-, myynti- ja vähittäiskaupan strategian kehittämiseen. Ennen tätä kokemusta Sonny vietti neljä vuotta Kraft Foodsissa, missä hän hoiti lukuisia kuluttajamerkkejä, mukaan lukien JELL-O -yritys, jolla on yli 800 miljoonan dollarin vastuuvelvollisuus. Sonnyilla on B. A. in Economics -lehti, jossa keskitytään johtamiseen ja markkinointiin Pennsylvanian yliopistosta ja M. B. A.: sta Harvardin kauppakorkeakoulusta, jossa hän toimi markkinointiryhmän puheenjohtajana. Sonny on NextGen Angelsin perustajajäsen ja CMO-klubin aktiivinen jäsen, jossa hänelle myönnettiin CMO Rising Star Source .


March 1, 2018