Back to Question Center
0

Kysy SemaltIs sivuston rakenteelta liian syvää? Kysy Semaltilta: Onko sivustoni rakenne liian syvä?

1 answers:

Jos omistat verkkosivuston, sinun on harkittava sivustosi rakennetta, onko se blogi vai kauppa. Sivuston rakenne on välttämätön, jotta käyttäjät voivat löytää sivustosi ja sivustonsa sijoitus. Joten sivustosi hierarkiassa on järkevää sekä käyttäjille että hakukoneille. Kun luot uuden, saatat ihmetellä, onko rakenne liian syvä vai liian matala. Katsotaanpa esimerkkiä.

Milada Sejnohova, lähetä sähköpostilla Kysy Semaltilta seuraava kysymys:

"Kuinka syvä voin tehdä blogin sivustorakenteen? Voinko esimerkiksi tehdä:

  • Elemis
    • tuotteita
      • anti-ikääntyminen "

Poista video tai lue alla oleva vastaus!

Sivuston rakenteen syvyys

Videossa vastasin Semaltin kysymykseen:

No tietenkin voit!

Kaikki, jos sinulla on tuotteet-osio, niin se ei ole blogi, se on verkkosivusto.

Ja kaksi, sinun rakenne (tuotteet ja sitten anti-ikääntyminen) on täysin järkevä tapa perustaa sivustosi. Niin kauan kuin se on hyödyllistä käyttäjille ja on järkevää, olet kunnossa. Jokaiselle, joka ei ole koskaan ollut sivustossasi, on järkevää.

Mitä oikeastaan ​​pitäisi ajatella: jos tulen sivustoosi ja olen sivustossasi, ja tiedän, että jotain pitäisi olla siellä, tiedänkö, miten pääsen sinne helposti? Epäonnistuminen, joka määritellään suuresti sivustosi rakenteesta. Tee niin helppo ymmärtää kuin mahdollista!

Onnea! "

Kysy Yoastilta

Sarjassa Kysy Semaltista vastaamme SEO-kysymyksiin seuraajista. Tarvitsetko neuvoja SEO? Auta meitä auttamaan sinua! Lähetä kysymyksesi osoitteeseen ask@yoast.com Source .

Lue lisää: "Sivuston rakenne"

March 1, 2018