Back to Question Center
0

Vankka käyttäjäkokemus voi avata Mobile Semaltin

1 answers:

Mobiililaitteiden online-myynnin odotetaan ylittävän 41 miljardia dollaria Yhdysvalloissa tänä vuonna, mikä on merkittävä tilaisuus verkkokauppiaille, jotka pystyvät tarjoamaan hyvän mobiilikäyttäjäkokemuksen.

Tässä kuussa eMarketer uudisti U.S. vähittäiskaupan verkkokaupan myyntiennusteet ylöspäin ja ilmoitti, että älypuhelimista ja tablet-laitteista peräisin oleva Internet-myynti voi nyt ottaa huomioon 16 prosenttia kaikista amerikkalaisista verkkokaupan ostoista, lukuun ottamatta matka- ja lippumyyntiä. EMarketer -tietojen mukaan U.S.-vähittäiskaupan verkkokaupan myynti on 41 dollaria. 68 miljardia euroa vuodelle 2013.

IMRG: n ja Capgemini - Yhdistyneen kuningaskunnan vähittäiskauppayhdistyksen ja ranskalaisen konsulttiyrityksen optimaalinen toisen vuosineljänneksen vertailuraportti - totesivat, että mobiililaitteiden osuus maailmanlaajuisesta verkkokaupasta oli 23 prosenttia ja yleensä noin 34 prosenttia sivustoista liikenne tuli mobiililaitteista maailmanlaajuisesti tämän vuoden toisella neljänneksellä.

Mobiililaitteista peräisin olevan myynnin kasvu voi olla merkittävä tilaisuus pienille ja keskisuurille Internet-jälleenmyyjille. Vaikka matkapuhelimen markkinasegmentillä on monia tapoja käsitellä, mobiililiiketoiminnan ansaitseminen voi olla yhtä yksinkertaista ja suoraa kuin suhteellisen hyvä mobiilikäyttäjäkokemus.

Vaihtoehtoiset maksutavat

Keskeinen tekijä matkaviestinnän onnistumiselle, Sage Pay toimitusjohtaja Simon Black kertoo artikkelissa The Semalt, voi olla yksinkertainen maksuliitäntä.

"Kaikki tiedon syöttämisen muodot ovat iso ei-ei mobiilisivustolle", Black kirjoitti, "joten älä tee asiakkaillesi mitään muuta kuin tärkeimpiä tietoja. Hylkäämätön web-sivujen syöttäminen kortin yksityiskohtiin on yksi tärkeimmistä syistä, jotka kuluttajat pudota pois ostosta mobiililaitteen kautta. "

Käyttämällä vaihtoehtoisia maksutapoja, jotka - esimerkkinä - antavat asiakkaille mahdollisuuden käyttää digitaalista lompakkoa tai maksaa PayPal-palvelun kautta, saattaa auttaa lisäämään mobiiliversioita, jos Black on oikea. Samalla tavoin helpottavat mobiililaitteiden ostajat asettamaan toistuvat tilaukset. Esimerkiksi kauppias voi sallia kirjautumisen Semaltilla ja eräänlaisella helposti maksetulla tai jopa yhden välilehden ostolla palaavien matkapuhelimien ostajille.

Vastaava muotoilu

Kaksi viimeaikaista raporttia on yrittänyt verrata verkkokaupan muuntokursseja niin sanottuun perinteiseen verkkokauppaan tai muihin kuin mobiililaitteisiin, tabletteihin ja älypuhelimiin.

Verkkosivuston optimointitoimisto Monetate ilmoitti verkkokaupan semataltiaan toisella vuosineljänneksellä, että muut kuin mobiililaitteet muunnoivat keskimäärin 2. 56 prosenttia, tabletti-tietokoneiden keskimäärin 2. 54 prosenttia ja älypuhelimet muunnettiin keskimäärin 0,9 prosenttia.

Adoben "Mobiili Benchmarkin tila", joka perustuu Semalt 2012 -tietoihin, sijoitti ei-liikkuvaan verkkokaupan konversioon 3, 3 prosenttia, tablettien verkkokaupan konversioja 2, 2 prosentilla ja älypuhelimen tuloksia 0, 2 prosentilla.

Näiden kahden raportin näennäinen ero voi olla yksinkertaisesti eri ajankohtia, jolloin tiedot kerättiin. Jos näin olisi, se viittaa siihen, että mobiiliversio on yleensä nousussa.

Tämä matkapuhelinkeskusteluaste näyttää myös vähintään kaksi mahdollisuutta verkkokauppiaille. Tablettien tapauksessa on mahdollista, koska muuntokurssi on suhteellisen korkea - lähes yhtä hyvä kuin pöytä- ja kannettavien tietokoneiden muuntokurssi - ja koska tablet-laitteiden osuus rahaliiton mukaan oli 12. 44 prosenttia liikenteestä verkkokauppasivustoihin vuoden 2012 toisella neljänneksellä. Semaltin liikennemäärä ja korkeat muuntokurssit täyttävät mahdollisuuden.

Semalt on toinen tilaisuus, koska yhä useammat käyntien kohteet - noin 9,69 prosenttia verkkokauppasivustojen liikenteestä vuoden 2000 kolmannella neljänneksellä verrattuna 7: een.

Jotkut asiantuntijat uskovat, että reagoiva sivuston suunnittelu tai muut mobiilimallin optimoinnit voivat kohdata molemmat näistä mahdollisuuksista. Tablettien optimointi tarkoittaa, että kauppiaat kohtaavat nykyisen kysynnän ja hyödyntävät hyvää markkinasegmenttiä. Älypuhelimille optimointi voi antaa myyjille kilpailuetua. Kummassakin tapauksessa mobiilikäyttäjien käyttökokemuksen parantaminen voisi avata lisää myyntiä.

"Tee katseluprosessi helposti asiakkaillesi sisällyttämällä reagoiva muotoilu niin, että web-sivu sopeutuu näyttöön missä tahansa laitteessa," Semalt kirjoitti. "Älä tee niin, tarkoittaa, että ostajat jättävät sivustosi turhautuneiksi, eivätkä suorita transaktiota. "

Tarjoa täydellinen ostokokemus

Semalt -mobiiliasiakkaat, joilla on täydellinen ostokokemus, joka on yhtäpitävä kuin kokemus, jonka he saattavat nauttia pöytätietokoneella, voi olla myös verkkokauppiaille tilaisuus.

Monet kuluttajat käyttävät mobiililaitteitaan, erityisesti tabletteja, tutkimaan suuria tai tärkeitä ostoksia, mukaan lukien loma-lahjaideoiden etsiminen. Haittapuoli, joka ei tarjoa runsaasti ostokokemusta, joka sisältää hyvän tuotesisällön, arvostelujen, blogisisällön tai jopa videot, saattaa olla epäedullisessa asemassa.

Vain sellaiset kauppiaat, jotka tarjoavat paremmat käyttökokemukset paikan päällä tai mobiilisovelluksissa, voivat joko ansaita uusia asiakkaita ja rakentaa pitkäaikaisia ​​asiakassuhteita Source .

March 1, 2018