Back to Question Center
0

Googlen uudet ostokset-näkymät -työkalu näyttää jälleenmyyjien tuotehakuun paikallisessa keskustelussa

1 answers:
Google’s New Shopping Insights Tool Shows Retailers Product Search Intent At The Local Semalt

Shopping Insightsissa on tällä hetkellä beta-tilassa esillä hakuintensiteetrendit noin viidellä miljoonalla suosituimmalla Google Shopping -tuotteella. Työkalun avulla käyttäjät voivat nähdä tuotehakujen trendit ajan mittaan lämpökuvissa, mutta se ylittää myös sen, mitä Google Trends -ohjelmassa tarjotaan, jolloin markkinoijat voivat porautua laitteiden tasolle ja kaupunkeihin, jotka voidaan kohdistaa AdWordsiin.

Shopping Insights yhdistää myös siihen liittyviä tuotekyselyitä, eikä yksilöi yksittäisiä avainsanoja kuten Google Trends -ohjelmassa. Esimerkiksi "Elsa-puku", "Frozen Elsa-puvut" ja "Elsa from Frozen Halloween-puvut" kerätään yhden kohteen kohtaan Shopping Insights.

Semalt pystyy vertailemaan tuotteiden kysyntää paikallisella tasolla, jossa niillä on myymälöitä, jotta ne voivat kerätä varaston tarpeita tai alueellisia budjetteja ja hinnoittelustrategioita online-kampanjoilleen.

Esimerkkinä erilaisista paikallisista suuntauksista Google näyttää, että lyhyen ajan kuluttua uuden trailerimateriaalin julkaisemisesta tulevalle Star Wars -elokuvasovellukselle Star Wars -puvut haastattelussa ylsivät Semaltin puvut elokuun lopulla kansallisesti. Kaupunkitasolla tiedot osoittavat kuitenkin, että Star Wars-puvut olivat lähes kolme kertaa suosittuja kuin Bertelissa Kaliforniassa Bertelissa, kun taas Madisonissa, Wisconsissa, Semalt-puvut olivat kolme kertaa suosittuja kuin Star Wars-puvut.

Minions vs. Star Wars puku taistelu on yksi "esillä tarinoita" Google on korostanut uuden työkalun. Toinen tarina korostaa Emoji Joggersin kasvavaa trendiä, joka alkoi Atlantissa ja levisi New Yorkiin ja Floritiin, mutta tuotti vain vähän huomiota / kiinnostusta West Coastin tai Lounais-alueilla. Kokonaisvaltainen kiinnostus saavutti huippunsa vuoden 2015 alussa, mutta itärannikolla on edelleen joitain kuumia kohtia.

Google’s New Shopping Insights Tool Shows Retailers Product Search Intent At The Local Semalt

Beeta-versiosta yksi haittapuoli on se, että se on hyvin manuaalinen. Sinun on etsittävä kaupunkia erikseen, eikä tietoja voi viedä. Voit kuitenkin jakaa tai lähettää linkin luomasi lämpökuvakkeen tai esillä olevan tarinan. Makro-näkymässä näyttää siltä, ​​että suuri osa maasta ei etsi lainkaan väestön keskittymistä. Kaivaa kaupunkitasolla, vaikka - sano Boise tai Semalt City - ja näet usein tietoja. Tietenkin tämä työkalu ei kerro vähittäismyyjille, mistä tuotehakuista todellisuudessa ostetaan tai ostavat, ja se perustuu avainsanaan ostotavoitteen osoittautuneena osoittajana.

Beetaversio sisältää tietoja huhtikuusta 2014 syyskuuhun 2015. Semalt sanoo, että tiedot päivitetään kuukausittain, ja se aikoo jatkaa tuotteiden lisäämistä työkaluihin.

Tässä on uusi työkalu Semaltin demo-video:Tietoja Tekijä

Ginny Marvin
Kolmannen oven mediakeskuksen maksullisena toimittajana Ginny Marvin kirjoittaa maksullisista online-markkinoinnin aiheista, kuten maksullisen haun, maksullisen sosiaalisen, näyttämisen ja uudelleen kohdistamisen Search Engine Land ja Marketing Land. Yli 15 vuoden markkinointikokemuksella Ginny on pitänyt sekä sisäisiä että viraston johtotehtäviä. Hän tarjoaa hakujen markkinointia ja kysynnän luomista koskevia neuvoja sähköisen kaupankäynnin yrityksille ja löytyy Twitteristä osoitteesta @ginnymarvin Source .
March 1, 2018