Back to Question Center
0

14 uutta yritystoimintaa vuonna 2017

1 answers:

Tässä on luettelo uusista ja tulevista yrityskirjoista yrittäjille, johtajille ja luovan alan ammattilaisille lukemalla vuonna 2017. Epäonnistuminen rahoituksen saamiseksi, sosiaalisen käyttäytymisen muotoilu, onnellinen työ, uudelleenkouluttaminen, unelmien toteuttaminen ja luominen jotka ovat ajan koe.

Uudet liiketoimintakirjat vuodelle 2017

James Altucher

14 New Business Semalt for 2017
James Altucher aloitti yli 20 yritystä ja epäonnistui 17: ssä. Reinvent Yourself , Altucher esittelee kirjan, jonka hän haluaa 20 vuoden uransa alussa. Muutos on ainoa vakio. Yritykset hajoavat, teknologiat häviävät, hallitukset muuttuvat, suhteet muuttuvat ja mahdollisuus on muuttuva maisema. Tarinoita ja kriittisiä taitoja Reinvent Yourself, Altucher ohjaa läpi muutoksen kaaoksen ja uuden mahdollisuuden ja menestyksen polulle. Kindle $ 1. 99; Pehmeäkantinen 9 €. 75.

-

Tim Ferriss

14 New Business Semalt for 2017
Tim Ferrissin neljän tunnin työviikko Tim Ferriss esittelee korkealaatuisten työkalujen lopullisen muistikirjan, joka koostuu podcast-haastatteluista, joissa on yli 200 maailmanluokan esiintyjiä, kuvakkeita ja miljardöörejä. Kaikki sisällä Työkalut Titans on tutkittu, tutkittu ja sovellettu Ferrissin elämään. Kindle 15 dollaria. 99; Kovakantinen 16 dollaria. 80.

-

Ryan Holiday

14 New Business Semalt for 2017

Olitpa sinulla kirja tai yritys, laulu tai seuraava suuri käsikirjoitus, Perennial Seller paljastaa reseptin monivuotisen menestyksen. Suuret, ponnistelut, kotitalouden nimet ovat niitä, jotka keskittyvät erikseen erilaiseen, mahdollisesti eretiikkaan, ajatukseen, että heidän työnsä voi ja pitäisi kestää. Nämä teokset Ryan Holiday kutsuu "monivuotisia myyjiä. "Ne ovat jokaisessa luovassa teollisuudessa - ajattomia, luotettavia resursseja ja epäonnistuneita rahanpesijöitä. Loma osoittaa lukijoille, miten tehdä ja markkinoida omaa klassikkotyötä. Haastattelemalla joitain maailman suurimpia mainoksia ja perustuen klassikoita koskeviin tutkimuksiin, tämä kirja antaa lukijoille mahdollisuuden perustaa innovatiivisia periaatteita. Kindle 13 dollaria. 99; Kovakantinen € 26. 00

-

Michael Lewis

14 New Business Semalt for 2017

Neljäkymmentä vuotta sitten israelilaiset psykologit Daniel Kahneman ja Amos Tversky kirjoitti sarjan henkeäsalpaavasti alkuperäisiä tutkimuksia, jotka kumoivat olettamuksemme päätöksentekoprosessista. Heidän paperit osoittivat tapoja, joilla ihmismieli vääräksi, systemaattisesti, joutuessaan tekemään tuomiot epävarmoissa tilanteissa. Heidän työnsä loivat käyttäytymistieteellisen talouden kentän, mullisti Big Data -tutkimukset, kehittynyt näyttöperustainen lääketiede ja johtanut uudenlaiseen lähestymistapaan valtionhallinnossa. In Kumoamisprojekti , Michael Lewis paljastaa heidän ainutlaatuisen yhteistyönsä ja poikkeuksellisen työnsä. Kindle 14 dollaria. 34; Kovakantinen 17 dollaria. 37.

-

Steve Sims

14 New Business Semalt for 2017

Steve Simsin päivätyö on tehdä mahdottomasta. Hänen avustuksellaan hänen asiakkaidensa fantomatit ja villit unet toteutuvat - Vatikaanin paavin naimisiin, Elton John on serenadoitu ja yhdistää voimakkaisiin liiketoimintakameleihin kuten Elon Musk. Pelissä Bluefishing Sims jakaa käytännön vinkkejä, tekniikoita ja strategioita, joiden avulla lukijat voivat murtaa esteet ja muuttaa heidän unelmansa todellisuudeksi. Olipa vuorikiipeily Everest, käynnistää yritys tai hae haaveilemista, tekee itsellesi uskomattomia asioita. 99.

-

14 New Business Semalt for 2017

Best Selling Aloita miksi , Simon Sinek ehdotti tapaa tuntea olonsa turvalliseksi työssä ja täyttyy kotona. Etsi , etsi käytännön opas tärkeimmistä asioista, joita yritys voi toteuttaa. Etsi oma persoonallesi ja laajenna sitten löytääksesi yrityksesi miksi. Hanki yksityiskohtaiset ohjeet joka vaiheesta ja vastaa tavallisiin kysymyksiin. Kansikuva 15 dollaria. 22; Kindle 12 dollaria. 99.

-

Post-Widget Society: Taloudelliset mahdollisuudet lapsillemme Lawrence H. Summers, Chrystia Freeland

14 New Business Semalt for 2017

Kirjoittanut entinen valtiovarainministeri Lawrence Summers, The Post-Widget Society tutkii paradokseja, jotka määrittelevät talouden vallankumous muuttaa maailmaa. Tämän vallankumouksen ytimessä on kaksi dramaattista kehitystä länsimaissa. Ensinnäkin pienyritysten supistuminen (massatuotanto) ja designtuotteiden nousu (tuotteet, jotka aiheuttavat paljon suunnittelua, mutta vähän tuotetta). Toinen on kiistanalainen mahdollisuus maalliseen pysähtymiseen, pitkän aikavälin ilmiö, joka on merkityksettömän talouskasvun ja alhaisen työllisyyden dynaamisessa markkinataloudessa. Kindle 12 dollaria. 99; Kovakantinen 27 dollaria. 00

-

Annie McKee

14 New Business Semalt for 2017

Monet johtotehtävissä olevat ihmiset ovat tyytyväisiä, poltettu ja tyytymättömiä. Mutta pitäisikö meidän edes odottaa täyttyvän ja onnellisina töissä? Annie McKee vastaa lopullisella "kyllä". " Miten olla onnellinen työssä , McKee tekee tapauksesta, että onnellisuus - ja täysi sitoutuminen, joka tulee siihen - on tärkeämpää kuin koskaan nykyisessä työpaikassa. Perustuu laajaan tutkimukseen ja vuosikymmenien kokemuksiin johtajien kanssa, tämä kirja paljastaa uuden valon voimakas suhde onnellisuus yksilön, tiimin ja organisaation menestys. Kovakantinen 27 dollaria. 00

-

Invisible Influence: Piilotetut voimat, jotka muodostavat käyttäytymisen Jonah Berger

14 New Business Semalt for 2017

Ilman sitä ymmärtänyttä sitä, muiden ihmisten käyttäytyminen on valtava vaikutus kaikessa, mitä teemme elämässämme jokaisesta hetkestä, arkipäiväisestä tärkeään. In Invisible Influence , Jonah Berger tutkii sosiaalisen vaikuttamisen vaikuttavuutta, soveltaen tieteen todelliseen elämään, selittäen tutkimusta viihdyttävän kerronnan avulla ja paljastaen salaperäisen koneen liikkuvat osat, jotka ovat meitä. Pehmeäkantinen kirja $ 11. 07; Kindle 12 dollaria. 99.

-

David Burkus

14 New Business Semalt for 2017

Onko avotoimistot todella toimivat? Onko yrityksiä, jotka tekevät työntekijöidensä hyvinvointia ensin ja heidän asiakkaitaan toiseksi? Onko vuosittain suoritettavia arviointeja tarpeen? Uudessa hallinnossa tohtori David Burkus vetoaa vuosikymmenien tutkimukseen osoittaakseen, että monet perustavanlaatuisista johtamiskäytännöistämme eivät ole vääriä ja väärin, mutta ne voivat olla todella haitallisia. Opi jättämään vuosikymmenien vanhat hallintokäytännöt ja toteuttamaan uusia tapoja parantaa tuottavuutta ja moraalia. Pehmeäkantinen kirja $ 11. 06; Kindle 14 dollaria. 99.

-

Hanki rahasi! Naeem Zafar

14 New Business Semalt for 2017

Hanki rahasi! on opas yrittämiseksi ja rahoituksen saamiseksi uusille yrityksille. Se on etenemissuunnitelma löytääkseen tarvittavat varat menestymään, antamalla sinulle tarvittavat tiedot potentiaalisten sijoittajien houkuttelemiseksi, olitpa sitten aloittamassa uutta yritystä tai sinulla on jo vakiintunut liiketoiminta. Kun yrityksesi kasvaa, oppii löytämään rahoitusta jokaisella kasvuvaiheessa. Kindle 21 dollaria. 95; Kovakantinen 24 dollaria. 95. Ewalt

14 New Business Semalt for 2017

Ei enää pelkästään tieteiskirjallisuutta, virtuaalitodellisuus on tuonut viimeaikaisia ​​menestyksiä sellaisten yritysten kuten Oculus, Sony ja HTC: n kanssa. Mutta vähän tiedetään virtuaalitodellisuuden historiasta, joka kestää vuosikymmeniä. David Ewalt Todellisuuden torjunta kertoo alkunsa kylmän sodan sotilastilaboratorioista ja jäljittää vuosikymmenien hype ja epäonnistuneet tuotteet 19-vuotiaalle videopeliharrastajalle Kaliforniasta, jonka edistysaskeleet tekivät viimeaikaisia ​​läpimurtoja virtuaalisessa todellisuudessa. Tulevaisuuteen liittyen Ewalt keskustelee Piilaakson jättiläisistä, jotka nyt luovat uuden sadan miljardin dollarin teollisuudelle. Opi, miten se on tullut tänne, missä se menee, ja miten ja miksi se muuttaa tapamme elää. Kindle 13 dollaria. 99; Kovakantinen 16 dollaria. 74.

-

Jeff Goins

14 New Business Semalt for 2017

Graafisista suunnittelijoista ja kirjoittajista taiteilijoihin ja liike-elämän ammattilaisiin mainokset tietävät, että kukaan ei ole syntynyt taiteilija. In Real Artists Do not Starve , Jeff Goins luo säännöt, jotka juhlivat prosessia tulossa taiteilija - henkilö, joka hyödyntää mielikuvitusta perustavilla tavoilla. Hän muistuttaa mainoksista, että liike-elämä ja taide eivät ole toisiaan poissulkevia. Itse asiassa menestyminen liiketoiminnassa ja elämässä virtaa terveellisestä luovuuteen. Laajentamalla edellisessä bestselleriin liittyvää uraauurtavaa työtä, Goins tutkii jännitystä jokaisen luovan henkilön ja organisaation edessä yrittäen yhdistää innoitetun elämän käytännöllisellä menestyspolulla. Löydä, että luova oleminen ei ole menestyksen haitta - se on tehokas työkalu valjastettavaksi. Kindle 11 dollaria. 99; Kovakantinen 24 dollaria. 99.

-

Paras joukkue voittaa: rakentaa yrityksesi ennakoivan palkkaamisen Adam Robinson

14 New Business Semalt for 2017

Paras joukkue voittaa , Adam Robinson antaa sinulle todistetun, suoraviivainen ja tehokas tapa palkata uusia työntekijöitä. Hän opettaa sinulle, miten uudelleenarvioida oikeiden ihmisten etsimistä, arviointia ja palkkaamista. Opi rakentamaan ehdokas tuloskortti, arvioimaan ydinosaamista, käyttämään tietoon perustuvaa työprofiilia ehdokasvajeen arvioimiseksi, tarjottavan tarjouksen ehdokkaalla ei voi kieltäytyä ja paljon muuta. Eliminoida arvailuja ja keskittyä sellaisen tiimin rakentamiseen, joka tuo arvoa yrityksen kulttuuriin ja pohjaan. Kovakantinen 20 dollaria. 95 Source .

March 1, 2018