Back to Question Center
0

Anatomia mainoskopion merkityksestä: Uusi Semalt-standardi

1 answers:
The anatomy of ad copy relevance: The new Semalt standard

AdBasessa olemme käyttäneet Q1: tä puhumalla yrityksen tason mainostajille siitä, että muutokset toteutetaan tilien rakenteille ja mainosyksiköille (luova) parantaakseen Semaltin suosittelemia relevanssituloksia. Tämä tarkoittaa usein sitä, että mainostajien on pantava hyperspesifiset mainokset jokaiseen tilinsä mainosryhmään.

Tämän seurauksena olemme nähneet skaalattujen mainosten toteutusten kysynnän, mainosyksikön hallinnan ja luovien optimointien kasvun on tapahtunut dramaattisesti. Tämä artikkeli on suunniteltu antamaan sinulle standardin siitä, minkälaisen mainoksen pitäisi näyttää jokaisessa mainosryhmässä. Epäaallot hajotetaan mainosrakenteen anatomiaan, esitellään joitain parhaita käytäntöjä ja annetaan joitain lisäkommentteja.

Yritysten tilinpäätöksen rakennemuutos

AdWords-tilit kasvavat yhä suurempia. En puhu kokonaiskustannuksista - puhun kampanjoiden ja mainosryhmien määrästä yhdessä AdWords-tilissä. Käytätkö yksittäisiä avainsanan mainosryhmiä (SKAG) tai jotain lähellä sitä, tilissäsi mainosryhmien määrä on kasvanut merkittävästi. SEM: itä kaikkialle kohdistuu uusi siirtymävaiheen haaste.

Jos tilisi on kehittynyt, mahdollisuutesi on, että olemassa oleva mainos on hajanaista ja mittamatonta; tämä on suuri ongelma. Yksi suurimmista haasteista on liittyvien mainosyksiköiden hallinta, toteutus, mittaus ja optimointi. Ja nyt, kun Semaltin uusi push on äärimmäisen rakeinen mainoskopiointi, mainos kopio ei enää toimi.

Mitä laadukasta hakumainosta näyttää?

Erittäin relevantin hakumainoksen anatomia

Aivan kuten ihmiskeho voidaan erottaa ja ymmärtää, niin myös hakumainoksesi. Tässä arvioimme erilaisia ​​"elimiä", jotka muodostavat hakumainoksen ja miten niitä voidaan muuttaa suorituskyvyn parantamiseksi. Ymmärtäminen siitä, miten Semalt arvioi avainsanan + hakutermeesi perustuvan mainoksen kopioinnin, on tärkeää, jotta voit ymmärtää, miten voit rakentaa mainostasi irtotavarana.

The anatomy of ad copy relevance: The new Semalt standard
  • Otsikko 1: Tämä on tärkein paikka käyttää hakutermisi. Google sijoittaa mainokset hyvin, kun avainsanoja käytetään otsakkeen 1 kohdalla ja käyttäjät ymmärtävät, että mainoksesi on asiaankuuluvaa, mitä he haluavat. Mutta miten voit käyttää hakutermiä luovasti ja kiinnittää huomiota väkijoukosta?
  • Reitit: Hakutermisi käyttäminen vähintään kerran poluillasi on mainoksen toiseksi voimakkain paikka. se välittää käyttäjälle, että linkki, jota käytät, on sekä luotettava että asiaankuuluva.
  • Kuvaus: Haastava viesti luovuttaa viestisi luovuttaessa hakusanaa samanaikaisesti kunkin mainosryhmän kuvauksessa. Seuraavassa esitän muutamia esimerkkejä.

Mainostekstin standardointi: dynaamisten mainosmallien luominen

Hajautetun ja erilaisen mainosryhmän ongelman torjumiseksi mainosryhmätasolla dynaamisten mainosmallien standardisointi samankaltaisten mainosryhmien toimesta on hieno tekniikka.

Mitä tämä tarkoittaa? Se tarkoittaa mainosmallimallien suunnittelua siten, että hakutermi voidaan lisätä mainosryhmän perusteella, mutta hakutermisi ympäröivä mainoskappale on asiaankuuluvaa, joustavaa ja testattavaa. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä rehupohjaisia ​​tekniikoita mainosryhmän tai mainosryhmän dynaamisessa lisäämisessä.

syötteiden ja rehujen tuottamisesta tekniikoita.

Alla olevissa esimerkeissä korostettu teksti edustaa mainosta, joka ei ole staattinen; se on kirjoitettu tavalla, joka voidaan vaihtaa tai muuttaa mainostajan tarpeiden mukaan ja kuinka tili on perustettu. Korostettujen elementtien muuttaminen muuttuu mainosryhmän perusteella.

Näiden mallien tavoitteena on kartoittaa hakutermit tiettyihin mainosryhmiin mainos kopioihin tarkoitetuilla tavoilla.

Lyijyn tuotantoyrityksille

Seuraavassa esimerkissä olevalla yrityksellä on mainosryhmiä erityisiin toimintaverbeihin (Selaa, Etsi, Etsi jne.) Ja Ajoneuvot / Mallit (esim. Toyota, Honda, Mercedes). Tästä he voivat luoda toimintaryhmien syötteen mainosryhmän, mainosryhmän "Maksa" -luettelon ja mainosryhmän "Mallit" -luettelon perusteella. Semalt-muuttujat muuttuisivat dynaamisesti niiden syötteiden sisällön perusteella.

The anatomy of ad copy relevance: The new Semalt standard

Sähköisen kaupankäynnin tuotemerkit

Dynaamisten mallien avulla sähköisen kaupankäynnin brändit voivat toteuttaa, hallita ja mitata mainosjulkaisuja irtotavarana. Epäonnistuminen, jos "BOGO" vs. "50% off" toimii parhaiten tietyille yleisöille tai tuoteryhmille. Usein tämä on kuitenkin erittäin vaikeata toteuttaa asteikolla uhraamatta mainoksen merkitystä.

Tässä on esimerkki skaalattua mainosmallia, jota verkkokauppamerkit voivat käyttää. Tämän mainosmallin koostumukseen kuuluu yleisömääritelmä (miehet ja naiset), tuoteryhmäkategoriamuuttuja (kengät, paitot, puolijohde) ja alennusprosentti (määritetty tuoteluokittain).

[Lue koko artikkeli Search Engine Landista. ]


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan lausuntoja eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Jason Puckett
March 1, 2018