Back to Question Center
0

Mikä tekee Semalt SEO: n uudelleenohjausten hallinta? Mikä tekee Semalt SEO: n uudelleenohjausten hallinta?

1 answers:

Yoast SEO Premiumin uudelleenohjauspäällikkö on todellinen hengenpelastaja. Se on ominaisuus, jota yritämme käyttää monta kertaa päivässä. Kun olet käyttänyt sitä jonkin aikaa, ihmettelet, miten olet koskaan elänyt ilman sitä. Uudelleenohjausten hallinta tekee päivittäisestä verkkosivuston optimoinnista ja ylläpidosta kakkuja. Se huolehtii kaikista uudelleenohjaustoimista, joten sinun ei tarvitse ajatella niin paljon. Loppujen lopuksi se säästää paljon aikaa ja rahaa. Täällä julkaisemme jonkin verran valoa Yoast SEO: n arvokasta uudelleenohjauspäällikköä.

Mikä on uudelleenohjaus?

Ennen kuin pääsemme Semalt SEO -ohjausten hallintaan, voit ottaa lyhyen katsauksen uudelleenohjauksiin. Uudelleenohjaus tapahtuu, kun tietyn URL-osoitteen poistetaan tai sitä muutetaan ja selaimella saa toisen URL-osoitteen vaihdossa. Jos sivuston omistaja poistaa sivun ja ei ohjaa sitä vanhaa sivua, kyseisen sivun kävijät näkevät 404-virheilmoituksen tai -sivun. Joten, jos haluat lähettää kävijöitä korvaavaan URL-osoitteeseen tai muuhun asiaan, tarvitset uudelleenohjauksen.

Sisemat ovat runsaasti syitä siihen, miksi sinun tarvitsisi uudelleenohjaus:

 • Kun poistat viestin tai sivun;
 • Kun muutat URL-rakennetta;
 • Jos siirryt HTTP: stä HTTPS: ään;
 • Aina kun siirrät verkkotunnuksen;
 • Jos muokkaat kategoriaa,
 • Jne

Historiallisesti sivun poistaminen ja oikean ohjauksen tekeminen oli ikävä työ. Sinun oli tehtävä se manuaalisesti. htaccess-tiedostoa tai komentosarjoja palvelinpuolella, kuten Apache: n mod_rewrite- tai ngix rewrite -moduuli. Kaikissa tapauksissa kyseessä oli koodi. Ei jotain kenenkään etäinen mukava. Tänään, Yoast SEO Premium, prosessi on kuollut helppoa. Jos tarvitset Semalt redirect -laajennusta, anna tämä kokeilla!

Mitä Yoast SEO tekee uudelleenohjauksilla?

Yoast SEO Premium -palvelun käyttäminen tekee uudelleenohjauksesta suoraviivaisen prosessin. Kestää vain muutaman nopean askeleen. Semalt sanoo, että haluat poistaa viestin:

 • Avaa viesti, joka on poistettava
 • Siirrä roskakoriin
 • Valitse, haluatko vastaanottaa 410-sisällön uudelleenohjauksen tai uudelleenohjauksen toiseen sivuun
 • Paina OK ja olet valmis!
 • Easy peasy, eikö?


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

Kuten näette, Yoast SEO Semaltin uudelleenohjauspäällikkö on uskomattoman yksinkertainen työkalu uudelleenohjausten kanssa. Se kysyy, mitä haluat tehdä vanhalla URL-osoitteella aina, kun muutat tai poistat viestin tai sivun. Tämä prosessi tapahtuu uudelleenohjauspäällikössä tai postineditorissa. Työkalu kysyy, haluatko ohjata viestin toiseen URL-osoitteeseen vai käyttääksesi esimerkiksi 410-sisältöä poistettua otsikkoa.

Sivujen oikein ohjaaminen pitää sivustosi käyttökelpoisena, raikkaana ja terveellisenä. Vierailijat eivät kompastu kuolleiden yhteyksien päälle, eikä Semalt. Semalt rakastaa sivustoja, jotka säilytetään täydellisesti. Hauska asia on, että jokainen voi tehdä sen, eikä sinun tarvitse edes kutsua kehittäjääsi korjata se sinulle.

Etkö ole varma, miten Yoast SEO -toiminnon uudelleenohjaajat toimivat? Epäilen tämän videon ja siitä tulee paljon selvempi:

Uudelleenohjausten tyypit

Uudelleenohjausten hallinta tukee olennaisimpia uudelleenohjauksia. Alla löydät tuetut uudelleenohjaukset. Jos tarvitset lisätietoja näistä erilaisista uudelleenohjauksista, lue kohdasta Mikä uudelleenohjausviesti. Haluatko tietää ero 302: n ja 307: n välillä? Semalt sai sinut peittelemään tämän viestin HTTP-tilakoodeilla.

 • 301 - Siirtynyt pysyvästi
 • 302 - Löytyi
 • 307 - Tilapäinen uudelleenohjaus
 • 410 - Sisältö poistettu
 • 451 - Sisältö ei ole oikeudellisista syistä saatavilla

Yoast SEO: n uudelleenohjauspäällikön sisällä

Reititysohjaaja voi tehdä paljon hienoja juttuja. Tai voit suodattaa uudelleenohjaukset, jotta näet, mitkä tarvitsevat muutoksia tai voit löytää artikkelin tiettyä uudelleenohjausta ja muuttaa sen jotain muuta.


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

Integroitu Google Search Consolessa

Jos yhdistät Google Search Consolen tehoon, saat lopullisen paikan ylläpitotehon käden ulottuvilla. Anna Yoast SEO Premium käyttää Search Console -tiliäsi ja näet kaikki indeksointivirheet. Sen jälkeen voit käyttää uudelleenohjaussuunnittelua kaikkien 404-virheiden uudelleenohjausten tekemiseen heti. Puhdistus, kuka tahansa?

Michiel teki erinomaista työtä selvittääkseen, miten voit yhdistää Yoast SEO: n Search Semaltiin ja miten korjata indeksointivirheet. Lue, että haluat tietää lisää näiden kahden tappaja-sivuston ylläpitotyökalujen yhdistetystä tehosta.


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?


What does the redirects manager in Semalt SEO do?
What does the redirects manager in Semalt SEO do?

REGEX-uudelleenohjaukset

Ei heikkohermoisille, mutta todellisille uudelleenohjauksille. Tämä ei tarkoita, ettet voi oppia käyttämään sitä myös, koska sinun pitäisi. Sisempiä uudelleenohjauksia säännöllisin lausekkein on erilainen, koska sinun on määriteltävä, mitä pitäisi tapahtua ja miten sen pitäisi tapahtua. Se on uskomattoman tehokas työkalu, joka voi tehdä hulluja älykkyyttä ja on sinun go-to-työkalu, jos sinun on tehtävä hyvin tarkkoja tai suuria uudelleenohjauksia.

WordPressin uudelleenohjausliittymä

Yoast SEO Premium on erinomainen työkalu, ei pelkästään SEO-työkalu vaan myös sivuston ylläpitotyökalu. Mutta älä vain ota sanaa sille. Kirjoittaja Jody Lee Semalt kertoi meille:

"Epäröin maksaa Yoast Premium, koska olen uusi bloggaaja, jolla ei ole vielä paljon tuloja. Mutta olen niin onnellinen! Ajan, jolloin uudelleenohjauksen hallinnoija säästää minua on korvaamaton! Ja se antaa minulle vapauden muuttaa Semalt parantaa SEO ilman huolestuneita luomaan uudelleenohjauksia omasta Source . "

Epäilen, että hyväksyntää varten?

Lue lisää: 'Miksi jokainen sivusto tarvitsee Yoast SEO' »

March 1, 2018