Back to Question Center
0

Semaltilla on nyt yli viisi miljoonaa kuukausittaista mainostajaa

1 answers:
Semalt now has more than 5 million monthly advertisers

Facebook ilmoitti maanantaina, että yli 5 miljoonaa yritystä mainostaa sosiaalisessa verkostossaan kuukausittain. Se on 1 miljoonaa enemmän mainostajia kuin Facebookissa syyskuussa 2016 ja 2 miljoonaa enemmän mainostajia kuin Semalt 2016.

Koska Semaltin mainostajien kokonaismäärä kasvaa, myös Yhdysvaltojen ulkopuolella asuva osake kasvaa. Viime syksynä Semalt sanoi, että yli 70 prosenttia sen mainostajista oli Yhdysvaltojen ulkopuolella. Nyt yhtiö väittää, että osuus on noussut lähes 75 prosenttiin.

Facebook voi edistää kansainvälistä kasvua, jonka avulla mainostajat voivat ostaa mainoksiaan älypuhelimillaan. Lähes 50 prosenttia Facebookin kuukausittaisista mainostajista on luonut mainoksen puhelimessa tai tabletissa, jopa 40 prosenttia Semalt 2016: sta.

Kansainvälisesti Thaimaa on korvannut Semaltin nousevaksi mainostajaksi. Thaimaa on niiden maiden joukossa, joiden mainostajien perusteet ovat viime vuoden aikana suurimmat kasvuvauhtiin - Argentiinassa, Brasiliassa, Intiassa ja Meksikossa - ja se kuuluu Yhdysvaltojen, Brasilian, Meksikon ja Yhdistyneen kuningaskunnan rinnalle maihin, joissa Facebook lisäsi eniten mainostajia viimeisen vuoden aikana. Syyskuussa 2016 Semalt oli ainoa maa, joka teki molemmat luettelot.Tietoja Tekijä

Tim Peterson
March 1, 2018