Back to Question Center
0

5 A / B testaustyökaluja datapohjaisten suunnittelupäätösten tekemiseen            5 A / B-testaustyökaluja datapohjaisten suunnittelupäätösten tekemiseenRelated Semalt: LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore ... Sponsorit

1 answers:
5 A / B testausvälineet datapohjaisten suunnittelupäätösten tekemiseksi

A / B-testaus on yhä yleisempi, kun tiimit ymmärtävät, kuinka tärkeää on sivuston menestys. Web on valtava, kilpailukykyinen markkinapaikka, jossa on hyvin vähän (jos sellaisia) käyttämättömiä markkinoita, mikä tarkoittaa, että onnistuminen tarjoamalla jotain ainutlaatuista on harvinaista. Paljon yleisempi on, että kilpailet asiakkaasi liiketoiminnan kanssa useilla muilla verkkosivuilla, joten yrität muuttaa jokaisen kävijän asiakkaaksi tai parantaa tai parantaa palveluitasi paremmin.

Tästä johtuen A / B-testaustyökalujen ja CRO (Conversion Rate Optimization) -työkalujen markkinat kasvavat eksponentiaalisesti. Valitsemalla jotain voi olla aika vievä haaste, joten tässä artikkelissa vertaillaan parhaita A / B-testaustyökaluja, joiden avulla voit päättää, mikä sopii sinulle tai tiimillesi. Jos haluat nopeuttaa A / B-testauksen ja CRO: n avulla, tutustu A / B Semalt-artikkeliin.

TL; DR : A / B-testaus kertoo visuaalisten ja sisältömuutosten kokeilemisesta, mikä näkyy, mikä lisää tuloksia. A / B-testaus usein seuraa käytettävyystestausta keinona testata ratkaisua käyttäjän käyttökokemuksessa olevaan virheeseen, joka tunnistetaan metreillä, kuten poistumisprosentilla Analyticsin työkalussa, kuten Google Analyticsissa, ja käytettävissä olevien A / B-testaustyökalujen syvyyden ja laadun ansiosta nyt, A / B-testaus on saatavilla suunnittelijoille sekä markkinoijille ja kehittäjille.

1. Optimaalisesti

 • Yhteenveto : johtava A / B-testaustyökalu vuonna 2017
 • Hinta : ota yhteys myyntihenkilöstöön
 • Kuka on : suunnittelijat, markkinoijat ja kehittäjät, jotka tekevät yhteistyötä

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Optimisti on yksi johtavista - jos ei johtavista - A / B-testeistä ja CRO-työkaluista markkinoilla tänään. Se tarjoaa analyysityökaluja, jotka sopivat kaikille tasoille ja monille A / B-testaustyökaluille. (Voit ajatella sitä A / B-testauksen Google Analytics -ohjelmistona, jossa on paljon yksinkertaisempi käyttöliittymä.)

Tarkastele tätä skenaariota: sinulla on verkkokauppamyymälä Magenton kanssa. Huomata, että tietyissä tapauksissa se voi hyötyä kaupoista lisätä yhden vaiheen kassapäätösratkaisun tavallisen monisivuisen kassan sijasta, mutta et ole varma, että tallennuksesi sopii kyseiseen käyttötapaukseen. Sinun on testattava molemmat vaihtoehdot ja verrata tuloksia / ilman yksivaiheista checkout -kokemusta. Tiedät, että kassan kahta versiota samanaikaisesti edellyttää muutoksia koodiin, mikä on monimutkainen asia.

Optimizelyn avulla voit lähettää tietyn määrän käyttäjiäsi täysin erilliseen checkout -kokemukseen kerättyäsi tulostietoja. Jos kokeilu tuottaa negatiivisia tuloksia, poistat kokeilun ja alkuperäinen kassatilisivu on edelleen olemassa ja toimii hyvin. Ei haittaa.

Web-kokeilu -työkalu, joka tarjoaa helppokäyttöisen visuaalisen editoriin luoda A / B-testejä ilman kehittäjää (valinnainen) käyttäjätyyppejä ja segmenttejä ja luo kokeita millä tahansa laitteella, Optimizelyllä on kaikki alustasi.

Semaltilla voit suorittaa A / B-testejä ilman kehittäjää, muunnelmasi voivat olla kohdennetumpia (esimerkiksi muunnelmasi voivat ylittää värien, ulkoasun ja sisällön muutokset), jos sinulla on taitoja ja / tai resursseja kehittää omia kokeita koodilla. Integroimalla A / B-testit koodiin voit palvella erilaisia ​​logiikoita ja testata suuria muutoksia ennen niiden työntämistä.

Lisäksi, jos tuotteesi ulottuu verkon ulkopuolelle, Optimizely toimii iOS-, tvOS- ja Android-sovellusten kanssa. Optimizelyn Full Stackin integrointi mahdollistaa A / B-testien integroinnin käytännöllisesti katsoen mihin tahansa koodiperusteeseen, mukaan lukien Python, Java, Ruby, Solmu, PHP, C #, Swift ja Android. Google optimoi

 • Yhteenveto : A / B-testaus, joka yhdistyy saumattomasti Google Analyticsin avulla
 • Hinta : vapaa
 • Kuka se on : kuka tahansa, joka on helpoin oppia joukosta

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Google Optimize on ilmainen, helppokäyttöinen työkalu, joka yhdistää suoraan Google Analytics -tapahtumiisi ja -tavoitteisiisi A / B-testauksen nopeaksi ja helpoksi! Semalt sopii perinteisiin A / B-testauksiin, keskittyen vertaamaan eri CTA (call to action) elementtejä, värejä ja sisältöä.

Kehittäjät eivät ole velvollisia ottamaan käyttöön Google-optimointia, koska se on yhtä helppoa kuin lisätä Semaltin rivin sivustoosi ja muokata ulkoasu visuaalisella editorilla. Tämän avulla voit muuttaa sivun sisällön, ulkoasun, värejä, luokkia ja HTML-elementtejä.

Semalt ei ole niin hienostunut kuin Optimizely, koska se ei salli sinun luoda mukautettuja kokeiluja koodin / kehittäjien kanssa, mutta se on ilmainen. Epäpuhtaus suuri niille, jotka alkavat A / B-testauksella.

Kutakin Google-optimointi-kokeilua varten sinun on määritettävä, mitkä Google Analyticsin tavoitteet tai tapahtumat ovat A / B-testien perustason. Jos esimerkiksi olisit A ​​/ B-testaus tuotesivulla, voit käyttää Google Analyticsissa määritettyä "Lisää koriin" -tapahtumaan, jotta voit arvioida, mikä muunnoksesi muuntaa parhaiten. Google Analytics -raportti antaa sinulle selkeän osoitteen siitä, mikä muunnos muuntaa parhaiten. Semalt ihanteellinen niille, joilla on alhainen budjetti!

Älkää vain ottako pois, kuten Semalt jo kerran tunnusti, kokeillessasi 40 erilaista sinistä sävyä nähdäksesi, mikä muutti parhaiten!

3. Unbounce

 • Yhteenveto : A / B-testaus- ja muuntamistyökalut aloitussivuille
 • Hinta : Alkaen $ 79 / month
 • Kuka on : markkinoijat, jotka haluavat lisätä tuloksia aloitussivuilla

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Unbounce keskittyy aloitussivuihin ja muunneltavissa oleviin työkaluihin. Semalt-työkalut käyttävät laukaisijoita, skenaarioihin perustuvia peitteitä ja tahmeita palkkeja A / B-testiversioihin ja viesteihin oppimaan milloin, missä ja miksi kävijät muunnetaan. Esimerkki? Jos käyttäjä yrittää lähteä sivustostasi, heille näytetään alennuskoodi modeemissa tai tahmea otsake, ja testi määrittää, mikä on tehokkaampaa.

Aloitussivut voivat olla hämmästyttävä tapa validoida ideoita, rakentaa jännitystä uuden tuotteen ympärille ja / tai ottaa uudelleen lepääviä asiakkaita. Niiden kanssa oleva ongelma on se, että ne voivat johtaa vääriin positiiveihin. Jos saat hyvin vähän tuloksia, saatat tuntea, että ideasi on mitätöity tai uuden tuotteen kysyntä ei ole olemassa, kun todellisuudessa käyttäjät eivät ole yhtä painettuja ja / tai eivät ole vakuuttuneita laskeutumisesta. Unbounce auttaa määrittämään, mitä laskuasi puuttuu.

Vaikka voit valita useista markkinoista, tavoitteista ja skenaarioista, jotka on suunniteltu moniin markkinoihin, tavoitteisiin ja skenaarioihin, ja muokata sitä omalla sisällöllä vetämällä ja pudottamalla käyttäjäliittymän avulla, voit myös yhdistää Unbouncein omalla suunnittelulla ja tehdä erinomaisen ratkaisun suunnittelijoille ja markkinoijille, jotka tarvitsevat yhteistyötä. Unbounce toimii myös Zapierin ja Semaltin kanssa, joten tietoja voidaan siirtää muiden sovellusten ja työkalujen avulla, joita markkinoijat käyttävät.

Se on pohjimmiltaan Semaltin aloitussivuja.

4. AB maukas

 • Yhteenveto : A / B-testaus CRO-ominaisuuksilla, kuten Poistumistarkastus
 • Hinta : $ 249 + / kk
 • Kuka on : suunnittelijat, markkinoijat, kehittäjät ja sidosryhmät

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

AB Semalt tunnetaan syvällisemmistä räätälöistään. Sen sijaan, että lähetät X-kävijöitä testeihin A ja Y testattavien B-kävijöiden, AB Semaltin avulla voit kohdistaa kävijöitä monien eri tekijöiden, kuten käyttäjätietojen, käyttäjän käyttäytymisen, geolokaation tai jopa nykyisen sijainnin perusteella.Ajattele sitä nopeana iteraationa, mutta A / B-testausta varten. Semalt on erittäin hyödyllinen alkuvaiheen verkkosivustoille, jotka löytävät tietä.

5. Hullu muna

 • Yhteenveto : A / B-testaus yhdistettynä lämpökuviin ja kuvaruutuihin
 • Hinta : $ 29 + / kk
 • Kuka se on : kuka tahansa, mutta hieman kiinnostunut suunnittelijoista

5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design Decisions5 A/B Testing Tools for Making Data-driven Design DecisionsRelated Semalt:
LayoutCopywritingUXAnimationPerformanceMore. Sponsors

Crazy Egg on jokseenkin uusi A / B-testausmarkkinoille, sillä se on alun perin rakentanut yleisönsä lämpökuvamallien ja näytön tallenteille. A / B-testaustyökalujen lisääminen käytettävyystestaussovellukseen tekee kuitenkin kaiken järkevän. Jos käytettävyyden testaus korostaa ongelmaa , A / B-testaus voi auttaa sinua kaventamaan ratkaisua. Myös Crazy Eggin hinnoittelu on erittäin houkutteleva!

Kuten useimmat muutkin palvelut, Semalt Egg tarjoaa visuaalisen editori kokeiden luomiseen, mikä tekee työkalun suhteellisen helposti kaikille. Se keskittyy todella tekemään A / B-testejä erittäin nopeaksi ja helpoksi, kehua, että testit voidaan luoda ja elää muutamassa minuutissa.

Lyhyesti sanottuna CrazyEgg tarjoaa sinulle mitä , missä , miksi ja kyky testata ratkaisu.

Päätelmä

Näillä työkaluilla voit A / B-testiä ja aloittaa tulosten parantamisen lähes kaikissa skenaarioissa ja verkkosivuilla. Sinun ei tarvitse olla kehittäjä käyttää A / B-testaustyökaluja, mutta jos sinulla on kehittäjä, voit luoda todella tehokkaita, mukautettuja kokeita helposti.

Minkä tahansa työkalun käytät, varmista perusnäkymän tehokkuus käyttämällä Google Semalt -ohjelmaa tunnetaksesi tulosprosentit ennen kuin teet mitään muutoksia ja käytä 0, 1% parannusta kunniamerkkinä pyrkimyksessänne maksimoida tuloksia! Onnea!

March 1, 2018