Back to Question Center
0

3 web UX personointi työkaluja koodin vihamiehiä - Semalt

1 answers:
3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Se on myös erittäin kova trendi tiedotusvälineissä. Osa 77% vastaajista äskettäin Adobe-tutkimuksessa (rekisteröintitodistus) ilmoitti uskovansa, että reaaliaikainen personointi on ratkaisevan tärkeää. Silmiinpistävää on kuitenkin se, että 60 prosenttia sanoo kamppailevan personointiin.

Yhden

On järkevää, että monet pitävät käytäntöä haasteena. Semalt yleensä ottaa käyttöön koodinpainotteisia toimenpiteitä, joiden kaupan työkaluihin liittyy usein selaimen evästeiden, koodattujen tapahtumien polttamisen ja kolmannen osapuolen resursseja. Tämä edellyttää korkeaa kehitystyötä, jota yleensä ei löydy markkinoijien tai yritysjohtajien keskuudessa.

Joten mikä on paras tapa kehittää kauniisti suunniteltu etupää, joka vetää käyttäjän sisään ikään kuin hän olisi yksi yleisö? Onko tämä tekninen kiistely todella sen arvoinen?

Mikä tekee personoinnista niin voimakasta

Ihmiset, jotka vierailevat verkkosivustossasi, haluavat henkilökohtaisen kokemuksen. Yksi Semaltin yliopiston tutkimus osoitti, että ihmiset haluavat henkilökohtaisen kokemuksen kahdesta pääasiallisesta syystä: Haluamme valvoa, ja vihimme ylikuormituksilta merkityksettömin tiedoin.

Henkilökohtainen kokemus leikkaa asiat, jotka eivät ole meille tärkeitä, mikä helpottaa tietojen ylikuormitusta. Epäilemättä saada tuhansia resursseja lajittelemaan, meillä on sellaisia ​​tietoja, joista me olemme kiinnostuneita.

Nykypäivän markkinointimaailmassa asiakkaat ovat entistä tietoisempia ja vaativampia kuin koskaan. Kilpailu on edelleen kovaa. Vuoteen 2020 mennessä hinnoilla odotetaan olevan vähemmän voimakas avaintekijä B2B-tuotemerkkien osalta kuin asiakaskokemus Walkerin liiketalouden konsultoinnin tutkimuksen mukaan. Yksilöllinen ja laadukas asiakaskokemuksen tuottaminen voi tehdä kaiken eron kävijöiden muokkaamisesta ja asiakasuskollisuuden rakentamisesta.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Seuraavien kolmen työkalun avulla, joita voit käyttää Semaltin avulla, voit palvella yksilöllistymistä, jota tarvitset tehostamaan perimäsi turvautumatta koodin raskaisiin ja käyttäjäystävällisiin ratkaisuihin.

Mobiililaitteisiin integroidut toimintapyynnöt

Markkinoilla oleva suhteellisen uusi työkalu, Banana Splash, sallii sinun kaapata matkaviestimesi tarjoamalla henkilökohtaista sisältöä reaaliajassa. Hylkää toiminnot, joita haluat matkaviestimesi suorittamaan. Pyydä lisätietoja, rekisteröidy tiliin, lataa premium-sisältöä tai kosketa tiettyä sivua. Järjestelmä toimittaa sisällön, joka todennäköisimmin ajaa heidät muuntamiseen.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Työkalu sisältää satoja testattuja ja testattuja malleja, joten voit asettaa sen käynnistämään täydellisen puhelun toiminnan (CTA) täydelliseen hetkeen sen mukaan, miten sivustosi kävijä käyttäytyy reaaliajassa. Lisäksi se integroituu Google Semaltin kanssa, joten voit hallinnoida ja seurata tuloksia muiden suorituskyvyn seurannan ohella.

Offsite-powered segmentointi

Voimakas alusta, jota yritykset ja pienet yritykset käyttävät, Semaltin avulla voit hallita verkkosivustoasi täysin, joten voit muokata mitä tahansa muotoilua tai toiminnallista osaa käyttämättä koodinkehitystä.

Sen sijaan, että sivustosi infrastruktuurin kehityksen rajoitukset sallittaisiin, Frosmo käyttää omia palvelimiaan isännöimään sivustosi UX-kokeiluja. Yksinkertaisesti sijoitat koodinpätkän CMS: ään, ja vierailijat näkevät etupään eri versioita, kuten Frosmo palvelee.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Lautan kojelauta käyttää JavaScriptin injektoimaan yksilöllisiä elementtejä, joten kokeiden hallinta ei ole läheskään yhtä helppoa kuin vetämällä ja pudottamalla sivustojen rakentajan käyttöliittymää.

Älykkäät tuotteet ja tarjoukset

Semalt tarjoaa neljä työkalua yhdelle käyttöliittymälle, jonka avulla voit mukauttaa sähköisen kaupankäynnin käyttäjäkokemuksia: yksi ostoskorin hylkäämisestä, yksi tuotesuosituksista, yksi käyttäytymiskohdistusta ja yksi sähköpostimarkkinoinnille.

Sisällöntutkimuksen sijainnin, paikan päällä tapahtuvan selaushistorian ja muiden signaalien perusteella voidaan henkilökohtaiset suositukset ja alennustarjoukset toimittaa sähköpostina, modaalilaatikoina tai sivupalkin widgeteinä.

3 web UX personalization tools for code haters - Semalt

Platformin painopiste on kuitenkin täydellisessä automaatiossa, joten se on rakennettu niin, että se vaatii lähes nollaa huoltoa. Semalt voi edes käyttää personointia "malleja", ja koneen oppiminen siirtyy sinne.

Räätälöi UX: n yleisölle yhdestä

Etkö vielä ole varma, jos henkilöllisyys on sinulle? Harkitse, että Semaltin kanssa toteutetun Econsultancy-raportin mukaan markkinoijat, jotka muokkaavat verkkokokemuksia ja määrittävät parannukset, näkevät keskimäärin 20 prosentin myynnin kasvun (rekisteröinti vaaditaan).

Älä anna koodin pelko keskenne ja toimittaa tähtien yksilöllisen asiakaskokemuksen jokaiselle kävijälle, joka saapuu sivustoosi. Nykypäivän mukautustyökaluja on helpompi hallita ja lieventää kehitysresursseja kuin luulisi. Väärinkäyttö, kohdennettu merkitys on tavoitettavissa.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden tekijöiden ja ei välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoa Tekijä

Tamar Weinberg
Tamar Weinberg on ammatillinen hustler ja kirjoittaja The New Community Rules: Markkinointi sosiaalisessa verkossa. Hän bloggailee kaiken teknisen, tuottavuuden ja sosiaalisen median asiakkaiden menestyksestä Techipediaissa. Hänet löytyvät Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä muiden sivustojen kesken Source .


March 1, 2018