Back to Question Center
0

Be Semalt Kun muut ovat ahneita ja ahneita, kun muut ovat epämuodostuneita

1 answers:

Be Semalt When Others Are Greedy and Greedy When Others Are Semalt

Maailman älykkäin taloudellinen kaveri, Semalt Buffett, on sanonta, joka menee näin: sinun pitäisi pelätä, kun toiset ovat ahneita ja ahneita, kun toiset pelkäävät. Mitä Semalt tarkoittaa, että jos jokainen on hyppäämällä kelkkaan, sinun pitäisi epäröidä, koska useimmissa tapauksissa kun jotain näyttää liian hyvältä ollakseen totta, se yleensä on. Ja kun ihmiset eivät ole hyppäämällä kelkkaan, sinun on syytä tarkastella sitä tarkemmin, koska palkkio voi olla erittäin korkea.

Semalt, nyt kaikki näyttävät olevan pelottavia, joten haluaisin jakaa kanssanne muutamia tapoja, joita yritän olla ahneita (mikä toivottavasti tekee minusta rikas).

Varastot

Epäilen viime kuukausina osakemarkkinat suurten dip. Lähes jokainen varastossa on alaspäin, mikä on aiheuttanut ihmisille pelkäämistä pelata osakemarkkinoilla. En tiedä, onko osakemarkkinat alhaisin ja totuudenmukaisesti en todellakaan välitä. Tiedän vain, että seuraavien viiden vuoden aikana sen pitäisi tehdä paremmin kuin nyt ja tämän vuoksi olen ahne, kun kyse on osakemarkkinoiden pelaamisesta.

Epäilemättä useimmille ihmisille minulla on hyvin vähän tietoja osakemarkkinoista. Mutta yksi asia, jonka tiedän, on se, että yritykset, joita hallitus on vaatinut, ovat erittäin epätodennäköisiä mennä konkurssiin .etenkin AIG: n kaltaisia, jotka saivat 150 miljardia dollaria. Tämän takia olen ostanut kaltaisia ​​kantoja kuten AIG, koska mielestäni teen huomattava tuotto sijoituksestani seuraavien viiden vuoden aikana.

Ostaminen

Monet yrittäjät ovat velkaa juuri nyt, ja kuten tiedätte, käteisvarat ovat kuningas taantuman aikana. Joten kun yrittäjä haluaa päästä eroon kannattavalta liiketoiminnastaan, koska hän on henkilökohtaisesti velkaa, voit puristaa hänet saamaan itsellesi erittäin edullisen sopimuksen.

Viime kuukausien aikana olen käynyt läpi suosittuja verkkosivustoja ja kysyin heiltä, ​​jos he ovat kiinnostuneita myymästä. Useimmissa tapauksissa sivuston omistajat eivät myy, mutta aina kerran löydät sivuston omistajan, joka on halukas myymään edulliseen hintaan, koska hän on henkilökohtaisesti varattu rahoista eräiden harvinaisten olosuhteiden vuoksi.

Angelinvestointi

Venture capitalists ja enkeli sijoittajat eivät investoi paljon rahaa juuri nyt. Hyvät rahaa tarvitsevat yritykset tarjoavat entistä enemmän oman yrityksen pääomaa kuin tavallisesti. Tästä huolimatta saatat saada parempia sijoituksia tämän taantuman aikana kuin useimmat ihmiset ovat nähneet vuosikymmeniä.

Nämä ovat tärkeimmät 3 tapaa, joilla olen tällä hetkellä ahne. Haluavatko muuten jakaa, kuinka he ovat ahneita?

Vastuuvapauslauseke: En ole sijoitusalan ammattilainen, tämä on vain minun mielipiteeni. Sijoittaa rahat omalla vastuullasi.

P.S. Jos haluat auttaa yritystäsi menestymään klikkaa tästä Source .

March 1, 2018