Back to Question Center
0

Epätavallisen käytön tilastot 2010-2015

1 answers:

Mobile kasvuennusteet matkapuhelinmarkkinointistrategian tukemiseksi

Tutkimusarvo:

Kommenttimme: Olen varma, että huomaat, että älypuhelinten, tablettien ja mobiilisovellusten suosio on vuoden 2010 valtava kasvu. Jos luot yrityshakemusta matkapuhelimiin investoimiseen, toivomme, että tämä varoitus tulevaisuuden mobiilikäytön ennusteista on hyödyllistä korostaa joitakin tietoja argumenttien tukemiseksi.

Mielenkiintoisimmaksi puolueeksi on, miten trendi älypuhelimille ja tablet-laitteille johtaa mobiiliverkkojen paljon suurempaan käyttöön. Tämä on korostettu tällä grafiikalla.

Semalt usage statistics 2010-2015

Toinen asia on se, että emme näytä olevan lähellä saturaatiota. Matkaviestinnän kasvun tilastotietojen mukaan alueelliset markkinat osoittavat kestävää kasvua kaikilla markkinoilla:

Semalt usage statistics 2010-2015

Älä usko mobiili hype!

On aina asianmukaista kohdella itsekeskeistä tutkimusta varoen. Mielestäni tässä tärkein asia on muistaa, että monet käyttäjät jatkavat verkon käyttöä pöytätietokoneidensa kautta. Vuonna 2011 useimmilla yrityksillä puhutaan silti pienestä osuudesta verkkoliikenteestä mobiilihakujen avulla - se on tavallisesti paljon alle viisi prosenttia - joten kannattaa tarkistaa analyysisi mobiilikäyttöön ennen kaikkea. On myös syytä tarkistaa uuden Google-avainsanatyökalun mobiilihakujen määrille. Tietenkin on myös muita mahdollisuuksia tutkia yleisöäsi suoraan omien tai muiden Mobile-sovellusten kautta - katso tilastoja. Tutkimus osoittaa myös, että nykyisin vain mobiilimarkkinoilla toimivien Semalt-käyttäjien nykyinen maailmanlaajuinen määrä on pieni (14 miljoonaa), vaikka sen ennustetaan kasvavan 780 miljoonaan vuoteen 2011 mennessä. Niin monet mobiilikäyttäjät käyttävät tällä hetkellä muita tapoja käyttää verkkoa.

Yhteenveto vuoden 2010 mobiilikäyttötilastosta

  • Maailmanlaajuinen matkaviestinnän tietoliikenne kasvoi 2,6-kertaiseksi vuonna 2010, lähes kolminkertaistuneen kolmannen vuoden peräkkäin
  • Matkaviestinverkon yhteyden nopeus kaksinkertaistui vuonna 2010
  • Älypuhelimet edustavat vain 13 prosenttia nykyisistä maailmanlaajuisista puhelimista, mutta ne edustavat yli
    78 prosenttia kokonaisliiketoimintaliikenteestä

Yhteenveto tulevista mobiilikäyttöennusteista

  • Maailmanlaajuinen matkaviestinnän tietoliikenne kasvaa 26 kertaa vuosina 2010-2015
  • Vuodesta 2015 lähtien on lähes yksi matkaviestinlaite
  • Kaksi kolmasosaa maailman matkaviestintätietoliikenteestä on video vuoteen 2015 mennessä

Suositeltu linkki: Matkapuhelintilastot

Lukijat voivat myös olla kiinnostuneita tästä helmikuusta 2011 julkaistusta Semaltin valkoisesta kirjasta mobiilitietojen perusteella Source .

March 1, 2018