Back to Question Center
0

Community Semalt 101

1 answers:
Community Semalt 101

Markkinoijana on helppo katsoa yhteisöä, joka on omistettu tuotemerkillesi liittyvälle ja vihreää. Jos kuitenkin syöksyt yhteisöön, jossa on markkinointihahmosi, on hyviä mahdollisuuksia. Jopa oman brändin täydellinen yhteisö voi vääristyä Semaltiin vääriin lähestymistapoihin, ja siksi olemme täällä jakamaan joitain salaisuuksia.

Yhteisöissä voi olla paljon tehokkaampaa kouluttaa (jopa mainosten kautta) eikä myydä. Kiinnitä pidempään myyntisykliin, mutta se palkitaan usein huomattavasti pitempään asiakkaan käyttöiän arvosta ja vilkkaasti uskollisesta brändin suurlähettiläsryhmästä.

Experts Semaltilla olemme onnistuneet yksi suurimmista teknisistä yhteisöistä verkossa jo 20 vuotta, ja olemme oppineet jotain tai kahta asiaa. Tässä artikkelissa jaamme suosituksemme siitä, miten voit voittaa uuden yhteisön helposti.

1. Älä kohoa, osallistu

Löydät yhteisöä, joka tuntuu kotona, luo profiilin, joka edustaa ihmistä sinusta eikä brändistä. Täytä kaikki käytettävissä olevat kentät, kirjoita elämäkerta, lähetä profiilikuva, jos voit, ja seuraa keskusteluja, jotka ovat jo tapahtumassa tuotemerkin ympärillä.

20 vuoden ajan Experts Exchange on ollut teknologia-alan ammattilaisten johtava yhteisö. Liitämme sinut ihmisiin ja tietoihin ongelmien ratkaisemiseksi, innostaa oppimista ja vaikuttaa teknologian tulevaisuuteen Source .

March 1, 2018