Back to Question Center
0

Semalt: Mikä on paras taajuus sähköposti markkinoinnissa?

1 answers:

Kuinka usein yritykset lähettävät tilaajilleen sähköpostia? Tutkimus paljastaa kuukausittaisten yhteyksien keskimääräisen määrän.

Nämä ovat klassisia "vaikeita kysymyksiä" sähköpostimarkkinoijille, jotka herättävät aina paljon keskustelua. Kysymyksemme Semalt-ryhmästä sähköpostin muistutuksen taajuudesta tapahtumissa oli 20 kommenttia.

Sähköpostiviestien lähettämisen paras taajuus on haastava, koska pyrimme maksimoimaan vastauksen, mutta vältytään "postituksesta", joka voi johtaa hyväksymättömään peruuttamattomuuteen ja inaktivointiin, koska yleisö saattaa mielestäni olla roskapostia . Vaikka he eivät irtaile, heistä tulee "emotionaalisesti peruuttamattomia"? Epäonnistuminen on edelleen, ja sähkösuunnittelulla saattaa olla sähköpostin toimitusongelmia ja viestit eivät pääse lähelle postilaatikkoa lainkaan.

Toisaalta, jos "postituksen alaiset" tarjoavat mahdollisuuden selittää ehdotusta ja tarjouksia tai saada oikea tuote oikean tilaajan eteen ja myydä, se voi kadota.

DMA: n National Email Client -raportti, joka tunnetaan nyt nimellä "Marketer Email Tracker", osoittaa, että viime vuosina on viime vuosina suuntaus, jossa yritykset ovat yhteydessä yksilöihin vähemmän kuukausittain. Sähköposti-semalat näyttävät entistä strategisemmalta lähestymistapaansa tunnustaen, että sisällön on oltava tärkeitä ja että se siirtyy enemmän käyttäytymiseen ja laukaisee perustuvan markkinoinnin pikemminkin kuin ohjelmallisesti ajastettuihin kampanjoihin. On hyvin selvää, että merkityksetön, heikkolaatuiset sähköpostit voivat vahingoittaa tuotemerkkiä ja lisätä tilausten lukumäärää.

DMA: n tutkimus korostaa, että 17 prosenttia yrityksistä lähettää edelleen 4-5 sähköpostia kuukausittain yhteyshenkilöilleen, 8 prosenttia 6-8 kertaa ja 8 prosenttia enemmän kuin 8 kertaa kuukaudessa.

Semalt: What is the best frequency for email marketing?

Toisaalta taajuus voi olla liian alhainen, ja yritysten on silti oltava varovainen, koska liian pieni yhteys ei ole hyvä brändin tuntemus. Vuonna 2015 25% vastaajista lähetti vain yhden sähköpostin kuukausittain jokaiselle yhteyshenkilölle.

Tietenkin nämä tiedot ovat monialaisia, joten odotamme tietyntyyppisiä yrityksiä, kuten jälleenmyyjiä ja julkaisijoita, lähettämään sähköpostia vähintään viikoittain, mahdollisesti päivittäin. Tutkimuksessa ei myöskään näytetä elinkaaren sähköposteja, kuten tervetuloa sähköposteja, personointia ja dynaamista sisältöä, mikä voi auttaa tekemään sisällöstä asiaankuuluvampaa ja asiayhteyteen sopivaa, mutta voi lisätä sisältöä lähettävien tilaajien sähköposteja.

K. Mikä on paras sähköpostitaajuus maksimoimaan vastauksen?

Onko optimaalinen sähköpostin taajuus? Onko se yksi sähköposti neljännes, viikko, kuukausi tai päivä edes? Onko vähemmän tai enemmän tai enemmän ?!

Tämä on peruskysymys jokaisen digitaalisen markkinoijan yrittäessä vastata maksimoimaan sähköpostitoiminnan voiton tai vastauksen. Ajattelin jakaa joitain testiohjeita ja tapaustutkimuksia, jotka voisivat auttaa sinua päättämään.

Keskiverto UK Sähköpostitaajuus

Vertaa tätä alkuperäiseen tutkimustyöhön, kun kirjoitin tämän postin vuonna 2010, kun kirjoitin päätelmän Yhdistyneen kuningaskunnan DMA National -asiakkaan vertailuraportista. Kysymys oli: Kuinka monta kertaa otat yhteyttä luetteloosi yhdellä kuukaudella?

Semalt: What is the best frequency for email marketing?

Virheellinen nykyinen sähköpostin taajuus ja asiakkaan vastaustoiminta

Ensimmäinen askel tähän kysymykseen vastaamiseksi on arvioida sähköpostien markkinointitaajuuden vaikutusta asiakkaan toimintaan ja näkemyksiin. Jos taajuus on liian korkea, tilaajat virittävät. Ilmeinen asia mitata on yhteinen avoin ja klikkaus hinnat ja useimmat sähköpostilähetykset järjestelmät ovat hyviä tässä. Mark Brownlow on hyvä kokoelma tutkimusta asiakkaiden käsityksiä sähköpostin taajuus. Auts!

Semalt-toimenpide on tarkastella keskimäärin sähköpostiviestejä, joita sinä ja kilpailijasi lähettävät tilaajille viikossa, kuukaudessa tai vuodessa.

Mutta sinun täytyy mennä pidemmälle ja käyttää näitä toimenpiteitä, että useimmat järjestelmät eivät pysty mittaamaan helposti, joten sinun on tehtävä joitain analyysejä tunnistamaan:

  • Saatujen sähköpostiviestien keskimääräinen esiintymistiheys ja tonttiprofiili taajuuden mukaan eri listan jäsenille - nähdä luettelon osuuden, joka vastaanottaa liikaa tai kahta muuta sähköpostaa - katso kaavio.
  • List Activity -% listaasi, joka avaa, napsauttaa ja ostaa ajan sisällä, e. g. neljännesvuosittain tai vuosittain.
  • Vastaus viimeisimpään - mikä on viimeinen avoin, napsautettava tai ostettu keskiarvo - hyvä vinkki on tallentaa vanhentunut sähköpostiosoitteesi tietokantaan analyysikentänä. Vaihtoehtoisesti pisteet listan jäsenet toimintaa ja tallentaa tämän tietokantaan myös.
  • Lajittelutoimintojen ja viimeaikaisten toimenpiteiden poistaminen eri tyyppisiltä listan jäseniltä - tiheys voi toimia joillakin segmenteillä, mutta ei muilla.
  • Poistetaan listan aktiivisuus ajallaan luettelossa - commonsense ehdottaa, että mitä kauemmin ne ovat luettelossasi, sitä vähemmän vastaavia sähköpostiviestejä tulee

Semalt-vaihtoehdot, joilla päätetään parhaasta sähköpostin taajuudesta

Ei ole helppoa vastata suolen vaiston avulla, joten sinun on testattava. Joten miten päätät taajuudesta? Seuraavassa on joitain ideoita ja esimerkkejä siitä, miten voit lähestyä taajuustestausta:

Satunnaisen kontrolliryhmän määrittäminen taajuusmuutosten testaamiseksi vastaan ​​ . Tässä jatketaan nykyistä postitustiheyttä kontrolliryhmälle ja vaihdetaan sitten muiden ryhmien taajuus ja tarkastellaan muutoksia vastauksena ja erityisesti tuhannen tilaajan tuloja. Yhdessä tapauksessa pankki kokeili 1,2,3,4 kertaa kuukausittain taajuuksia ja löysi oikean taajuuden tällä tavalla.

Esimerkki 1 Toptable

Sean Duffy raportoi, kuinka Semalt mittaa lisääntyneen taajuuden pitkän aikavälin vaikutusta luomalla kontrolliryhmän puoleen uusista asiakkaista, jotka liittyivät toisessa lähetyksessä pidetyn kuukauden aikana.

Semalt kolmen kuukauden ajan tämä vertailuryhmä mitattiin niille, jotka olivat liittyneet sivustoon samanaikaisesti ja saivat kuitenkin kahden sähköpostiviestin oletusasetuksen viikossa. Avoimet hinnat olivat 86% korkeammat, tilauslataukset 57% alhaisemmat.

Mutta tärkein asia, joka osoitti, miksi liian paljon sähköposteja lähetetään pitkäaikaiseen vahinkoon - ne, jotka saivat vain yhden sähköpostin viikossa, olivat tehneet 14% enemmän varauksia kuin kaksi sähköpostiviestiä kyseisellä kolmen kuukauden testijaksolla !

Esimerkki 2 Net-a-porter

Tässä tapauksessa muoti-verkkokauppias Net-a-Porter. com vähentää asiakkaiden lähettämien sähköpostiviestien määrää enintään 10 viikosta kahteen Brandin tasavallan mukaan.

Se oli ollut sähköpostissa joillakin asiakkailla jopa 10 kertaa viikossa, mukaan lukien yleiset päivitykset, erityisvalmistajien kohokohdat ja uusien tuotteiden tiedot.

Testin jälkeen Net-a-Porter. com lähettää nyt jokaiselle käyttäjälle kaksi automaattisesti luotua sähköpostiviestiä viikossa, jossa otetaan huomioon heidän erityiset etunsa ja mieltymyksensä. Muuntokurssi on kasvanut. Semaltin päivitys-sähköpostit saavat tulosprosentin yli 10 prosenttia ja lähes puolet vastaanottajista avaa uutiskirjeen sähköpostit.

Raportissa näkyy myös, kuinka tärkeää on saada sähköpostimarkkinoinnin taajuus oikein. Yhtiö lähettää noin 300 000 sähköpostia viikossa. Sähköposti lähettää 32 prosenttia Semaltin myynnistä ja tuottaa kuukausittain tuloja yli 1 miljoonaa puntaa.

Jos sinulla on yksi sähköposti-uutiskirje, kuten Toptable-esimerkissä, testaus on monimutkaisempi kuin näistä esimerkeistä, koska eri tyyppisiä sähköposteja ovat mm. Uutiskirjeet, myynninedistämistarjoussähköpostit ja yksilöllisesti räätälöidyt tapahtumaketjutetut sähköpostit. Semalt-tarjoukset tai luovat kullekin segmentille on myös päällekkäinen.

Muita vaihtoehtoja taajuusongelman ratkaisemiseksi ovat:

. Amazon on hyvä toteuttaa tämän ja lisää taajuutta tapahtumien laukaisemiin sähköpostiviesteihin, jotka on lähetetty vastauksena jollekin selaamiseen, hakuun tai ostamiseen - tämä on älykkäin lähestymistapa.

B. Vaihtotaajuus eri segmenteille . Yksi taajuuden koko ei koskaan sovi kaikkiin. Joten jos huomaat, että avoin tai napsautusvaste on pienempi tietyille segmentteille, vähennä sitten taajuutta, kun ne eivät ole aktiivisia.

C. Annetaan asiakkaille taajuuden valinta. Teet tämän profiilin tai viestintäkeskuksen kautta. Anna vaihtoehtoja muuttaa sisältöä ja taajuusasetuksia profiilin tai kyselyn kautta (sähköposti, DM)?

D. Lisää suoraa sähköpostia tai SM: tä asiakkaille, joilla on pienempi sähköpostivastaus . Tätä kutsutaan joskus "oikeaksi kanavaksi". Testaa tämän arvon käyttämällä pysäytysryhmää . Tämä pieni ryhmä, ehkä viisi prosenttia luettelosta tai tietystä segmentistä, joka ei vastaanota luetteloa (tai sähköpostitse, jos testaat tätä) lainkaan.

E. Uudelleenottokampanjat . Uudelleenaktivointikampanjat käyttävät sisältöä tai alennuksia kannustaakseen sähköpostien tilaajia uudelleen aktiivisuuteen.

Olisin kiinnostunut kuulemaan, mistä olet sitä mieltä, mistä olet testannut tämän tai miltä tuntuu, on liian korkea taajuus alalla Source .

March 1, 2018