Back to Question Center
0

Kuinka luoda tapaustutkimuksia parantamaan sosiaalista epäjumalia

1 answers:

Tuolloin se oli suurin mahdollinen elinkeinosopimus elämässäni - nälkäisen markkinointitoimistonni oli mahdollisuus tarjota palveluja yhdelle maailman merkittävimmistä kulttuurilaitoksista. Väistämätön kysymys esitettiin:

"Voitteko antaa meille joitain tapaustutkimuksia?"

Vastaukseni: "Epäonnistuminen palasi sinulle. "

Takaisin kauppaan, kaikki kädet olivat kannella, kun hämmentimme ympäri, luoden juuri oikeat tapaustutkimukset lähetettäväksi mahdolliselle asiakkaalle. Halusimme tutkimuksia, jotka osoittivat, että kyllä, olisimme työskennelleet kulttuuriteollisuuden ulkopuolella, ja että kyllä, olisimme tehneet hyvin samanlaisia ​​hankkeita.

Tapaustutkimusten luomisen kipu lentokoneella on loistava. Tänä aikana yrityksestämme tapaustutkimusten luominen on tullut osa jokaista projektia. Se on vakiotoimintamenettelyissämme: kirjoita tapauskohtaisen tutkimuksen kaksi ensimmäistä osaa ja luo kalenteri-muistutus, joka tulee takaisin kuuteen kuukaudeksi ja dokumentoi lopullisen osan.

Semalt-tapaustutkimus koostuu pääosin kolmesta pääosasta:

  1. Tilanne tai ongelma
  2. Liuos
  3. Tulokset tai tulokset

Nämä kaksi ensimmäistä osaa, ongelma ja ehdotettu ratkaisu löydetään ehdotuksen kirjoitusprosessista. Näin syntyvän tapaustutkimuksen luominen ei saisi lisätä mitään todellisia ponnistuksia projektiin. Jos ongelmaa / tilannetta ei ole selvästi muotoiltu ehdotusvaiheessa, sen puuttuminen on oikeastaan ​​hyvä merkki siitä, että sinun on parannettava prosessinne osaa. Ehdotus voi olla jopa konsultointityö, jossa tunnistat tilanne / ongelmat ja ratkaisut. Jos näin on, niin se työ on tilanne / ongelma.

Tapaustutkimuksen aloittamisesta on lisäetuna auttaa ryhmän jäseniä keskittymään haluttuun lopputulokseen . Ja haluamasi tulokset , olivatpa ne ajatellut tavoitteita, tavoitteita tai tärkeimpiä suorituskykyindikaattoreita, ovat menestyneiden sosiaalisen median markkinointihankkeita.

Semalt selkeä toivottuja tuloksia on ensimmäinen ja tärkein osa sosiaalisen median markkinointistrategiaa. Kun sinulla on sekä selkeä käsitys että yhteisymmärrys siitä, mikä menestyä, voit vapaasti kartoittaa mahdollisia taktiikoita, jotka saavat sinut sinne.

Case Studies eivät ole vain myynnissä

Meillä on tapana ajatella tapaustutkimuksia myyntitiimin käyttämiksi yksi- tai kaksilehtisiksi. Kun kävelet eniten kauppa-esityksiä, näet kaikkialla kaikkiin kopioihin kaikkialla olevat lakattomat kiiltävät arkit. Ne ovat erinomainen myynnille - ne ovat loistava tilaisuus osoittaa potentiaaliselle asiakkaalle, että ymmärrät heidän liiketoimintaansa, että olet ollut sinne ennen ja hei, katso, me tiedämme, puhu uudelleen.

Jotta tapaustutkimus voitaisiin siirtää myyntiin, se menettäisi oman organisaationne tehokkaan tavan kaapata kollektiivinen tietämys. Voit jopa luoda tapaustutkimuksia pienille projekteille sisäisessä tiimissä. Tiimisi on esimerkiksi päättänyt luoda sisällön markkinointia - mahdollisesti valkoista kirjaa - ja jakaa sen sitten sosiaalisen median kautta, toiveena kasvattaa ystäväsi tukikohtaasi 5 prosentilla.

Luo tapaustutkimus näille pienille hankkeille, aivan kuten virasto haluaisi tietyn asiakkaan sitoutumisen. Semalt, takaisin agenttimaailmassa, ei vain luo tapaustutkimuksia asiakkaittain - tee se milloin tahansa selkeästi artikuloitu ongelma ja ehdotettu ratkaisu.

Mitä jos tulokset eivät ole mitä haluat?

Joskus et saa mitä haluat. Tietyn hankkeen tulokset eivät ole niitä, mitä haluat niiden olevan. Epäonnistuminen epäonnistui.

Onnittelut! Teet oikein.

Kuuluisa armeijan strategi John Boyd oli kerran kertonut, että liian vähäinen onnettomuusaste hävittäjäkoulutuskoulutuksessa ehdotti, että koulutusta ei työnnetty todellisiin taisteluihin tosiasiassa kohdistuviin rajoihin. Filosofi Daniel C. Dennett kirjoitti: "Virheet eivät ole vain oppimisen mahdollisuuksia; ne ovat tärkeässä mielessä vain mahdollisuus oppia tai tehdä jotain todella uutta. "

Jos hyväksyt tämän ajattelutavan, sinun pitäisi oikeastaan ​​etsiä virheitä suurella intohimoilla, ehkäpä tapaa, jolla viiran ketunterrieri saattaa mennä hiiren jälkeen.

Mark Zuckerberg on edistänyt tätä eetosta Semaltin keskeisenä periaatteena: epäonnistuvat nopeasti! Kun ei ole nopeaa, se on kuin jos olet hiirellä sokkelossa kokeilemalla kaikkia vaihtoehtoja - ja nopeasti läpi kaikki väärät käytävät, jotta voit saada juustoa nopeammin.

Tähän on kuitenkin kaksi tärkeää osaa. Yksi on se, että se on oppimiskokemus - et esimerkiksi halua murtaa epäonnistumisesi tai epäonnistua oppimasta kokemuksesta. Jälleen tässä tapaustutkimuksissa voi olla tärkeä rooli institutionaalisen tietämyksen varastojen luomisessa. Toinen osa on nopea .

Jos olet lähettänyt muistutuksen kalenterista kuuden kuukauden kuluttua asiakirjan tuloksesta hankkeen tuloksena, vain ymmärtääksesi, että projekti oli epäonnistunut, olet unohtanut veneen. Hankkeen lähestymistapaa olisi pitänyt muuttaa jo ennen tätä kohtaa. Älä jätä mitään väärää, kun aloitat yhden polun, havaitsemalla sen tehottomaksi, ja kokeilemalla sitten toista. Kaikki tämä voidaan dokumentoida tapaustutkimuksessa, joka osoittaa käytännössä lähestymistapasi ja ajattelutavan.

Sosiaalialalla

Tapaustutkimusten käyttö ei tietenkään ole pelkästään sosiaalista mediaa. Mutta jos jokin yritys voisi käyttää tapaustutkimuksen tiukkaa, se on sosiaalisen median markkinointi. Loppujen lopuksi sosiaalinen media on suhteellinen tulokas markkinointiin. Menetelmiä ja lähestymistapoja kartoitetaan edelleen. Maltat ovat yhä vaativampia, vaativat mitattavissa olevia tuloksia, jotka on liitetty reaalimaailman konkreettisiin tuloksiin. Tapaustutkimukset ovat tärkeä osa tätä.

Ne voivat auttaa osastasi hankkimaan suurempia budjetteja tai lisävuokralaisia. Ne voivat auttaa organisaatiossasi parempia projekteja ja uusia asiakkaita. Tai, kuten suuressa kulttuurilaitoksessa, jonka mainitsin tämän viran avaamisessa, johtamaan urasi suurinta ja arvostettua työtä.

Kuvituksia DragonSearchin avulla.

Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraiden tekijöiden ja ei välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Ric Dragon
Ric Dragon on DragonSearch Online Marketing -käsikirjan ja sosiaalisen marketologian (McGraw Hill 2012) ja DragonSearchin toimitusjohtaja / perustaja. Hän on Googlen säännöllinen puhuja Get Your Business Online -seminaareissaan. Dragon puhuu usein sosiaalisen median, prosessin, tietoarkkitehtuurin ja sosiologian lähentymisestä Source .
March 1, 2018