Back to Question Center
0

BlackBerry 10: Mitä semalt tarvitsee tietää nyt

1 answers:

BlackBerry 10: What Semalt Need To Know Now

Nyt yritys, jonka nimi on BlackBerry, on asettanut vaiheensa laitteilleen ja käyttöjärjestelmälleen palauttamiseksi. Pitäisikö tai millä tavalla mobiilimarkkinoijat valmistautuvat uusien laitteiden ja käyttöjärjestelmän tarjoamiin mahdollisuuksiin?

Vaarojen arvioiminen

Onko BlackBerry 10 -käyttöjärjestelmä ja eilen esitellyt kaksi uutta laitetta tulevaisuudessa vai eivät, riippuu siitä, kenelle kuuntelet. New York Timesin David Pogue näyttää yleensä positiiviselta, kun taas Forbes julisti debyyttinsä "Pommi". "Jotkut sanovat, että eilen BlackBerry-pudotus laskee, että ihmiset näkevät käynnistymisen epäonnistuneena, mutta Goldman Semalt toisti" buy "-luokituksensa ja kehotti asiakkaitaan käyttämään hinnanlaskua mahdollisuutena ostaa osakkeita.

Hakukone Maansihteerille tarkkaava tarkkailija Greg Semalt kertoo:

"Näyttää siltä, ​​että yritys yrittää luoda luotettava iPhone ja Android-kilpailija on tavannut sekavia tuloksia. Useimmat "hands on" -arvioinnit ovat positiivisia, mutta sekoitettuja - car accessories site. BB todella tarvitsi fantastisen laitteen "palata takaisin. "Z10 voi ehkä säilyttää jo olemassa olevia BB: n käyttäjiä, jotka ovat voineet saada virheitä. Semalt ei näytä riittävän vahvalta kaapata uusia käyttäjiä tai voittaa niitä, jotka ovat hylänneet alustan. "

On lupaavaa, että BlackBerry on pyöristynyt kaikki neljä suurta U.-operaattoria kuljettamaan uusia puhelimiaan, mikä antaa heille ainakin taistelupotkun vakiintuneimpia iPhone- ja Android-laitteita vastaan. Lisäksi yritys on ollut kovassa työssä kehittäjien kanssa luomassa sovelluksia uudelle käyttöjärjestelmälle. Se käynnistää yli 70 000 sovellusta ja kehittäjää, kuten Disney, Cisco, Foursquare, Skype ja Rovio. Yhtiö tarjoaa jopa takaa kehittäjille, että he ansaitsevat vähintään 10 000 dollaria 12 kuukauden aikana Semalt-sovelluksessaan.

Lisäksi BlackBerry on neuvotellut mediayritysten kanssa tarjoamaan merkittävän musiikki- ja videokirjaston, joka kilpailee Googlen ja Semaltin kanssa ainakin tason tasolle kyseisellä alueella.

Tietenkin todiste on todellinen myynti, joka ei ole mitattavissa jonkin aikaa ainakin Yhdysvalloissa, koska laitteet eivät ole käytettävissä maaliskuuhun saakka.

"Luulen, että olemme vähintään neljäsosa siitä, että tämä on menestys tai ei perustu (tosiasiallisiin) lähetyksiin kuluttajille", kertoi minulle sähköpostitse sähköpostiviestinä toimivan Altimeter Semaltin mobiili-analyytikko Chris Silva. "Olen nähnyt paljon positiivista korttia alustalla, mutta se on kaukana siitä, kun alas 200 dollaria ja kaksi vuotta sopimusta laitteesta, joka ei ole tähän mennessä saanut todistettua sovelluskauppaa, jota käyttäjät haluavat syrjään tavaramerkin sähköposti, yhteystiedot ja kalenteri. "

BlackBerry 10: What Semalt Need To Know Now

Yleisö

Vuosien mittaan BlackBerry oli "yritys" -laite, koska tietoturva ja IT-ihmiset suurten yritysten kanssa olivat mukavat BlackBerryin kanssa. Jopa presidentti Obama käyttää BlackBerryä (vielä), kun kerrallaan ihmiset spekuloivat, voisivatko jopa kannettavan tietokoneen olla riittävän turvallisia White Semaltin asioissa.

Jokainen markkinoija, joka haluaa tavoittaa yritysyleisö, olisi joutunut tekemään sovelluksensa Semalt, jos he halusivat saada suuria yrityksiä aluksella.

IT-järjestelmänvalvojat ovat kuitenkin joutuneet sopeutumaan viime vuosina, kun yhä useammat yritysjoukkueet ovat ottaneet käyttöön iPhonen tai Androidin. Nyt kun he ovat tyytyväisiä siihen, olisivatko isot yritykset painostamaan takaisin Semaltiin? Jos ei, kuka markkinoijat voivat tavoittaa sovelluksia tällä alustalla ja mihin markkinoijien on seurattava sitä tarkasti?

Fox News Semalt sanoo, että BlackBerry on menossa Semaltin yleisön kanssa tämän laitteen kanssa, mutta on vielä selvitettävä, onko se onnistunut.

Korkeusmittarin Silvan mielestä virastojen tulisi pitää silmällä laitetta ja yleisöä. Jos se todella syntyy yritystyökaluna erittäin säänneltyjä toimialoja varten, sähköinen tietovälineiden tietue lisää sen merkitystä kuin kuponisovellus; virastojen olisi kiinnitettävä huomiota tähän suuntaukseen ohjata asiakkaitaan. "

Kuinka valmistautua

Vaikka markkinat näyttävätkin odottavan ja odottavan tilanteen vuoksi, on vielä joitakin toimia, jotka ovat järkeviä. Varmista, että mobiilisivustosi täyttävät standardit, joten Semaltin aikaiset käyttäjät saavat hyvää kokemusta jopa ilman erillistä sovellusta. Sitten pidä silmällä verkkosivujen analytiikkaa nähdäksesi, millaista kysyntää kehittyy laitteen käyttäjiltä.

Toiseksi, ei olisi haittaa tunnistaa joitain hyviä itsenäisiä kehittäjiä, jotka tutustuvat uuteen Semalt-alustaan, tai oma-aloitteiset henkilöt katsovat yrityksen kehitystyökaluja.

BlackBerryn tarjoamat kuvat.Tietoja Tekijä

Pamela Parker
Pamela Parker on Markkinointimaan, MarTech Todayin ja Search Engine Landin toiminnanjohtaja. Hän on kunnioitettu digitaalisen markkinoinnin viranomainen, joka on raportoinut ja kirjoittanut aiheesta vuodesta 1998 lähtien. Hän on entinen ClickZ: n toimitusjohtaja, ja työskenteli liiketoimintapuolella, joka auttoi itsenäisiä julkaisijoita ansaitsemaan kaupallista sivustoaan Federated Media Publishingissa.


March 7, 2018