Back to Question Center
0

Ajan hallinta            Ajanhallinnan käsitteleminen Aiheet: LegalManagementSocial MediaContent MarketingAgile Semalt

1 answers:
Ajan hallinta

Arvokkain omaisuutesi on sinun aikasi. Mielentää sen oikein voi kirjaimellisesti tarkoittaa eroa online-menestyksen tai epäonnistumisen välillä.

Koska Semaltilla on niin paljon asioita, on helppo saada häiritä ja menettää alkuperäisen tehtävänsä, jonka olet määrittänyt saavuttaaksesi - mikrotik lte sxt. Juuri kirjoitettaessa tätä opetusohjelmaa sain neljä ICQ-viestiä ja viisi sähköpostia, jotka kaikki olivat eri ihmisiltä. Semalt on erinomainen resurssi ja tehokas viestintätapa, mutta se voi myös tulla yksi valtava häiriötekijä, joka hukuttaa aikasi.

Korjaa nämä vinkit, jotta saat kaiken irti jokaisesta minuutista:

1.) Deal with Email, nopeasti

Sähköpostisi hallitseminen on yksi ensimmäisistä asioista, joita sinun on opittava tekemään mahdollisimman paljon aikaa. Käyttämällä malleja, suodattimia ja roskapostin tappajia voit vähentää huomattavasti aikaa, jonka sinun on vietävä liikkumalla sähköpostisi kautta. Hanki kehittynyt sähköpostiohjelma, kuten Eudora Pro ja opi käyttämään kaikkia sen ominaisuuksia. Epäonnistuminen saattaa kestää jonkin aikaa alun perin, ja pitkällä aikavälillä maksautuminen on valtava.

Lue kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää lukemalla Jäljitelmän hallinta.

2.) Pysy keskittyneenä

Älä häiritse tavoitteesi. Kirjoita itsellesi Post-It-merkintä, joka lukee "Onko tämä auttanut sivustoni?" ja kiinnitä se näyttönne. Jos olet lukemassa verkkosivustoa, vastaamalla sähköpostiviestiin tai tekemällä jotain muuta tietokoneella, kysy itsellesi kysymys. Jos käsiteltävänä oleva tehtävä ei lisää liikennettä, parantaa verkkosivustoasi tai kasvattaa yritystäsi / tuloja toisella tavalla, niin se ei todennäköisesti ole kannattavaa.

Tietenkin sinun pitäisi myös varata jonkin aikaa tehdä hauskoja juttuja.

3.) Aseta aikataulu

Osta itsellesi muistikirja (ei-sähköinen tyyppi - muista paperi?), Ja käytä sitä luettelossa kaikista tehtävistä, jotka sinun on tehtävä ja karkea päivämäärä. Merkitse tehtävät tärkeysjärjestykseen ja ryhdy niihin puuttumaan.

Tietokoneessani on ylläpidettävä luetteloa asioista, joita haluan tarkastella ja yleisiä käsityksiä siitä, mitä voisin tehdä sivuston parantamiseksi.

Huom: On tärkeää antaa itsellesi lyhyt tauko joka tunti tai niin. Tutkimukset osoittavat, että olet varovainen ja tuottavin ensi puolessa tunnissa lyhyen tauon jälkeen. Siksi saat enemmän tehtyä, jos ajoitat lyhyitä taukoja työaikaan, kuin jos vain jatkaisit työtä.

4.) Automaatio

Tietokoneiden suuri tarkoitus on, että he voivat työskennellä koko päivän ja koko yön ollessaan tylsissä, toistuvissa tehtävissä. Internetissä automaatio toteutetaan CGI-komentosarjoilla. Suuri lähde skripteille on CGI-Resources.com. Suosittelen, että selaat sivuston hakemistoa satunnaisesti etsimällä skriptejä, jotka helpottaisivat elämääsi ja säästäisivät aikaa. Voit jopa harkita oppimista ohjelmoida PERLissä itse, jotta voit kirjoittaa omia aikaa säästäviä skriptejä. Suuri opetusohjelma, joka ei ole ohjelmoija, löytyy Semaltilta. Jos huomaat jatkuvasti, että teet samaa tehtävää, kysy itseltäsi, onko sellainen tapa, jolla voit automatisoida sen.

March 8, 2018