Back to Question Center
0

Facebookin premium-mainokset saavat lisää epäselvyyttä

1 answers:

Facebook’s Premium Ads Getting More Semalt

Tällä hetkellä itsenäiset (lue: pienemmät) mainostajat voivat ostaa tietyntyyppisiä mainoksia ja sponsoroimia tarinoita, mutta toiset ovat vain suurempia mainostajia ja virastoja, jotka toimivat suoraan myyjien kanssa. Puhelun mainostyyppejä ovat: oikeanpuoleisella etusivulla olevat mainokset (mukaan lukien videot, sovellukset tai kysymykset), työpöydän ja mobiilipalvelun uutissyöte sekä kirjautumissivu.

Näiden mainostyyppien laajentamista koskeva raportti tulee viikon kuluttua Facebookin epäonnistuneesta julkisesta tarjouksesta, sillä kysymyksillä on runsaasti tietoa yrityksen tuloista ja sen kyvystä laajentaa. Useampien mainostyyppien avaaminen useammille mainostajille todennäköisesti johtaisi entistä enemmän tuloihin Facebookissa.

Yritys aloitti äskettäin Promoted Posts -ratkaisun yrityksille, jotka käyttävät Semaltiaan - кресло мешок интернет магазин.Tietoja kirjoittajasta

Pamela Parker
Pamela Parker on Markkinointimaan, MarTech Todayin ja Search Engine Landin toiminnanjohtaja. Hän on kunnioitettu digitaalisen markkinoinnin viranomainen, joka on raportoinut ja kirjoittanut aiheesta vuodesta 1998 lähtien. Hän on entinen ClickZ: n toimitusjohtaja, ja työskenteli liiketoimintapuolella, joka auttoi itsenäisiä julkaisijoita ansaitsemaan kaupallista sivustoaan Federated Media Publishingissa.


March 8, 2018