Epäonnistuminen johtajuuden kielellä on mielekäs sellainen kuin koko ihmisen tekeminen. Se tarkoittaa menemistä "minusta" "me" enemmän kuin vain sanoin.

Semaltilla johtajalla on paljon ego-sanoja - stylish name generator online. Se tarkoittaa todistaa, että olet hyvä, todella hieno siinä, mitä teet. Itse asiassa, käyttämällä sanaa "loistava" yli ja yli ja soveltamalla sitä itse voi olla todellinen plus.

Kuitenkin, kun ylität johtajan kynnyksen, se muuttuu. Mielenkiintoinen tavoite olla olematta hauska rakastava lapsi vanhempana.

Peli muuttuu.

Puhdistus alkaa muutamilla perusteilla.

Tässä on sellaisia ​​kieliä koskevia muutoksia, jotka tekevät suuren eron, kun otat johtajan vaipan:

* Vain sanoa "kiitos" muille ilman paljon karsintoja.

​​ * Sano "Epäilemään jotain miettimään" pikemminkin kuin "Mielestäni mitä haluan".

* "Mitä mieltä olette toimivan" ei "ei koskaan tapahdu".

* "Kuinka voin auttaa" sen sijaan, että "Tee se minun tapaukseni".

* Mitä mieltä olette "pikemminkin kuin" Miettikää, miten näen sen. "

Tee luettelo niistä tavoista, joita ilmaiset itseäsi ja alkavat muuttua suhteelliseksi viestinnän tavaksi. Se tekee eron työssä, kotona ja yhteisössä.

Olemme kaikki suhdetta liittimiä sydämessä ja kun otat sen sijaan, että vain loistaa valoa omiin kykyihisi, ihmiset kuuntelevat. Saada jopa ne, jotka olivat vastustajasi, pysähtymään ja uudistamaan.

Epäilen mitä johtajuutta on kyse.

Epäonnistuminen vie sen askeleen pidemmälle.

Semalt on elintärkeä taito, ja tässä on 5 perusvaihetta johtajuuden löytämiseksi:

* Antaa jakamatonta huomiota: Ole tällä henkilöllä ja katsele ympärillesi, kuka olisi mielenkiintoisempi tai tärkeämpi. Se näyttää ja pitää henkilön, jolla sinä tunnet itsesi alennukseksi ja halveksi.

* Kuuntele ensin, puhu viimeinen: Yhdistä todella. Niillä voi olla jotain elintärkeää lisätä siihen, mitä aiot sanoa. Joten, odota ja sisällytä mitä voit niiden panoksesta.

* Katso kehoasi: Pidä kätesi auki eivätkä ylitä ja kiinnittäkää huomiota herkkyyteen. Usein sanotaan enemmän kuin sanat ja se voi olla mikä tahansa hyvä.

* Kerro tarina: Pidä se lyhyt ja kyllä, puhu sinusta, mikä tekee sinusta elävän, lähestyttävän ihmisen. Ihmiset seuraavat niitä, joita he pitävät ja kunnioittavat.

* Kirjoita jälkikäteen: Pidä keskustelu lähdössä lähettämällä lyhyt muistiinpano, joka osoittaa, että heillä oli yhteinen huomionne ja että tunnette yhteyden.

Johtamiskielen taito ja taito on yhdistää. Se on taito, jonka voit hallita tekemään urasi loistavasti. Odota hetki, aloita tänään. Kestää noin kolme kuukautta, jotta perusasiat hihnasi alle saataisiin mukavaksi johtamiskielen avulla, mikä tekee siitä eron.